Şehir içinde araç tavsiyesi. Malum önümüz kış.
Reklamlar
-
Herkese selamlar. Şehir dışında üniversite okuyorum. Benim okulumla evin arası yürüyerek bir saati buluyor. Akşam başlayıp gece 10-11 gibi bitiyor okul da. Sonrasında da arkadaşlarla takılıyoruz vs. Doğal olarak son dolmuşlara da yetişemiyorum bazen.
Bunun için bir ATV ya da UTV almayı düşünüyorum. Yaklaşık 3.500 gibi bir bütçem var. Denizli'de yaşıyorum. Yaşayan oranın kışını yazını bilir.
Kısaca kışın kar az da olsa yağıyor buz da yapıyor. Bu şartları göz önünde bulundurarak ne tür bir araç tavsiye edersiniz?
Reklamlar
-
reality adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar. Şehir dışında üniversite okuyorum. Benim okulumla evin arası yürüyerek bir saati buluyor. Akşam başlayıp gece 10-11 gibi bitiyor okul da. Sonrasında da arkadaşlarla takılıyoruz vs. Doğal olarak son dolmuşlara da yetişemiyorum bazen.
Bunun için bir ATV ya da UTV almayı düşünüyorum. Yaklaşık 3.500 gibi bir bütçem var. Denizli'de yaşıyorum. Yaşayan oranın kışını yazını bilir.
Kısaca kışın kar az da olsa yağıyor buz da yapıyor. Bu şartları göz önünde bulundurarak ne tür bir araç tavsiye edersiniz?
Atv ve utv şehir trafiğinde kullanılacak araçlar değillerdir
Çok çabuk hızlanırlar ve dengesizdirler lastik yapısı da arazi şartları içindir
Elinizde en aZ 15.000 tl gibi bir para varsa basit bir araç bakın nissan micra benzeri
-
Al bir 250 lik yada 125 lik enduro uygun lastikle git gel...
-
Anlaşıldı yine arabaya motora kaldık. Ne yapalım bakıcaz bi çaresine. Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
-
Atv alma zaten ne diye alacaksin.
Ya bir motosiklet al.
Yasa gidin arkadaslarla ortak bir tanus, suzuki alto falan alin.
-
ATV falan sakın alma. Bütçe çok düşük, biraz daha para biriktirip bir scooter alabilirsin.
-
bisiklet al, sporda yapmış olursun..
-
Bence mondial x treme maxa bir bakın. Hem sağlam motor çinlilere göre hemde enduro olduğ için denizli havasına iyi gelir. 4500 tl sıfırı idi herhalde siz 4000 e bir 2. El alıp 1.500e kendiniz için koruma alıp bu işi 5500e kapatabilirsiniz(sigorta ruhsat falan katmadan). İyi günler.
-
Mondial rx3i evo enduro tarzı
-
aman sakın üstüne koyup ybr alma. şimdi gelirler ybr ciler
-
Taunus da alma. 50-60 kuruş yakıyormuş km'de. Ben de araştırdım.
-
scuter al . alt tarafı üç bes gün kar buz olur o günde sürmeyiver. ben ankarada kış boyu sürdüm yol buz olmadıkca sıkıntı yok
-
Yorumlar için teşekkürler. Taunus ya da alto biraz sıkıntılı olabilir ama YBR hariç motosikletin az yakanını bulursam alabilirim inşallah. Mondial'ler falan hoşuma gitti.
Peki kask takarken gözlük sorun olur mu? Dereceli gözlük kullanıyorum da.
-
Fiat bis 126, uno falan her türlü iş görür. Bütçeyi arttırırsanız renault spring.
Ya da bajaj boxer alabilirsiniz sıfır. Karda da binmeyiverin. Kaliteli lastik takımı da alırsınız.
-
ATV şehir içi için güzel birşey olsaydı inan ortalık ATV kaynardı. ATV kullanırken hız olarak otomobillere ayak uydurmak zorundasın ve otomobil için normal olan ortalama seyir hızlarında bile viraj konusunda çok dengesizler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler