Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kask takmayanlar ve nazi kaskı takanlar izlesin

REKLAM ALANI
    schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık 4 teker..
    bu videonun daha uzun versiyonu da vardı, eleman o bozuk yolda aşırı hızlı bir şekilde geliyor ve hakimiyeti kaybedip düşüyor, sonrasında da sağlam bir sürüklenme.

videoyu izlemek istemeyenlere kısa bir özet geçelim, yerde sürüklenme neticesinde ağız burun dağılması ve suratındaki derinin sıyrılıp yandan sallanması görünüyor. Doktor tanıdığa sordum, büyük ihtimalle sorunsuzca yerine dikilebilirmiş..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    metinkilic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S ABS
    Bu tip görüntüler ilk başta sizi rahatsız edebilir ancak o arkadaşın yerinde biz de olabiliriz diyerek kurallara uymak konusunda bize iyi bir uyarıcıdır. Hem sürüş tekniklerine, hem trafik kurallarına uymanın hem de ekipman kullanmanın önemini bir kez daha anlamış oluyoruz. Her gün motor kullanınca alışkanlık yapıyor ve bazı konuları görmezden geliyoruz, istemsizce hızlı ve kuralsız kullanmaya başlıyoruz. Şahsen ben de öyle oluyor. Aradı bu ve buna benzer görüntüleri izleyince hemen kendime bir çeki düzen veriyorum.
    Allah hepimizi korusun.

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allahım sen gösterme kimseye böyle birşey.Offf bu ne böyle ya valla ha içimde bişeyler oldu.

Motosikleti
    Honda NC750D Integra 2016 Majestik Gri
    eve gidince bakayım iş yerinde açmadı..

EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Şöyle videolarin altina uzulmedim etmedim yazmasak keske.
    Bende esimi bekliyordum bigun sicak oldu az ilerdeki golgeye geciyim oturayim dedim mesafede bisey degil hemen karsim ama aliskanlik ya kaskimi hatta eldivenleri bile giydim bindim 1 vinnnda geldim :zd indim tekrar cikarttim belki millet gulmustur icinden ama aliskanlik ben veya biz bunu yapabiliyoruz diyede gaddar olmanin anlami yok oda öyle ögrendi yapacak bisey yok gorenler ibret alsin artık

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    çok feci bir durum.

Çok kötü bir durum çok şükür kasksız ekipmansız markete bile gitmem.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)