yamaha r25 katlanır plakalık takılması
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel olmuş , sinyaller stop içinde mi gömülü ?
kaça mal oldu ?
teşekkürler
-
Sorması ayıp, teknoloji harikası bu katlanır plakalık trafik mevzuatına uygun mu? Yani daha açık bir ifadeyle bir suç işliyor ve onun reklamını mı yapıyorsunuz?
-
Katlanır yerine çamurluk plakalık denilebilir.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
gorsel olarak kullanilacaksa ok ama o da gorunecek sekilde , yok kameralardan radardan giselerden gecerken kullanilacaksa bunun gercek adini siz biliyorsunuz..
-
Gerçi çoğunluk iplemiyor, ama merak edenlerin bilgi edinmesi için Karayolları Trafik Yönetmeliği'nden bir alıntı:
---
Tescil plakalarının takılma yerleri ve sayıları
MADDE 54 – (Başlığı ile birlikte değişik:RG‐21/3/2012‐28240)
Tescil plakaları araçlara aşağıda gösterildiği şekilde ve sayıda takılır.
a) Motorlu bisiklet ve motosikletlere; yerden 20 ila 150 santimetre yükseklikte araç arka kısmında ve araç boyuna eksenine dik
olacak şekilde bir adet,
.
.
.
Tescil plakaları, aracın boyuna ekseninde veya sol tarafında, alt kenarı aracın tampon alt seviyesinin üstünde kalacak,
yanlarından taşmayacak, sallanmayacak, düşmeyecek ve kolayca okunabilecek şekilde takılır.
---
Arif olan anlar...
-
-
etarhan adlı üyeden alıntı
Sorması ayıp, teknoloji harikası bu katlanır plakalık trafik mevzuatına uygun mu? Yani daha açık bir ifadeyle bir suç işliyor ve onun reklamını mı yapıyorsunuz?
Belki de hayatında hiç motora binmemiş, dahası güzel bir gezi ardından evine saçma sapan ceza gelmemiş birisinin abuk subuk yorum yapması kadar sinir bozucu bir şey yok.
-
-
enxdesign adlı üyeden alıntı
Belki de hayatında hiç motora binmemiş, dahası güzel bir gezi ardından evine saçma sapan ceza gelmemiş birisinin abuk subuk yorum yapması kadar sinir bozucu bir şey yok.
Var var. Bu işler adamına göre, daha doğrusu adam olanla olmayana göre değişir. Hırsızlık yapmaya teşebbüs ederken, bir de bunu övüne övüne etrafa reklam ederken yakalanınca ağzından köpükler saçarak sağa sola diş atanları "en sinir bozucu" olarak niteleyenler de var. Dünya ne garip, değil mi? Eğer motora binmiş olmak büyük bir marifetse ben de muhtemelen siz motosiklete düdüt derken motor kullanıyordum. Bu bir övünç vesilesi mi olmalı sizce? Siz kimi, neyi, neden savunmaya kalkışıyorsunuz durup dururken? Yoksa gocunan bir yaranız mı var? Her ne ise, ben hırsızlara sinir olurum. Hırsızlığıyla övünenlere de gıcık...
-
Bir yerde mi yönetmelikte mi okumuştum ne: "motosiklette plaka, arka tekerin gerisinde olmalı, yani teker hizasından içeriye plaka takılamaz." böyle bi şey var mıydı?
Neyse de, bu yapılan "katlanır plakalık" uygulaması zaten kameradan, gişeden bilmem neyden kolayca kaçabilmek için çıkmış bi icat. İlle görsel estetiği bozmasın dersen, daha içeriye tak ki okunsun.
-
herkes doğrucu davut kesilmiş. Ne kadar da dürüst bir milletiz gözlerim yaşardı.
-
-
Samimiyetsiz buluyorum dogrucu olanlari. Sanki hayatlarinda her seyi dopru yapiyorlarmiscasina konusurlar
-
"Deveyi yârdan uçuran bir tutam ottur" demis atalarimiz hemde ne guzel demis..
Hirsizligin buyugu kucugu olmaz...
-
mundar etmişsin koca r25 i
-
İş yerindeyim resimleri göremiyorum ! Ancak bu katlanır plakalık olayı bence uygun değil !İster gişeden geç ister ara sokaktan geç ! BİR İNSAN PLAKASINI NEDEN GİZLER NEDEN SAKLAR Kİ?
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
bende katlanır plakalık yaptım kendi motoruma. kardeşim eline sağlık güzel olmuş. plaka açıkken tekere çok yakın kalıyo artçı varken falan kasiste tehlikeli o yüzden plakayı ufak plakayla değiştirmeni öneririrm. yok suç yok şöyle böyle diyenler içinde yazıyım bişiler. çevirmeye girdim direk polise dedim ki abi plakadan mı çevirdin dedim yok plakan görünüyo sıkıntı yok rutin kontrol dedi verdim ehliyetimi ve geçtim. biliyorsunuz bizim ülkemizde hayatından motora binmemiş internetten AEA videoları izleyerek motorcu olmuş çok adam var. bu yüzden internette ki yorumları çok fazla sallamıyorum yolda karşılaştığım abilere soruyorum ne sorucaksam. bence öyle yapın. çünkü internette yorum yapanların çoğu 16-17 yaşında halasının oğlunda 600rr olan dayısının çocukları mermiye kafa atan tipler...
www.youtube.com/c/ied0634
www.instagram.com/ieeddd
-
Ben beğenmedim pek şahsen, trafiğe çıkan her aracın ilgili kurallara uyması gerek.
-
Sözün aslı azıcık farklı, ama siz namussuzlar o sözün aslını okuyup anlayacak akla, eğitime, görgüye sahip olmadığınız için ben günümüz Türkçesine uyarlayayım. Gerçi onu bile anlayacağınız şüpheli, ama...
"Bir memlekette namus erbabı en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette gerçek kurtuluş olmaz"
Namussuzlar beğense de, beğenmese de, ben yüksek sesle konuşmaya devam edeceğim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)