Yurtdışı Alışverişleri- Taze Taze Ekipman Tercihleri
Reklamlar
-
@yunusus dostum,
zaman harcayıp bilgilendirmişsin teşekkürü borç bilirim emeğinden dolayı. Sorum olacak izninle, komine markasını 1-2 aydır yakından takip ediyorum. söylediklerine aynen katılıyorum çok kaliteli bir japon markası. lakin diğer sağlam markalarında kopyası olduğu gibi komineninde çinde çok kopyası olduğuna dair birkaç yazı okuduğum için bir türlü cesaret edemedim. Komine mont eline geçtimi teslim alan arkadaşının. görüp inceleme şansım olur mu rica etsem. istanbul'da ise şayet. teşekkürler şimdiden.
Reklamlar
-
yunusus adlı üyeden alıntı
Dayanıklı birşey mi nasıl bu pense?
-
Orjinalmi sizinki sağ altta sjcam yazması gerekmiyormu ebayda en düşük fiyat 65 dolara buldum genelde 75 dolardan başlıyor
Merak ettiğim kutuda orjinalliğini teyit etmek için kod varmı kazıyorsunda altında bir kod çıkıyor Qkodlu bi şey felan oluyor
-
-
papirus00 adlı üyeden alıntı
@yunusus dostum,
zaman harcayıp bilgilendirmişsin teşekkürü borç bilirim emeğinden dolayı. Sorum olacak izninle, komine markasını 1-2 aydır yakından takip ediyorum. söylediklerine aynen katılıyorum çok kaliteli bir japon markası. lakin diğer sağlam markalarında kopyası olduğu gibi komineninde çinde çok kopyası olduğuna dair birkaç yazı okuduğum için bir türlü cesaret edemedim. Komine mont eline geçtimi teslim alan arkadaşının. görüp inceleme şansım olur mu rica etsem. istanbul'da ise şayet. teşekkürler şimdiden.
Ne demek hocam bilgilendirmek vazifemiz. Hepimiz motosiklet tutkunuyuz daha uygun fiyatlara daha kaliteli ürünler kullanma şansımız varsa değerlendirmeliyiz
Komineyi tavsiye ettiğim ve alan arkadaşlar da oldu ve hep en ucuz olanına baktık öyle sipariş verdik, şimdiye kadar çakma yada kalitesiz hissi verecek ne bileyim defolu falan bi ürün hiç gelmedi. Tüm ürünleri bayaaa bi kaliteli. Bir kaç uçuk rakam dışında genelde yakın aralıkta fiyat veriyorlar zaten. Yani o yönden tereddüt etmene gerek yok bence. Ceket ve pantlonu yakın tarihte sipariş geçtim henüz gelmedi ürünler, geldiğinde de hataya gidiyor ne yazıkki. Ama özel iletişim kurarak detaylı fotograf calismaları ile mumkun oldugunca tanitimini yaparim size.
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Orjinalmi sizinki sağ altta sjcam yazması gerekmiyormu ebayda en düşük fiyat 65 dolara buldum genelde 75 dolardan başlıyor
Merak ettiğim kutuda orjinalliğini teyit etmek için kod varmı kazıyorsunda altında bir kod çıkıyor Qkodlu bi şey felan oluyor
Orjinal olmadığını bir önceki sayfada benim soruma cevap verirken belirtmişti arkadaş.
-
Penseyi sipariş verdim. Süpermiş
-
EthanHunt adlı üyeden alıntı
Dayanıklı birşey mi nasıl bu pense?
Aldığım ürünlerin tamamı verilen parayı fazlasıyla hakeden ürünler emin olabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------
Mr.Yldrmdmr adlı üyeden alıntı
Amacım trolleme değil ama Zaten Rusya'da yaşıyormuşsun abi sakız alsan yurtdışından alışveriş yapmış olursun
Bu arada bende dış ticaret muhasebecisiyim. Hala elimi değdirmedim böyle şeylere alamamaktan değilde süresi çok çok uzun sürüyor o sorun
Paylaşımınız için gerçekten teşekkürler
Sırf bakkala gidip sakız alıp dış ticarette kendimi geliştirebilmek için geldim buraya :D
Süresi ortalama 3 hafta. Tabi bazı satıcılar ödeme yaptığında hemen kargoya vermiyor falan 1 ayı gördüğü oluyor.
