Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kışlık Pantolon

REKLAM ALANI
    toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    işin açıkçası ekonomik birşey istiyorsan pantolon ve mont konusunda 1000d kevlar kumaş satın al 1 metre karesi 115gr agırlıgında oluyor.. ali expreesten 22 dolar fiyatti. götür bir terzinin yanına enine boyuna göre diksin kevlar olayında korumaya gerek varmı bilmiyorum ama cogu kurşun gecirmez zırhlı sistemlerinde kevlar kumaşlar kullanılıyor.. yanmaya sürtünmeye karşı süper full koruma sağlar... işin ekonomik ve kaliteli kısmına yönelmek istiyorsanız hazır yerine kendiniz imal etmeye çalışın. hem gönlünüzce olur..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha mt-25
    yandan fermuarlı pantalonlar görüyorum nette, giymesi çıkarması rahat gibi duruyor kullanan varmı aranızda . ??

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Benim şahsi düşüncem de öyle fazla paralar vermemek şayet ben kış için alacağım pantolonu max 3 4 ay giyeceğim 400 500 TL arası bir şey alsam beni en az 2 sene idare edecektir. Uzun vade de düşününce orta halli bir ürün almak daha mantıklı.

mozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 / CRF 250 L
    Alıntı zuluman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yandan fermuarlı pantalonlar görüyorum nette, giymesi çıkarması rahat gibi duruyor kullanan varmı aranızda . ??
    Yağmur yemediğin sürece sorun yok.
    Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
    Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
    Ataol Behramoğlu

YBRMANİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR(14)-YAMAHA YBR(12)
    PROSEV daha sempatik geldi bana dizlik koruması bel koruması var ayrıca fermuarlı düzeneğiyle montuna da takıp tulum niyetine kullanabilisin.hem daha şık duruyor.cırtlı paçaları sayesinde botun vs nin içine de sokulabilir.ben prosev alacağım

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)