Değerli Dostlarım
Son on gün içerisinde izmirden duyduğumuz 5 adet vefat vakası ve bircok kaza vakası oldu
Biride ben cumartesi gecesi İzmir hipodromunun ana kapısı önünde izsunun kazmış ve tekrar kapatmış olduğu ama üstünü toprak ve mıcırla bıraktığı yola gece girince toplamak mümkün olamadı bereketki çok yavaştım hatta neredeyse durmuştum ancak bir anda olan oldu kendimi yerde üstümde 220 kiloluk bir ağırlık ile buldum nerdeyse full koruma idim nerdeyse diyorum dizliklerim yoktu tabiî ki dogal olarak sağ diz kapağım zedelendi ama çok küçük bir şey motorda ise sağ kafa grenajında sadece çizikler oluştu ki buna çok şükür diyorum,
Şimdi bu olaylarda hele ki vefatlardan sonra inanın sanki kendimi saklıya almış gibi hissediyorum ben motora bakıyorum oda bana sanki bir anda dünya değişmiş gibi geliyor en son da Süper Eva Riders deki kardeşimizin dün duyulan vefat haberi sinirlerimi iyice bozdu inanın ne gezi ne etkinlik düşünemiyorum,
Duygularımı sizler ile paylaşmak istedim,
Yüce Tanrıdan hepimizi korumasını temenni etmekten başka ne yazıkki elimizden gelen bir şey yok.
Hepinize saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.