Katlanır Plakalık Takanlar
Reklamlar
-
ohhh valla ne güzel dimi,
*gişelerden bedava geç
*hız sınırlarını aş, radara yakalanma,
*plaka kapalı nasılsa diyip her bi b.ku yap (dürüst olanları tenzih ederim)
sonra motor çalınınca,
* wallah dovlot bozo bahmıyır
* polis istese bulur hırsızı
* gişelerden arabayla aynı para alnıyor bizden, diye ağla
hay böyle ülkenin, kurunun yanında yaşta yanıyor maalesef her iki taraf için de geçerli.
dürüst olanları tekrardan tenzih ederim.
Reklamlar
-
Atalarımızın söylediği bir özlü sözü yeri gelmişken hatırlatmak isterim; "krdş türkiye bura ne beklion"
-
katlanır plakalık ben takmıyorum ama seni niye gerdi isteyen takar isteyen takmaz bir tanıdığıma 1 ay içinde 3 tane radar cezası gelince istersen takma
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
katlanır plakalık ben takmıyorum ama seni niye gerdi isteyen takar isteyen takmaz bir tanıdığıma 1 ay içinde 3 tane radar cezası gelince istersen takma
Tanıdığın, çareyi kurallara uymaktansa onları çiğnemekte mi buldu?
gangster mod: ON
-
shruikan adlı üyeden alıntı
Tanıdığın, çareyi kurallara uymaktansa onları çiğnemekte mi buldu?
gangster mod: ON
otomobilin gittiği süratlerde bir motosiklet gidemiyorsa böyle kural olmaz olsun
-
Ben motorumu alırsam ilk motorda olmaz ama ikinci motorda bende takarım. Bence çok hoş duruyor yada motorun soluna da takabilirim. Ben tipi için takarım. Herkes kendine yaşıyor. Hak, adalet istiyorsanız ilk baştakileri adaletle yargılayın. Bu ülkede adalet paradır. Hak istiyorsanız paranız olmalı çünkü adaleti sağlayanlar aynı para için kendini satan o.usbular gibidir(hepsi değil hala iyileri olduğuna inanıyorum)
-
Ucu acik bir mevzu. Ne tarafta olsam bilemedim. Hic gizlemedim plakayi, gerek te duymadim.
Edit: konu sahibi arkadas. Hic mi demedin " fis istemez isek kaça olur ağabey" diye.
-
Kardeş sen takmıyorsan ne sorun var?
Bu memlekette sen çalmıyorsun ama hırsızlar var.
Sen yapmıyorsun ama sokakta tacizciler var.
Sen uyuyorsun ama kurallara uymayanlar var.
Var oğlu var seni bu plakalıkmı sadece rahatsız etti?
Ha dersen ki bu ülkede kanunlar ve cezalar sadece masum halkı korumak için var. Memurların ceza kotası yok.
Radarlar en olmayacak yerde değil hızın yapılmaması gereken yerde. (Rampada veya kuş uçmaz kervan geçmez yerde değil yani)
Köprüden geçerken arabayla aynı sınıfta sayılmak ve 3.40tl vermek normal.
O zaman konuşacak neyimiz var.
Not: Ben katlanır plakalık kullanmıyorum ama 2 hafta öncesine kadar bende kul hakkı yiyordum!!!
kapatıp geçiyordum köprüden.
Şimdi hgs aldım sadece polisle boşuna sorun yaşamamak için. Ama 3.40tl gücüme gidiyor keriz gibi hissediyorum.
-
Seni mi geriyo bu? Bi ortamda de bakalim yav bu plakayi boyle alta-katlanabilir plakaliga takiyorsunuz ama bisey oldumuda otuyorsunuz diye agzinin payini versinler
-
surmenajetki adlı üyeden alıntı
*gişelerden bedava geç
sonra motor çalınınca,
hay böyle ülkenin, kurunun yanında yaşta yanıyor maalesef her iki taraf için de geçerli.
Totoş. Ben katlanır kullanıyorum yıllardır. Ne bir ceza nede köprü parası ödüyorum. Bu seni mi gerdi.
Bu yukarda saydıklarınıda demiyorum. Çok şükür devletime fazlasıyla vergimi de ödüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------
Adam ayda yılda 1 kere köprüden geçiyor konuşuyor. O köprüden günde 10 belkide 20 kere geçmek zorunda kalan kuruye arkdaşlarımız var. Neden 4 tekerli araç ile aynı ücreti ödesin.
-
15 yıllık dostum şu anda milletvekili seçildi. Şansına seçim hükümeti kuruldu Neyse..
Özel aracının plakasını meclise bildirdi.
Hiç bir şekilde plaka tanıma sistemleri buna ceza yazamıyor.
TEDES, Radar, Gişe, ceza, kırmızı, yeşil, çevirme hatta dur bile diyemiyorlar..