Şahsen benim acelem yok. Bende sistem böyle işliyor. Önce ekipmanları alıyorum ufak ufak yurtdışından. Sonra memlekete döndüğüm müsait bi ara motoru alıyorum tüm ekipmanlar aksesuarlar ucuza kaliteli temin edilmiş oluyor. Daha bi keyif alıyorum yeminle
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:17 ----------
yasdal adlı üyeden alıntı
Penseyi sipariş verdim. Süpermiş
Şimdiden hayırlı olsun. Bi kenarlarına alyan takımıda iliştirebilselermiş tadından yenmezmiş aslında
-
Çakmaları orjinalmiş gibi orjinal fiyata satmaya çalışanlar var gerçekden şark kurnazlığı çakma olduğunuda söylemiyor
-
Şimdiden hayırlı olsun. Bi kenarlarına alyan takımıda iliştirebilselermiş tadından yenmezmiş aslında
Takılma bence alyan işine. Ne de olsa direk uç takılabiliyor ön kısma. Ben zaten motorda bir çok uç taşıyordum. Şu resimdekileri direk ufak bi kesenin içinde taşıyabilirsiniz. Acep ingiliz anahtar ağzı kaç numaraya kadar uyuyor. 17 açsa süper olur
-
yasdal adlı üyeden alıntı
Takılma bence alyan işine. Ne de olsa direk uç takılabiliyor ön kısma. Ben zaten motorda bir çok uç taşıyordum. Şu resimdekileri direk ufak bi kesenin içinde taşıyabilirsiniz. Acep ingiliz anahtar ağzı kaç numaraya kadar uyuyor. 17 açsa süper olur
http://www.akgulmakine.com/images/ur...%C3%A7a(1).jpg
Arkadaşa sordum tam emin değilim ama 3.5 ila 4 cm kadar aralanıyor ingiliz anahtarı diye dönüş yaptı. Ürünü birebir kurcalayamadığım için net birşey söyleyemeyeceğim
-
Arkadaşa sordum tam emin değilim ama 3.5 ila 4 cm kadar aralanıyor ingiliz anahtarı diye dönüş yaptı. Ürünü birebir kurcalayamadığım için net birşey söyleyemeyeceğim
vaay tahminimden iyi çıktı. Tekrar teşekkürler. Başlık iyi olmuş
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Çakmaları orjinalmiş gibi orjinal fiyata satmaya çalışanlar var gerçekden şark kurnazlığı çakma olduğunuda söylemiyor
Benim kızıp kızıp insanları neden ısrarla yurtdışı alışverişine yönlendirmeye çalıştığımın cevabı tam olarak bu işte. Kazanç elbetteki sağla ticaret yapıyorsun sonuç olarak ama insanları aptal yerine koymaya kalkıyorsan fırsatçılık yapmaya çalışıyorsan orda bi duracaksın.
Ülkemizde herşeyin bu denli pahalı oluşunun sebebi sadece vergi değil.
Almayın arkadaşım. Bir aciliyet olmadığı sürece gidip bizleri düdüklemeye çalıştıkları ürünleri almayın. Tepkinizi koyun gidin yurtdışından daha kalitelisini alın ve o sizi dukuklemeye kalkan esnafa da bunu yapabiliyor olduğunuzu belirtin. Belirtinki insafa gelmelerini sağlayalım
-
Benim kızıp kızıp insanları neden ısrarla yurtdışı alışverişine yönlendirmeye çalıştığımın cevabı tam olarak bu işte. Kazanç elbetteki sağla ticaret yapıyorsun sonuç olarak ama insanları aptal yerine koymaya kalkıyorsan fırsatçılık yapmaya çalışıyorsan orda bi duracaksın.
Ülkemizde herşeyin bu denli pahalı oluşunun sebebi sadece vergi değil.
Almayın arkadaşım. Bir aciliyet olmadığı sürece gidip bizleri düdüklemeye çalıştıkları ürünleri almayın. Tepkinizi koyun gidin yurtdışından daha kalitelisini alın ve o sizi dukuklemeye kalkan esnafa da bunu yapabiliyor olduğunuzu belirtin. Belirtinki insafa gelmelerini sağlayalım
Ben neredeyse 5 yıldır Bloutooth intercom kullanırım. İlk çıktığında biraz dandikti ama bizdeki alternatifleri 300-400 TL iken 70 liraya almıştım ilk intercom umu iyi hatırlıyorum. İyi kötü bir yıl idare edip pili bitmişti. Sonraki seriler daha iyidi. Şimdi kullandığım üçüncü intercom. Çinliler de bu işde gelişti. Bu arada Türkiye'ye de farklı markalar girdi. Seçenek arttı. Yine de intercom işi için yurt dışı hala en mantıklı adres. Bunun gibi fahiş karla satılan malzemeleri ayıklayıp bilgilendirmek lazım insanları. Sokakta da çok görmeye başladım bu arada kullandığım intercomdan. Demek ki milletin gözü açılıyor. Ne güzel.
-
İntercom candır yaaa, Yolda giderken gelen aramalardan bi haber olmak acil durumları sonradan öğrenmek hiç hoş olmuyor.
Benim cihazın görüntüsü çok hoşuma gitti kapak değiştiriyorsun falan :D bakalım kullanmak kısmet olursa sürüş esnasında nasıl bir performans verecek göreceğiz.
-
Başkanım Ekim sonu Kasım başı gibi bi Türkiyeye gelmeye çalışacağım fakat pek zaman geçiremeyeceğim. Hatta motoru bile alamayabilirim. Kasım ayı içerisinde kuzey kutupları keşfetmeye gideceğim kısmet olursa
Kuzey ışıklarınıda mı görmiyah :D
Hayırlısı olsun Yunus'um. Biz bekliyoruz.
Kamplarımız senin balın olmadan tatsız oluyor.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
interkom 2 kişilik değil mi?
-
aksiyon kamerasının wifi li versiyonu var mı ?
-
Ben almadım ama var olması gerekiyor.
-
Selam yunus kardeşim. Aliexpress in sitesinden de baktim urunleri siparis etmissin kullaniyorsun sanirim. Bu siparis ettiklerin çakma mi orjinal mi bi yorumjn var midir ? Bir de bu saticilarla 80 dolar sinirini konuştuğunda olumlu donup kolaylik sagladilar mi ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)