Yurtdışı Alışverişleri- Taze Taze Ekipman Tercihleri
Reklamlar
-
02 Aralık 2015, 23:56
fthbsbg adlı üyeden alıntı
Hocam hayırlı olsun ayakkabılar güzelmiş kaliteliye benziyor.
Benim 11.11 siparişinde geçtiğim 16 üründen sadece bir tanesi henüz elime ulaştı. Sizde durum nedir ? Takip ettiğimde çoğunda son güncellmeri 17-20 si aralarında yapılmış ve
'' Gezinti planı''
'' Madde sayaç üzerinden Türkiye'ye gönderildi ''
'' Gönderi müşteriden alındı yazıyor ''
17Tracktan takip ediyorum durum vaziyet böyle. Tahmini bu hafta içinden itibaren teslim edilmeye başlar gibime geliyor.
Ptt den takip edebiliyormuyuz ? Bilgin varmı ?
Benimde 11.11den 3 ürün geldi henüz. Kargodaki yogunluktan dolayi yasaniyor tabiki bu gecikmeler. Sonuc olarak global alisveris festivali.. Dunyanin heryerinden siparis geciyorlae yetismek kolay olmasa gerek.
Eger china post air mail ile gonderdiler ise pttden de takip edebilirsin. Genelde kucuk paketler yada farkli ucretsiz kargo sirketlerini tam takip edemeyebiliyorsun ama dedigin gibi bu haftadan itibaren urunler teslim edilmeye baslar.
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Reklamlar
-
03 Aralık 2015, 00:03
Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
-
03 Aralık 2015, 02:39
yunusus adlı üyeden alıntı
Walla şu ürün nasıl bu ürün nasıl diye sormayacaksan elimden geldiğince alişverişini tamamlamak için yönlendirmeye çalışırım. Hele o tarih gelsin öleceeezmi kalceezmi
Ben onu takacak biyer bulurum yaaa :D
bulunca bana da söyle
-
04 Aralık 2015, 20:22
-
04 Aralık 2015, 21:19
Hocam çok süper bir konu çok teşekkürler.. Mart sonu gibi sizi rahatsız edebilirmiyim baştan aşağıya aksesuar için tavsiye ihtiyacı varda
-
04 Aralık 2015, 21:41
-
04 Aralık 2015, 22:00
Ahahahahahah ölmezsek lafı bana çok yakın sayılır zaten Mart sonu dememin sebebi bu önce görev evdekileri bu şekilde rahatlatıyorum " O motosikleti almadan ölmeye niyetim yok.". Tavsiye olayına gelince zaten kullanıcı tarafından verilir o yüzden sıkıntı yok tecrübene itimat ediyorum. Eyvallah sağolasın şimdiden
-
04 Aralık 2015, 23:06
Kamera çekimi ile ilgili video yükler misin?
-
04 Aralık 2015, 23:14
Ben yurtdisindan kask almayo dusunuyorum aliexpressden az once arkadaslara bahsettim forumda sahte dediler orjinalini nasil bulucaz peki urunlerin
-
04 Aralık 2015, 23:52
Darkfriairs adlı üyeden alıntı
Kamera çekimi ile ilgili video yükler misin?
Dostum konuyu tamamen okudugunu sanmiyorum. Urunleri Türkiyeye kargolatiyorum oradan bir arkadas teslim alip bana fotograflarini gonderiyor. Bildigi kadari ile yorum yapiyor urunler hakkinda. Urunleri birebir gormedim henuz. Sadece bilgilendirme amacli yaziyorum bunlari
dokuzparmak adlı üyeden alıntı
Ben yurtdisindan kask almayo dusunuyorum aliexpressden az once arkadaslara bahsettim forumda sahte dediler orjinalini nasil bulucaz peki urunlerin
İnternetten kask alinmaz.
-
05 Aralık 2015, 00:14
Peki hocam bir şey soracağım 25.11.05 de verdiğim sipariş için ptt ve track17 siteleri bulunamadı diyor hiç bir şey çıkmıyor bunun nedeni ne olabilir tam olarak ?
-
05 Aralık 2015, 01:19
Thermosifon adlı üyeden alıntı
Peki hocam bir şey soracağım 25.11.05 de verdiğim sipariş için ptt ve track17 siteleri bulunamadı diyor hiç bir şey çıkmıyor bunun nedeni ne olabilir tam olarak ?
Bazı ürünler kayıtsız gönderiliyor (mektup gibi). O yüzden kargoyu takip edemezsinama merak etmene gerek yok. Kargon öngörülen tarihte yine elinde olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
Yine bir ürünle karsinizdayim..
Evet abilerim ablalarim şu elimde görmüş olduğunuz ....
