Arada kacamak yaptım ben ;)) bisi olmadi ammmaa bilemem tabii ki;))
Arada kacamak yaptım ben ;)) bisi olmadi ammmaa bilemem tabii ki;))
Rodaj boyunca sınırları zorlamamayı başarırsanız hem motorunuz uzun ömürlü olur ve daha az yakar hem de sabır edinirsiniz ki bu motosiklet kullanırken çok önemli bir meziyettir. Lastik ve plastik yüzeyler için sonax reifen pfleger kullanıyorum yıllardır, memnunum. Lastiği temizleyip ilk günkü gibi gösteriyor, parlak değil mat bir görüntü veriyor. Ancak ne kullanırsanız kullanın lastik yanağından taşırmayın. Aksi takdirde virajın ortasında kendinizi yerde bulabilirsiniz.
Plaka ve ehliyet yoksa sakın çıkma motorunla. Boş bir yere götür, orada bin bol bol. Ehliyet varsa plakasızlık sıkıntı olabilir. Bunların haricinde hiçbirşey olmaz. Unutma; Altndaki motorlu bir ulaşım aracı. İstediğin kadar, istediğin zaman ve hızlarda kullanabilirsin. Tabiki trafik ve makinanın elverdiği ölçüde.
Yav teşekkür ettiriyorsunuz bende utanıyorum 😄😄
Bu arada çevirme falan görürsen korkmadan her şeyi düzgün bir şekilde izah etmeye çalış diğer tipi deneyip yakalanırsan plaka olmadığından başın çok ağrır. İyi günler.
Antalyada yaşadığını bilmiyodum. :D Sen yinede dikkat et.
plakan yok ona göre temkinli ol günde 3-4 kere değil 10-20 kerede kullansan sıkıntı olmaz. öncelikle o bir makina "sev ama tapma" zaten bizim ihtiyaçlarımızı karşılamak için tasarlanmış,yıkama konusuna gelince yıkama pek hevesli olma yani gerekmedikçe yıkatma keyfi olarak diyorum, yaparsın bir oto şapuanlı kova su süngerle okşaya, okşaya yıkarsın, sonra bir güzel kurula geç karşısına bak keyiften uçarsın , lastik yanaklarına onu bunu sürücem diye kendini kasma bu iş güzel olucam diye sürekli makyaj yapan bayanların 5 sene sonraki cildine döner gerek yok biraz mat kalsın ama sağlam kalsın yarın birgün yarık yarık olur
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)