Benim pulsarda çok az yakıyor ama geçen redline soktum motoru depoya el bombası atmış gibi oldu içti gitti bir anda :D
Benim pulsarda çok az yakıyor ama geçen redline soktum motoru depoya el bombası atmış gibi oldu içti gitti bir anda :D
Bende 40 liraya 410 km yi geciyorum daha da gidiyo belki 10-20 km daha yapar. 2013 esd var bende yakitin ltresi 4,55 burada. Ybr zorlanmazsa cok az yakar ben normal kullanimda 2,5 ortalama yakaliyorum. Oda rampalarda felan gazi kolunu sona dayiyorum oyle kullanimda bu degr
Ybr az yakiyor ancak uzun yolda tat vermiyor kamyon tir sollayacaginda gaza bastimi tepki alamiyorsun bu arada istanbul konya arasi 700 800 km sizce gidebilirmiyim gidersemde kac saatte giderim bilgi verirmisiniz..
Bisikletle yada yaya gezsen daha çok yakardin...
Bende 400 kmsi uzun yolda olmak uzere 55 tl ile 540 km yaptim gt 170 ile
arkadaşlar bende deniyordum ne kadar harcarım diye . şuan 150 km yaptım yüzde 75'lik ibreye indim 5. vites 6 bin devir geçmiyorum bakalım ne kadar süre gidecek ama ben yolda kalırım diye dibini görmem sanırım yedeğe de düşürmem son çizgiye gelince yanaşırım
Hocam bence az daha koyun ybr alın.
Eğer 120 kilo değilde normal bir insan gibi 80 kilo olsaydım hiç düşünmeden ybr alırdım!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
482'dir o...
adam resmen beleşe gitmiş :D helal olsun başka ne denir bnm ybr artçılı dağ yoluna + full artçılı şehir içi kullanıma 1 depo ile 510 km gitmişti :D ama buna şapka çıkarırım :D
konuyu açan arkadaş motoruna nazar değmesin diye uğramamış buralara
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
ybr gerçekten iyi makina benim titanda az yakıyor ama ybr kadar değil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)