Arkadaşlar aşağıdaki resimde gördugunuz urunden siparis gecmistim iki tane. Urun gelmis. Teslim alan arkadasa babama goturmesini soyledim. Babam alet edavatla oynamayi cok seven bir insan olarak cok begenmis ve daha buyuk numaralari varsa ondan da istiyorum demis.
Urun bir nevi lokma anahtari. 7 ila 19 numara lokmalarin tamaminin islevini goren bir agiz yapmislar.
Arkadaslara hediye etmek uzere birkactane daha siparis gectim. Yakinda linkini de paylasirim. Urun şu şekil
http://i.hizliresim.com/1DJNvY.jpg
http://i.hizliresim.com/2NJjVd.jpg
6.80$ gibi bi ucreti vardı.
Selam yunus. Bu üründen benim ustaya geldi hediye olarak. Açıkçası ürün tanıtım videolarında gösterildiği gibi değil. Vidayı tam kavramıyor ve sıyırıyor. İyisi mi biz eski usül olan kombine anahtarla devam
Her motorcu bir gün asfaltı tadacaktır
-
05 Aralık 2015, 14:36
BerkayGünönü adlı üyeden alıntı
Bazı ürünler kayıtsız gönderiliyor (mektup gibi). O yüzden kargoyu takip edemezsinama merak etmene gerek yok. Kargon öngörülen tarihte yine elinde olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
Selam yunus. Bu üründen benim ustaya geldi hediye olarak. Açıkçası ürün tanıtım videolarında gösterildiği gibi değil. Vidayı tam kavramıyor ve sıyırıyor. İyisi mi biz eski usül olan kombine anahtarla devam
Urunler birkac farkli kalitede, ilanları dikkatli incelediğinde farkı anlayabiliyorsun. Belki ustana gelen hediye düşük kalitedir bilemiyorum. Benim için babamın ürüne onay vermiş olması yeterli
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:42 ----------
Thermosifon adlı üyeden alıntı
Benim 11.11 de verdiğim siparişlerin bazıları haala görünmüyor. Bi çoğuna takilmadım ama bazı merak ettiğim, bekledigim parçalar için sipariş altından mesaj yazdım mağazaya. Ürünü takip edemediğimi verdikleri numaranin yanlis oldugunu soyledim. İtiraz edene tamam sen bilirsin bende sana 1 yildiz verecegim. İlgilendigin icin tesekkurler dedim. Gercek takip numarasini bulup gonderdiler. Ama seninki daha cok yakin tarih sisteme girilmemis olabilir. Hatta kargoya bile verilmemis olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:15 ----------
Kendime hesapta olmadan kucuk bir motor aldigim icin yeni siparisler geçtim.
Yarıotomatik zincir yaglama
http://m.aliexpress.com/item/1286647...bilesitedetail
Daha once aldigimin aynisindan elcik isitma
http://m.aliexpress.com/item/3225911...bilesitedetail
Daha kibar daha nazik bir elcik koruma
http://m.aliexpress.com/item/3254206...bilesitedetail
Son olarak da zincir gerdirme işi yapan tansiyoner dedikleri zımbırtı..
Bu zimbirtiyi daha onceler cok anlattim tamircime teknik resimini cizip projelendirip yapmasini istedim yapmadı hazir yapilmisini buldum aldim bende
http://m.aliexpress.com/item/3236193...bilesitedetail
-
05 Aralık 2015, 14:46
Urunler birkac farkli kalitede, ilanları dikkatli incelediğinde farkı anlayabiliyorsun. Belki ustana gelen hediye düşük kalitedir bilemiyorum. Benim için babamın ürüne onay vermiş olması yeterli
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:42 ----------
Benim 11.11 de verdiğim siparişlerin bazıları haala görünmüyor. Bi çoğuna takilmadım ama bazı merak ettiğim, bekledigim parçalar için sipariş altından mesaj yazdım mağazaya. Ürünü takip edemediğimi verdikleri numaranin yanlis oldugunu soyledim. İtiraz edene tamam sen bilirsin bende sana 1 yildiz verecegim. İlgilendigin icin tesekkurler dedim. Gercek takip numarasini bulup gonderdiler. Ama seninki daha cok yakin tarih sisteme girilmemis olabilir. Hatta kargoya bile verilmemis olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:15 ----------
Kendime hesapta olmadan kucuk bir motor aldigim icin yeni siparisler geçtim.
Yarıotomatik zincir yaglama
http://m.aliexpress.com/item/1286647...bilesitedetail
Daha once aldigimin aynisindan elcik isitma
http://m.aliexpress.com/item/3225911...bilesitedetail
Daha kibar daha nazik bir elcik koruma
http://m.aliexpress.com/item/3254206...bilesitedetail
Son olarak da zincir gerdirme işi yapan tansiyoner dedikleri zımbırtı..
