Işıklı kask geldiiiii ho ho ho :)
Reklamlar
-
Merhaba abilerim,kardeşlerim. Malum en önemli ekipmanımız kask. Daha önce lightmode helmets adı altından başlık açılmış fakat ben size bunun en hesaplı yöntemini tarif edeceğim. Aliexpress ve E-bay'dan 'el wire' diye arattığınızda seçenekler karşımıza çıkıyor,istediğimiz rengin siparişini veriyoruz. Geldikten sonra keyfimize ve yaratıcılığımıza göre istediğimiz gibi kaskımıza dizayn ediyoruz. Önce bant ile şema oluşturup 'çok amaçlı yapıştırıcı' ile yapıştırıyoruz.... aklınıza takılan,sormak istediğiniz şeyler var ise çekinmeyin.Şöyle de kendi yaptığım tasarım
Reklamlar
-
ben bunun montunu yapmıştım. yolda giderken tüm gözler üzerimde olunca söktüm.
-
zuluman adlı üyeden alıntı
Amaç o değil miydi zaten
-
saidsaglam adlı üyeden alıntı
Amaç o değil miydi zaten
araçlardan çok yayalar bakıyordu
-
-
zanyoscar adlı üyeden alıntı
hemen sorularimi sorayim
1- Ne kadar para odedin?
2 - yapistirdiktan sonra cikarmasi kolay oluyor mu? iz birakiyor mu?
3- Nasil bir pil ile calisiyor? kaskin icine ya da disina mi monte ediliyor pil?
4- Yanma seklini-hizini-suresini degistirebiliyor musun?
Cevaplarin icin simdiden tesekkurler.Gule gule kullan
Arkadaş yazana kadar ben cevaplamaya çalışayım
1- en fazla 5 dolar civarı
2- Motorcu muhabbetinin bu konu hakkında videosu var bir onu izle
3-pil ile çalısıyor küçük bir adaptörü var. Kaskın yanına monte edilebilir.
4- adaptör üstündeki tuş ile yanma modunu değiştirebilirsin
-
hayırlı olsun hocam
-
Dikkat edin de uzaylı sanıp taşlamasınlar 😄😄😄
-
Hocam memleketimizin güzel insanları sizi uzaylı zannedip arabayla ezmeye falan çalışırlar aman dikkat edin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------
Ygz adlı üyeden alıntı
Dikkat edin de uzaylı sanıp taşlamasınlar 😄😄😄
Hocam aynı anda yazdık nasıl olduysa.
-
Beyler bunu kaska doseyecegimize, monta dosesek olmazmi.
Iskelet seklinde falan :D
-
heryere heramaçla dosenebılır yalnız yagmur su vs yedıkce ışığı azalıyormus bende aldım 3 dolar. soruma gelicek olursak bant yapıştırarak şeklı bulup sonra ustune yapıştırıcı ıle kabloyumu yapıstırdınız? Akşam bende yapacagım
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
heryere heramaçla dosenebılır yalnız yagmur su vs yedıkce ışığı azalıyormus bende aldım 3 dolar. soruma gelicek olursak bant yapıştırarak şeklı bulup sonra ustune yapıştırıcı ıle kabloyumu yapıstırdınız? Akşam bende yapacagım
Aynen o şekilde önce bant ile dizaynı yapıp boş kalan yerlere yapıştırıcı,daha sonra bantların hafif sağa yada sola çekerek bantların altına da yapıştırıcı kolaygelsin.
-
Güzel olmuş
Ben yapsam gece karanlığında sürücüler galiba uzaylı zannedip üzerime sürerler
-
Sinan58 adlı üyeden alıntı
Hocam memleketimizin güzel insanları sizi uzaylı zannedip arabayla ezmeye falan çalışırlar aman dikkat edin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------
Hocam aynı anda yazdık nasıl olduysa.
Zaten bazı insanlara komik geliyor,bazılarına hoş bi kaç arkadaşım önce güldü yarım saat sonra fikirleri değişti
-
manofsteel adlı üyeden alıntı
Zaten bazı insanlara komik geliyor,bazılarına hoş bi kaç arkadaşım önce güldü yarım saat sonra fikirleri değişti
Her rengi var mi pembesi mesela?? ;))) cok seker mis ;)) ama yanmayinca gunduz o boru gibi sey kotu durmasin?? Sokulebilior mu?? ;))
-
awesomee adlı üyeden alıntı
Her rengi var mi pembesi mesela?? ;))) cok seker mis ;)) ama yanmayinca gunduz o boru gibi sey kotu durmasin?? Sokulebilior mu?? ;))
http://tr.aliexpress.com/item/5M-10-...74_75,201409_1
Şöyle link'i pembe rengini göremedim ama beğenebileceğin renkler vardır muhakkak. inan o boru gibi şey hiç rahatsız etmiyor,belli de olmuyor pek. Sökülebiliyorda
-
Evet bi bakim ;)) tsk ederim... basligi acarken ablalarimda de ;)) biz mi solicez hep heheu
-
ben bun motora döşemek istiyorum ve paypal ile ebayden alışveriş yapabilir miyim ?
-
snappy x adlı üyeden alıntı
ben bun motora döşemek istiyorum ve paypal ile ebayden alışveriş yapabilir miyim ?
paypal ilede kredi kartı ile direk satın alabilirsin
-
ışıkta fotoğrafını çekip koyabilir misiniz. gündüz ne halde?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)