MAX 500 TL OLAN KASK ÖNEREBİLİRMİSİNİZ ?
MAX 500 TL OLAN KASK ÖNEREBİLİRMİSİNİZ ?
Pahalıdan ucuza bütçen dahilinde veya biraz üstünde olan şu modelleri önerebilirim:
1. AGV K3 641 TL güneş vizörlü 550 TL güneş vizörsüz.
2.CABERG Stunt 510 TL
3.BELL Qualifier 510 TL
4. NOLAN N64 460 TL (Ben kullanıyorum, biraz ses alması ve hava kanallarının sık tıkanması dışında bir problem yok. Şu anda Shoei GT-Air Revive aldığımdan artık yedek kask olarak kullanıyorum)
5. MT Revenge 250 TL (Bu kask hakkında hiçbir fikrim yok ama forumdakiler çok övüyor.)
Ben de cruiser kullanıyorum ve açık kask aslında tarza daha yakın olsa da güvenli olmadığından kapalı kask kullanmayı tercih ediyorum. Bundan önceki açık kaskım Shoei J-Cruise idi ama verdiği güvensizlikten ötürü sattım.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Guvenlikten odun vermemek icin bence en uygunu fullface simsiyah kask motifsiz sade , mumkunse vizorude siyah olmali.
Caberg ego mat siyah kullanıyorum, yaz başı 580 e almıştım. Artmış olabilir fiyatı kur artışından dolayı. Tepede sunroof var yazın sıcağında açıyosun kafa nisbeten havadar oluyo.Güneş vizörü ve pinlock var. İkisi de çok işe yarıyor.Soğuk havalarda pinlock olmazsa olmazım oluverdi. Eskiden pinlocksuz nası kullanmışım hayret. Hızlanınca gürültü artıyor ama zaten 110 üstü pek gitmediğimden rahatsız etmiyor.
Chopper kaskı diye bir kavram yoktur. Sürücüyü koruyan kask full face kasktır !
http://www.liveleak.com/view?i=ef3_1426510348
+18 !!!
Shark raw (y)
800 900 arası neredeyse 2 katı ama çok güzel bir kasktır. Shark Raw
500 liralık kask öneririm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)