Bu zimbirtiyi daha onceler cok anlattim tamircime teknik resimini cizip projelendirip yapmasini istedim yapmadı
hazir yapilmisini buldum aldim bende
http://m.aliexpress.com/item/3236193...bilesitedetail
Şöyle birşey var il verdiğim 25.11 deki siparişim 3 günde kargoya teslim edildi olarak yazdı fakat dün gece de bir intercom siparişi verdim bu sabah kargoya teslim edildi yazıyordu Özetle ikisi de kargoya teslim edildi ama allahtan çok pahallı olmayan ve aciliyeti olmayan şeyler gelmezse de canımız sağolsun bekliyoruz bakalım
-
05 Aralık 2015, 14:50
Bu sene sadece motosikletle alakalı 100ün üzerinde siparişim oldu gelmeyen olmadı. Kargosunu takip edemediklerim merak ettiğim bir ürün ise dediğim gibi satıcıyı tehdit ettim gerçek takip numarasini bulup verdi. Yada sallamadim hiç bi baktım geldi.. Yaani her halukarda geldi.
-
07 Aralık 2015, 03:16
Bu sene sadece motosikletle alakalı 100ün üzerinde siparişim oldu gelmeyen olmadı. Kargosunu takip edemediklerim merak ettiğim bir ürün ise dediğim gibi satıcıyı tehdit ettim gerçek takip numarasini bulup verdi. Yada sallamadim hiç bi baktım geldi.. Yaani her halukarda geldi.
nasıl tehdit ettin
-
07 Aralık 2015, 08:34
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
nasıl tehdit ettin
Daha önce birkaç defa anlattım ama yine anlatayım.
Aliexpressde alisveris sonrasi verdiginiz feedbackler yani o yildizlar ve yorumlar mağazanın direkt olarak guvenilirligini etkilemekte. Fotografta gordugunuz urun icin daha once takip yapamadigimi verilen numaranin yanlis oldugunu soyluyorum. Numaranin yanlis olmadigini iddia ediyor. Daha sonra verdigi numara ile takip edemeyince bende saticiya 1 yıldız verecegimi konuyla ilgilenmedigini soyluyorum. Kendiside bana gercek numarayi bulup gonderiyor.
Normal sartlar altinda yapmam boyle birsey ama urun agir oldugu icin gumrukleme sorunu yasanabilir ekstra bir bedel cikabilir diye bu urunu gormem gerekiyordu.
[COLOR="Silver"]
-
07 Aralık 2015, 10:46
Çantanın arkasındaki kırmızı far gibi olan yerlere motor çalışıren sürekli yanacak ve çakacak şekilde led ve çakar takmak istiyorum. Nasıl bir led ve çakar önerirsiniz? Neler almam gerekir ebay veya aliexpress linki verirseniz memnun olurum.
-
07 Aralık 2015, 11:04
EthanHunt adlı üyeden alıntı
Çantanın arkasındaki kırmızı far gibi olan yerlere motor çalışıren sürekli yanacak ve çakacak şekilde led ve çakar takmak istiyorum. Nasıl bir led ve çakar önerirsiniz? Neler almam gerekir ebay veya aliexpress linki verirseniz memnun olurum.
Sitede 'motocycle flash brake light' diye arama yaptığınızda modeller çıkıyor.
Flaşör modülü olan ürünleri seçecek olursan istediğin şekilde çakar hale gelmiş olur
-
07 Aralık 2015, 11:49
Daha önce birkaç defa anlattım ama yine anlatayım.
Aliexpressde alisveris sonrasi verdiginiz feedbackler yani o yildizlar ve yorumlar mağazanın direkt olarak guvenilirligini etkilemekte. Fotografta gordugunuz urun icin daha once takip yapamadigimi verilen numaranin yanlis oldugunu soyluyorum. Numaranin yanlis olmadigini iddia ediyor. Daha sonra verdigi numara ile takip edemeyince bende saticiya 1 yıldız verecegimi konuyla ilgilenmedigini soyluyorum. Kendiside bana gercek numarayi bulup gonderiyor.
Normal sartlar altinda yapmam boyle birsey ama urun agir oldugu icin gumrukleme sorunu yasanabilir ekstra bir bedel cikabilir diye bu urunu gormem gerekiyordu.
http://i.hizliresim.com/v8a6W6.jpg[COLOR="Silver"]
daha önce yazdıklarınızı görmemiştim hocam, teşekkür ederim.
ona bende dikkat ettim, ebay de adam 400 bin satış yapmış, kendisinden 3 dolarlık malzeme aldım 45 gün oldu gelmedi, tekrar göndermesini istedim, lütfen kötü feedback bırakmayın diye yalvardı resmen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)