Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bir motorum olsun isterdim.....

REKLAM ALANI
    samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    r25 14 lerdeyken 1-2 bin kredi çekip alsaydın sanırım şu an aynı paraya gelirdi bir şey kaybetmezdin

ya da 250 sl içinde geçerli

bazen inat edip bir şekilde 3e 5e bakmadan gözü karartıp almak gerekiyor
    Morphin bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Morphin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR650F
    Alıntı TR_96 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Morphin haklısın ikinci elde satmaya niyeti olan yok galiba ikinci el bir motora niye sıfır parası verelimki, bu tespit çok doğru fakat ikinci el sahipleri farkında değil galiba, insanların parası var veya yok ikinci el veya sıfır almak istiyor kişiden kişiye değişir ,çok parası olanda ikinci el motor alabilir ,bunda tuhaf bir durum yok fakat güzel ülkemin insanları niye sıfır parası veya sıfıra yakın ücret ister bide sıfırdan pahalıya verenler var, ne olursa olsun bugün al istersen hiç kullanma elden yarın satmaya kalk asla sıfır parası etmez, niye o saatten sonra motorun şahsa ait olmasındandır yani bayiden almıyoruzki, motoru al 10 yıl yatır kullanma gene sıfır parası isteyemezsin, bu kadar basit ve net ikici el motorun kilometreye ve modele bağlı olarak değeri düşer ki, bu motorla düşülmüş kalkılmış kaza yapılmış kırıgı çiziği katmıyorum bile, yani ikinci el almakta mantık olmuyor, bekleyeceğiz göreceğiz morphin bende niyetliyim almaya durumum var ama hergün olan zamlar sonucu bekliyorum bakalım ne zaman kısmet olacak hayırlısıyla inşallah istediğin motoru en yakın zamanda alırsın.
    Hocam vallahi gidip Ninja 250r alayım diyorum. Adam 2012 motora 12.5 hatta bazıları 13 bin tl para istiyor. Yav resmen delirmişler..
    Bu motor üretimden kalkmış, parçası çok pahalı, çoğu parçası bulunmaz ama yok altın değerinde satıyolar..
    CBR 125'e bakıyorum ulan 2013 model motoru 5.500'e almışlar 7-8 bine satmaya kalkıyolar. 2.el alalım ucuz olur diyemiyoruz sıfır parası nerdeyse..
    Bizim memlekette eski motor yenisinden değerli sanırım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------

Hocam ben gittim 2 bin lira kapora bıraktım. Yarısı peşin diğer yarısını kredi kartına çekicektim.
    Adam daha sonra sadece cardfinans'a taksit yapabiliyoruz diğerleri şöyle vade farklı falan diyince kafam attı kaporayı geri aldım.
    O sırada 11.5 dan 13'e çıkan 250sl'ide € düşer diye almadım. Çıktıkça çıktı... Bakalım Hükümet kurulunca her şey normale döner inşallah.
    Yoksa zaten bu gidişle kriz başlayacak. Dolar olmuş 3 lira???
    Haliyle bende değer kaybetmeyen tek şeye yatırım yaptım. Keçi aldım hacı. Hemde ikiz doğuranından.. Seneye yavruları doğduğunda 2 katına çıkacak param. Temiz iş yani. Bizde bekliyicez elimiz mahkum seneye kadar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------

Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    var mı başka keçi hocam bizde girelim
    Valla bende İstanbul'da yaşıyorum yazılımcıyım.. Öyle bulduk birini baktırıyoruz memlekette. Seneye 2 katına çıkar miktarı doğacak olanlarla.
    Çok karlı iş girmenizi tavsiye ederim. Bizde kontenjan dolu ama
    TR_96 ve something123 bunu beğendiler.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)