Ölümüne basıp yardırıp gidiyor. Trafik korkusu yok..
Kısaca kurallar ve cezalar sadece ASIL lar yani bizim için.
Vekalet verdiklerimiz bizlerden imtiyazlı..
Aslın geldiği yerde vekilin hükmü biter lakin öyle olmuyor.
Aslına ceza vekiline kural bile yok..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Dostum 300 binlik bmw yle aynı parayı vericem ama araçtan sayılmayacam.Çakal çukal saldıracak misliyle iade ettiğim zaman 155 e zor sığınacak sonra adaletsiz yargıda olmayan nefsi müdafayla uğraş.Konuyu açmadaki amacın ne..?bi gün benim yaşadıklarımı yaşarsan trafikte bu yazdıklarımı bir düşün.
-
Pervasizligin bu kadari! Mantiga bakar misin..
-
Bırakın şu kekoyu ya ne yazdığının farkında bile değil
-
İnsanca yaşamaya çalışanların arasında hayvanlar gibi davranıp bir de bununla övünmeyi marifet sayan bağırsak solucanları ile aynı ortamda yaşamaktan midem bulanıyor. Onlarla aynı kategoride telakki edilmek, üstlerine basıp ezdiğim zaman neden böyle yaptın diye kanun önünde hesap vermekten tiksiniyorum. Ya siz?
-
Kural tanımamak forumda olağan durum halini almış
-
Motorunuz çalındığında hırsızlar plaka açık bir şekilde mi geziyorlar ?
-
surmenajetki adlı üyeden alıntı
*gişelerden bedava geç
sonra motor çalınınca,
Maalesef bu forumda yaptığımız yanlışlar hakkında konu açılmaz surmenajetki, yoksa burada olduğu gibi sen suçlu çıkarsın(tecrübeyle sabittir)! Kardeşim evet haklısınız, seçtiğimiz insanlar veya parası bol olanlar bizden imtiyazlı bir hayat sürebilirler bu ülkede ama bu doğrunun varlığını değiştirmez. Hep diyorum bu trafikteki motosikletlilerin %70'i at hırsızı(!) zihniyetli ve insanlar o yüzden motorculara bu kadar tepkili, lütfen kask takın, korumalı mont giyin ve kurallara uyun; evet araç kullananlar da en az bu oranda saçma sapan kişiler ama unutmayın motosiklet kullanırken kaporta biziz..
-
exterminate adlı üyeden alıntı
Totoş. Ben katlanır kullanıyorum yıllardır. Ne bir ceza nede köprü parası ödüyorum. Bu seni mi gerdi.
Bu yukarda saydıklarınıda demiyorum. Çok şükür devletime fazlasıyla vergimi de ödüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------
Adam ayda yılda 1 kere köprüden geçiyor konuşuyor. O köprüden günde 10 belkide 20 kere geçmek zorunda kalan kuruye arkdaşlarımız var. Neden 4 tekerli araç ile aynı ücreti ödesin.
şimdi arkadaş, devletimize vergisini veriyormuş, hemde fazlasıyla, ama çalmaktan da alıkoyamıyor kendini. peki plakasını saklamadan geçenler gerizekalı mı, bi akıllı sen misin. bunları yaparak zaten hırsızlığın daniskasını yapıyorsun, bide vergisini fazlasıyla ödüyormuş.
hem dürüst vergisini veren birisin ama üstelik hırsız birisin. bu ne yaman çelişki bro
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------
gurkanerkan adlı üyeden alıntı
Motorunuz çalındığında hırsızlar plaka açık bir şekilde mi geziyorlar ?
tebrik ederim güzel bir nokta,
ulan çalınan motorlara adamlar plakasız biniyor, yada katlanır plakalıkla biniyor. şimdi hırsız mı yoksa vergisini veren ama çalmaktan çekinmeyen bir vatandaşımız mı nasıl bilecek bu devlet.
polisten kaçmak sizde, hırsızlık sizde, memleketi beğenmeme sizde, hiç bi ski beğenmeme timi sizde. ulan bide antepteki cglileri, istanbuldaki apaçileri hor görme sizde, ulan siz nesiniz. köprüden beleş geç, otoyoldan beleş geç, çevirmeden kaç, plaka gizle, hız yap, cadde de 150 bas önüne araba çıkınca 'hayvan gibi şii yapıyonuz aq yola öyle girilir mi diye çemkir'
meclisten kanundan şikayetçiysen, bak meclis orda değiştirmek için bişiler yap. oturduğun yerden kopro cok poholu.
bu arada milletin vekiline bu kadar hakları tanıyan bu millete ve bu hakları hep kendi çıkarı için kullanan vekillere de yazıklar olsun
-
Tek sorunumuz plaka olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)