Kask takmayanlar, nazi kaskı takanlar ve belkide yarım kask takanlar iyi düşünmeli.
http://www.liveleak.com/view?i=ef3_1426510348
+18
Kask takmayanlar, nazi kaskı takanlar ve belkide yarım kask takanlar iyi düşünmeli.
http://www.liveleak.com/view?i=ef3_1426510348
+18
izleyemedim
İçim kalktı ama izledim
2 saniye baktim midem azima geldi ne berbat bişey Allah göztermesinn ...bende nazi ve yarim kask kapali olmadigi surece fena bişey... yeni sahra tuzcu oglu koprusunun altinda e5de vatandasin biri sol seritte kapsini acmiş ve arkadaş kapiya çarpmişti Allahtan full facedi kaskı resmini gordum saplanmisti cene kismina kapi 😕
Uff Allah kimseye göstermesin arkadaşlar çok kaliteli bir kask taksak tam donanımlı bizede aynısı olurmu acaba tanık olduğunuz varmı bu tür vakalar vallahi içim gitti...
Düşünsene çenen yok, ağzın yok, bağıramıyorsun, konuşamıyorsun, suratın dağılmış, ölmekten beter..
Allah esirgesin..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
2 kask üst üste takasım geldi.
Şimdi bu soru karşısında biraz düşünmemiz lazım.
İnsan, düşünen hayvandır demiş birisi. Herhalde doğru bir tanım ki pek fazla itiraz eden çıkmamış.
Bizim eksik taraflarımızdan birisi, şekli insana benzeyen her yaratığı insandan saymamızdır.
Adam (veya kadın) düşünmüyorsa, onu insandan saymak gerçek insanlara yapılmış bir hakaret olmaz mı?
Adam (veya kadın) düşünmemeyi bir marifet olarak görüyor ve kendisini uyaranlara şöyle ya da böyle saldırarak kendini korumaya çalışıyorsa ona insan demek mümkün müdür?
Maalesef birtakım sosyolojik, moral ve yasal zorunluluklar nedeniyle mecbur bırakılıyoruz, ama...
Seyredemedim yazılanlardan çok mü kanlı ne durumlar yaşıyorlar mi olmuslermi?
Elimde bir tane fullface ve çene açık kask var. videoyu izledikten sonra açık çene olan kaskı çöpe atıp bir tane daha fullface kask alasım geldi. içim cızz etti. izleyemedim kapattım videoyu. ne kadar acı birşey.
Icim gitti o ne oyle... Olseydi keske dedirtiyo insana...
O parçayı çıkarmaya çalışıyor sanırım Allah hepimizi korusun arkadaşlar
motordan tırstım be o derece çok kötü
Cup motor sürüp birtane kask takanı görmedim. Üzülmüyorum hemde hiç üzülmüyorum. Kendini düşünmeyeni ben hiç düşünmem
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)