O kadar çalışıp alın teriyle kazandığım cbr125r parası bir anda anlamını kaybetti. Neden mi???
Fransız beyefendiler b sınıfı ehliyetimi sadece araba, traktör kullanabilecek kadar çeviriyorlarmış.
Ben 125cc ye kadarda b sınıfıyla kullanabiliyor diye biliyordum. Gerçi atalarımız boşuna dememiş bilmeden araştırmadan bişey yapma diye...
Sen o kadar çalış, yeme içme biriktir sonrada hakettiğin o alın terinin karşılığını alama öylemi...
Burdan bi arkadaşım söyleyince inanamadım ilk başta ehliyetimle 125cc bile kullanamadığıma şaka olduğunu zannettim bi an, netten bi bakıym dedim dediklerinin maalesef doğru olduğunu öğrendim. Beynimden vurulmuşa döndüm. Gerçekten çok üzüldüm.
https://en.wikipedia.org/wiki/European_driving_licence
A(1-2) ehliyeti için sürücü kursunada gidemiyorum dil bilmediğim için.
Tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu benim için. En az 3-4 yılda ancak öğrenebilirim dili ehliyet kursuda benden en az bir cbr parası daha isteyecek gelde üzülme şimdi.Artık araba alıcaz aile için yapacak bişey yok.
Bunları buraya yazmanın çok saçma farkında olduğun farkındayım ama motosiklet sevgisi işte naparsın bunları buraya yazdırıyo.