Daha onceden etkinlik duyurulari kismina actim. Begenmediler heralde.
Simdi de buraya acayim. Var mi cikacak olan ?
Daha onceden etkinlik duyurulari kismina actim. Begenmediler heralde.
Simdi de buraya acayim. Var mi cikacak olan ?
valla konuyu görünce sevindim bugün benimde boş günüm ama çanakkaledeymişsin yıkıldım :D ben istanbuldayım malesef..
Samet al bi hayabusa da pasin gitsin
Biz birazdan istanbul çekmeköy'den iznik keramet gölüne doğru çıkacağız 2 motor.
İMK'daki arkadaşlarda orada şuan 10-12 motor. https://www.facebook.com/IstanbulMotorKulubu
Kerametten donerken 2 kere kaza yaptik. Imkya Ben de uyeyim. Dusundum de yol cok uzak. But dahakine katilayim terslik olmazsa
Kerametten giden arkadaslar benle gitmeme karari aldilar
Kazasiz belasiz gidin gelin.
gezi değilde belki gelen olur 5-6 forumdan arkadaş üsküdarda bulusacağız saat 1 de tam. Gelen olursa çay içelim tanışalım boğaza karşı sohbet edelim
canakkaleye gelmeseydım ugrardım
Ümraniye taraflarında oturan yokmu arkadaşlar motorum suanda yok ama arabayla gelirim maksat tanısmak olsun hemde arkadaslar biraz bana egitim verirler belki ekim ayında direksiyon sınavım var daha vitesli bir motorsiklet kullanmadım hiç bu zamana kadar otomatik kullandım biraz ders alırdım hemde iyi ollurdu aslında
Gebze-darıcadan gazlamak isteyenler bir tık uzağınızdayım. Ekipmansız arkadaşlar lütfen teklif etmesin.
Biz biraz geç çıktık. İMK'dan kimse kalmamıştı, sadece scooterlı 6-7 kişilik bir ekip vardı. Belki yolda denk gelmişizdir, mavi r25 ile mavi 1000RR.
Bizde 10 dakika suya girdik çıktık, açıkcası o kadar beğenmedim Keramet Gölünü. Hem pis, hem de su beklediğim kadar iyi değildi. Hem de çok kalabalıktı. Köfteci Yusuf'ta köfte yiyip döndük geri.
Ducati 1198SP _ RedLove
Var mi Sabah gezecek olan ? Imk silivri yapiyor ama gozumde buyudu
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------
Yok mu kimse yarim saate cikarsa ne ala. Inegol mu yapsam diyorum ?
çinlim olmasa gelirdim :D
bi 6-7 sene sonra inşallah diyorum 4 silindirle :D ya da biri al motor sende dursun 1 -2 hafta ben gelene kadar bak istersen turla diyen olursa o zaman olabilir :D
yeni konu açmıyım boşuna arkadaşlar malum hava güzel herkes dolaşmaya çıkmıştır, anadolu yakasında üsküdara felan inmeyi düşünen olursa o taraflarda dolaşıcam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)