Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor Büyütme cbr250r->cbr600f

REKLAM ALANI
    MustafaErdur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Merhaba arkadaşlar bu sene kışın dahil olmak üzere cbr250r'ımla şu güne kadar birlikteliğimiz var bu gün bi arkadaşım vasıtası ile yarım saat kadar 600f kullanma şansım oldu çok korkarak binsemde hiçbir şekilde sıkıntı çıkarmadı sert olacağını düşündüm ama öyle olmadı buna rağmen gazlamak istediğinizde cbr250 ile kesinlikle kıyaslanamayacak kadar atak inanılmaz zevk aldım sollama yapacağım zaman önceden geçebilirmiyim diye düşünürdüm 600f de geçmek istemem yeterli oluyor benimkine göre hemen hemen aynı kiloda hiç ağır gelmedi aşık oldum bu motora forum kesinlikle zevk vermedi sonrası 250cbr gelecek sezon için 600f ile yoluma devam etmek istiyorum erken davranıyor muyum ? yada bakımları parçaları beni çok aşar mı bunu öğrenmek istiyorum uzun oldu ama okudunuz için teşekkür ederim görüşlerinizi merak ediyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Güç böyle birşeydir işte.. İnsanın aklını alır, sonra maymun eder, daha sonrası da zaten malum... Bu noktada motosikleti a noktasından b noktasına götürmek değil de ona hükmedip hükmedemeyeceğiniz önemlidir. Inaniyorsanız herhangi bir sorun yok, ama hazır değilseniz, işler sıkıntı doğurabilir. 600F çok sert bir makine değil, gayet akıcı ama senin de bahsettiğin gibi gücü 100-200-300-400-500 ile kıyaslanmaz,ergonomisi,gücü,tasarımı, herşeyi gayet iyidir, sevilen bir alettir ve sana şu dakikadan sonra cbr 250 de neymiş dedirtecektir. Ekonomi olarak çok çok yoracak bir motosiklet değil ama, yakıt konusunda bi parça hissettirir, lastikleri pahalıdır, cabuk biter vs.vs. ama zevki tartışılmaz.. Ha bu arada gücü de hafife alınmamalı. Yumusak dedik, konforlu dedik ama küçümsenemeyecek gücü vardır.
    MustafaErdur bunu beğendi.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Dragda gördüm yanlıya yanlıya gidiyorlar nasıl torktur öyle egzoz seside cabası bu makinelere bineceğim günü iple çekiyorum ne zevktir o öyle

essegesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco New Grand Dink 250--Honda CB 900F Hornet
    Eğer illa ki 600 lüğe geçmek istiyorsanız,bence cbf 600 ile başlamanızı öneririm.Hem gaz tepkisi daha yumuşak,hem de cbr 600 f'i ilk başlarda aratmaz.

Cbr 250 R yaklaşık 27 beygir bildiğim kadarıyla.Cbr 600 f 106 beygir.Cbf 600 ise 72 beygir civarı.Yani basamakları yavaş çıkmak daha mantıklı.
    UNdocab bunu beğendi.

İşte o geçmek istemem yetiyor dediğin noktada sıkıntı başlıyor zaten.
    Yoksa her motor kullanılabilir.
    sezgingulmez bunu beğendi.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    bende aynı durumdaym şuan. eli yüzü düzgün bi 600f bakinicam önümüzdeki aylarda

MustafaErdur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Şehir içinde sıkıntı yaratacağını düşündüğüm için çekiniyorum aslında yoksa ben çok hız düşkündü biri Değilim sadece gerekli zamanlarda abi ben burdayım diyebilecek bi motor istiyorum cbr250 den memnunum ama 600f gerçekten çok keyifli 2004-2006 kasaların fiyatı da gayet makul geldi doğrusu

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    hem şehir içi hem yakıtı düşük hem 4 silindir hemde beygiri nispeten kontrol edilebilir xjdiversion f e geçersin sıkıntı olmaz

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı MustafaErdur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar bu sene kışın dahil olmak üzere cbr250r'ımla şu güne kadar birlikteliğimiz var bu gün bi arkadaşım vasıtası ile yarım saat kadar 600f kullanma şansım oldu çok korkarak binsemde hiçbir şekilde sıkıntı çıkarmadı sert olacağını düşündüm ama öyle olmadı buna rağmen gazlamak istediğinizde cbr250 ile kesinlikle kıyaslanamayacak kadar atak inanılmaz zevk aldım sollama yapacağım zaman önceden geçebilirmiyim diye düşünürdüm 600f de geçmek istemem yeterli oluyor benimkine göre hemen hemen aynı kiloda hiç ağır gelmedi aşık oldum bu motora forum kesinlikle zevk vermedi sonrası 250cbr gelecek sezon için 600f ile yoluma devam etmek istiyorum erken davranıyor muyum ? yada bakımları parçaları beni çok aşar mı bunu öğrenmek istiyorum uzun oldu ama okudunuz için teşekkür ederim görüşlerinizi merak ediyorum.
    Kaç yıllık ve kaç kilometrelik tecrüben olduğunu, yaşını yazmamışsın.
    Bunlar olmadan erken mi sorusuna cevap verilemez.
    Bu sorulara bi cevap yazarsan iyi olur.

Bunlar yeterli olsa bile cevabı arkadaşın dediği gibidir.

Alıntı essegesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğer illa ki 600 lüğe geçmek istiyorsanız,bence cbf 600 ile başlamanızı öneririm.Hem gaz tepkisi daha yumuşak,hem de cbr 600 f'i ilk başlarda aratmaz.

Cbr 250 R yaklaşık 27 beygir bildiğim kadarıyla.Cbr 600 f 106 beygir.Cbf 600 ise 72 beygir civarı.Yani basamakları yavaş çıkmak daha mantıklı.
    ver gazı... ver çoşkuyu

Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    Bilader sürüşünü görmedim seni tanımam o yüzden şöyle bir örnek vereyim. Bir abi var motorcu abimiz. Scooter sürerdi iş yerinde bi R6 tutkusu aldı adamı herkes alma alma demiş sıfır çekti altına m4 egzos taktı ve hiç kaza yapmadı şuan R1 kullanıyor ve yanına yeniden R6 çekecek. Adamın kullanım stili yavaş sakin gerektiği yerde hızı torku kullanıyor. Bence sende hayli kullanabilirsin sakin ve dikkatli olursan.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)