2 kişi, dengeli bir şekilde motoru yükledikten sonra superlight lie çok rahat gidersiniz. Motosikletiniz bakımlı ise, yağını değiştirin, lastik için tubeless ise tamir spreyi alın. Zincir çok gergin değilse, ani bir zorlama yoksa kırılmaz. 1 saatte bir veya 100 km'de bir mola vererek kaç saatte gidebileceğinizi hesaplayabilirsiniz. Acele etmeyin eğer vaktiniz varsa çok daha keyifli olur yolculuk.
Ben olsam şöyle düşünürdüm, sl200 her yerde tamir edilebilecek bir motosiklet. İlla ki parçası bulunur. Sorun çıkartsa bile, ki umarım çıkartmaz, kolayca yaptırır yolunuza devam edersiniz. Yanınıza çakı, zincir, tornavida, pense türevi alet edevatları da alınca... Her motosiklette bu riskler var demek istediğim o yani...
Ben 150cc motosikletle 800 km gittim bir şey yaşamadım. Babam BMW ile aynı yolda gelirken yolda kaldı. Kısmet yani... hiçbir zaman o kadar garantiye alınamıyor işler. Sadece en iyi şekilde hazırlanıp, en iyisini ummak gerekli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------
Merhaba, bu tarz motosikletler hakkında bilginize güvenerek soruyorum, bu 250 cc olan cg motorların olayı nedir?