Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tavsiye Alabilirmiyim

REKLAM ALANI

Selamun Aleykum Hayırlı Akşamlar

Değerli Üstatlarıma Soruyorum Kanuni Seyhan 150 CC motorum var vibrasyondan ötürü çok sıkıntılıyım Apaci tvs 150 cc motora denk geldim
    TVS 2011 Model 21.000 de
    Kanunii Seyhan'ım İse 2014 mode 3.000 de kafa kafa ya takasa girsem pişman olurmuyum
    Tvs nin titreşimi nasıl bilgisi olan varsa hem tsv hemde seyhan 150 kullanan varsa önerilerini yazarsa iyi olur
    Saygılar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Bende de var seyhan 2009 dan beri. Duruyor hala. Seyhanda acayip titresim var evet. Arkadasin tvs sini kullanmistim titresim konusunda iyi di bayagi. Hani yoracak gibi falan hic degildi. Seyhana gore yok diyebilirim titresim. Arkadasta yola gidip geliyordu onunla 450 500 km , seyhanla zor olur o kadar yol, ama tvs ile problem olmuyor diyordu.
    Birde hatrladgm kadaryla tvs ler 6 vites ti dgil mi. Uzun yol icin buyuk avantaj, anirmadan gidiyorsun uzun yolda.
    Seyhanin 2005 i de ayni 2014 ude. Tvs Temiz ise icine siniyorsa, motor temiz ise, seyhan ile bir gonul bagin yoksa gir takasa kardesim.
    Aklin sadece titresime takildiysa, titresim seyhanin %30 u kadardir. İyi baya yani.

Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende de var seyhan 2009 dan beri. Duruyor hala. Seyhanda acayip titresim var evet. Arkadasin tvs sini kullanmistim titresim konusunda iyi di bayagi. Hani yoracak gibi falan hic degildi. Seyhana gore yok diyebilirim titresim. Arkadasta yola gidip geliyordu onunla 450 500 km , seyhanla zor olur o kadar yol, ama tvs ile problem olmuyor diyordu.
    Birde hatrladgm kadaryla tvs ler 6 vites ti dgil mi. Uzun yol icin buyuk avantaj, anirmadan gidiyorsun uzun yolda.
    Seyhanin 2005 i de ayni 2014 ude. Tvs Temiz ise icine siniyorsa, motor temiz ise, seyhan ile bir gonul bagin yoksa gir takasa kardesim.
    Aklin sadece titresime takildiysa, titresim seyhanin %30 u kadardir. İyi baya yani.
    Öncelikle Değerli Yorumun İçin Teşekkür Ederim. İşi Gönül Meselesine Getirdiğin iyi olmadı Seyhan 150 Motor Benim İlk Motorum Satma veya Takas Söz konusu Olunca Hele iyice niyetlenince içim titriyor ama yolaçıkıncada az sinir Olurmuyorum tvs yi Görmeye gidecem Önce bir yola çıkar basarım içime sinerse alırım Tşkler. tekrar hayırlı Akşamlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)