r25 14 lerdeyken 1-2 bin kredi çekip alsaydın sanırım şu an aynı paraya gelirdi bir şey kaybetmezdin
ya da 250 sl içinde geçerli
bazen inat edip bir şekilde 3e 5e bakmadan gözü karartıp almak gerekiyor
r25 14 lerdeyken 1-2 bin kredi çekip alsaydın sanırım şu an aynı paraya gelirdi bir şey kaybetmezdin
ya da 250 sl içinde geçerli
bazen inat edip bir şekilde 3e 5e bakmadan gözü karartıp almak gerekiyor
Hocam vallahi gidip Ninja 250r alayım diyorum. Adam 2012 motora 12.5 hatta bazıları 13 bin tl para istiyor. Yav resmen delirmişler..
Bu motor üretimden kalkmış, parçası çok pahalı, çoğu parçası bulunmaz ama yok altın değerinde satıyolar..
CBR 125'e bakıyorum ulan 2013 model motoru 5.500'e almışlar 7-8 bine satmaya kalkıyolar. 2.el alalım ucuz olur diyemiyoruz sıfır parası nerdeyse..
Bizim memlekette eski motor yenisinden değerli sanırım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
Hocam ben gittim 2 bin lira kapora bıraktım. Yarısı peşin diğer yarısını kredi kartına çekicektim.
Adam daha sonra sadece cardfinans'a taksit yapabiliyoruz diğerleri şöyle vade farklı falan diyince kafam attı kaporayı geri aldım.
O sırada 11.5 dan 13'e çıkan 250sl'ide € düşer diye almadım. Çıktıkça çıktı... Bakalım Hükümet kurulunca her şey normale döner inşallah.
Yoksa zaten bu gidişle kriz başlayacak. Dolar olmuş 3 lira???
Haliyle bende değer kaybetmeyen tek şeye yatırım yaptım. Keçi aldım hacı. Hemde ikiz doğuranından.. Seneye yavruları doğduğunda 2 katına çıkacak param. Temiz iş yani. Bizde bekliyicez elimiz mahkum seneye kadar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
Valla bende İstanbul'da yaşıyorum yazılımcıyım.. Öyle bulduk birini baktırıyoruz memlekette. Seneye 2 katına çıkar miktarı doğacak olanlarla.
Çok karlı iş girmenizi tavsiye ederim. Bizde kontenjan dolu ama
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)