Yurtdışı Alışverişleri- Taze Taze Ekipman Tercihleri
Reklamlar
-
Hocam merhaba. Satıcının sayfasına benim siparişlerin ilk sayfasındaki pantlonun linkine basarsan acilan sayfadan ulasabilirsin. en hizli kargo yapan o oldu şimdiye kadar. Ama daha kolay yolu var. www.komine.ac sitesine gir gideceģin bölgeye yakin komine magazasi varmi ona bak.
Saticinin bilgisini hemen vermememdeki olay saticiyi kendime saklamak arada kendime pay biraktiracak bir cabaya girmek degildi saticiyla anlasabilecek olursak sonrasında bak sana arkadaşları yönlendiriyorum yaptığın güzellik karşısında diyebilmek, mağaza sahibinde itibar bırakıp istediğimiz ürünleri getirtebilmekti ancak tüm ürünler için ücretsiz kargo konusunda anlaşamadık.
Reklamlar
-
-
Aliexpress'te + %20 indirim başlamış. İhtiyacı olanlar bir baksınlar derim.
http://activities.aliexpress.com/sup...08.15.2.6nQO2p
-
Merhabalar
http://m.aliexpress.com/item/1359173780.html
Yukarıdaki linkteki eldiven hakkında yorumlarınız nedir? Original mi replica mı anlayamadım. Gerçi böyle bir markanın varlığını daha yeni keşfettim. Biraz araştırdım fakat hiç türkçe kaynak yok. Japon malı olduğu söyleniyor kendi sitesinde
-
yognus adlı üyeden alıntı
Merhabalar
http://m.aliexpress.com/item/1359173780.html
Yukarıdaki linkteki eldiven hakkında yorumlarınız nedir? Original mi replica mı anlayamadım. Gerçi böyle bir markanın varlığını daha yeni keşfettim. Biraz araştırdım fakat hiç türkçe kaynak yok. Japon malı olduğu söyleniyor kendi sitesinde
Dostum yanlış anlamazsan sevinirim. Ben almadığım ürün hakkında yorum yapmam kusura bakma
-
yunusus adlı üyeden alıntı
Dostum yanlış anlamazsan sevinirim. Ben almadığım ürün hakkında yorum yapmam kusura bakma
Anladım. Peki marka hakkında birşeyler biliyor musun?
-
yognus adlı üyeden alıntı
Anladım. Peki marka hakkında birşeyler biliyor musun?
Japon oldugunu duymuslugum var hic arastirip pesine dusmedim
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
Usta linkleri ve fiyatları paylaşsaydın bizde fikir sahibi olurduk.Hayırlı olsun
-
Konu ile alakasız ancak bir fetiş gördüm sanki.
-
gurkanerkan adlı üyeden alıntı
Konu ile alakasız ancak bir fetiş gördüm sanki.
Anlayamazsınız..
:D
Takım ossun didim kötümü didim?
-
02 Aralık 2015, 21:15
-
02 Aralık 2015, 22:55
Ince mesajmi hedeflemis cekikler napmis
-
02 Aralık 2015, 23:02
Sti adlı üyeden alıntı
Ince mesajmi hedeflemis cekikler napmis
Walla ne biliiiim pakette de gift yaziyor sanki
-
02 Aralık 2015, 23:27
Walla ne biliiiim pakette de gift yaziyor sanki
Ahahahaha bu adamlardan korkulur :D hayirli olsun bu arada,mart ayina dogru epey bi basinizi agriticam bu yurtdisi alisverisi islerinde sorun olmaz dimi
-
02 Aralık 2015, 23:30
hocam intercom u bende uzaktan kumandalı aldım ama pek kullanışlı gelmedi,
gidonda doğru düzgün yer bulamadım. sol elciğe takayım dedim bu sefer korna ve sinyalleri kontrol etmekte zorlandım.
keşke boşa para vermeseydim diyorum.
-
02 Aralık 2015, 23:37
Sti adlı üyeden alıntı
Ahahahaha bu adamlardan korkulur :D hayirli olsun bu arada,mart ayina dogru epey bi basinizi agriticam bu yurtdisi alisverisi islerinde sorun olmaz dimi
Walla şu ürün nasıl bu ürün nasıl diye sormayacaksan elimden geldiğince alişverişini tamamlamak için yönlendirmeye çalışırım. Hele o tarih gelsin öleceeezmi kalceezmi
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
hocam intercom u bende uzaktan kumandalı aldım ama pek kullanışlı gelmedi,
gidonda doğru düzgün yer bulamadım. sol elciğe takayım dedim bu sefer korna ve sinyalleri kontrol etmekte zorlandım.
keşke boşa para vermeseydim diyorum.
Ben onu takacak biyer bulurum yaaa :D
-
02 Aralık 2015, 23:40
Walla şu ürün nasıl bu ürün nasıl diye sormayacaksan elimden geldiğince alişverişini tamamlamak için yönlendirmeye çalışırım. Hele o tarih gelsin öleceeezmi kalceezmi
Allah gecinden versin abi,yok yok oyle bu urun nasil muhabbeti yapmam,diycemki,abi ahanda bunu alacam,kredi karti ve siparis isleri nasil oluyor bir el atarmisin,sende edersen bi yardim edersin,benimde alisveris tamamlanmis olur simdiden tesekkurumude buraya ilistiriyim nolur nolmaz :D
-
02 Aralık 2015, 23:44
Sti adlı üyeden alıntı
Allah gecinden versin abi,yok yok oyle bu urun nasil muhabbeti yapmam,diycemki,abi ahanda bunu alacam,kredi karti ve siparis isleri nasil oluyor bir el atarmisin,sende edersen bi yardim edersin,benimde alisveris tamamlanmis olur
simdiden tesekkurumude buraya ilistiriyim nolur nolmaz :D
Zamani gelince hallederiz sikinti yok
-
02 Aralık 2015, 23:47
Zamani gelince hallederiz sikinti yok
Tesekkur ettim abi,bu arada konuyada yazdim gormedin sanirim,megelliyle ilgili bi inceleme bekliyorum senden bilgin olsun
Edit: yanit gelmis gormedim,pardon
-
02 Aralık 2015, 23:49
Konuyu güncellemediğimi farkettim.
Hocam hayırlı olsun ayakkabılar güzelmiş kaliteliye benziyor.
Benim 11.11 siparişinde geçtiğim 16 üründen sadece bir tanesi henüz elime ulaştı. Sizde durum nedir ? Takip ettiğimde çoğunda son güncellmeri 17-20 si aralarında yapılmış ve
'' Gezinti planı''
'' Madde sayaç üzerinden Türkiye'ye gönderildi ''
'' Gönderi müşteriden alındı yazıyor ''
17Tracktan takip ediyorum durum vaziyet böyle. Tahmini bu hafta içinden itibaren teslim edilmeye başlar gibime geliyor.
Ptt den takip edebiliyormuyuz ? Bilgin varmı ?
Acil Tıp Teknikeri - Yamaha YZF R25
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)