Sizce yola hangi motorla çıkayım?
Reklamlar
-
yav ben hap kadar delightla bi günde artcili 200 km yol yaptim istanbul-bursa-mudanya.hic de oyle abartilacak kadar yorucu olmuyor.ee yavas mi yavas ama onemli olan gezmek
Reklamlar
-
Ali1903 adlı üyeden alıntı
Hocam dün sen Bebek'de "Kırıntı" adlı mekanda kız arkadaşınla yemek yiyormuydun? İstemsizce dün akşam yan masayı dinlemiştim azıcık, sen vespayla gideyim diyordun yengede hayır büyük motorla git rahat edemezsin falan diyordu
Bence yengeyi kırma, rahat rahat büyüğüyle git
Evet bendim, iyi tesadüf olmuş Yan yana masalar olduğu için ben de istemsiz kulak misafiri oldum, ceza yemişsiniz sanırım bu aralar etrafta çok fazla polis var özellikle motorları çeviriyorlar dikkat etmek lazım
Sonuç olarak kız arkadaşımı dinlemedim atladım Vespa'yla geldim. Bel ve boyun ağrısı dışında oldukça keyifliydi. Hatta bir ara kendimi motoru üstünde istemsiz gülerken buldum Birazdan yolda çektiğim güzel bir fotoyu da eklemeye çalışacağım. Sevgiler
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
k_ayhn adlı üyeden alıntı
Ne işin var vespayla hadi gittin bide dönüşü var.
hocam dönüşü de düşünmüyor değilim umarım yollar yoğun olur da en azından doğru bir karar verdim diyebilirim, zira aralar girmek büyük motorla scooter kadar kolay olmuyor
-
Konuyla pek alakası yok ama ufak bir soru için konu açmak istemedim burdan sorayım, ben de yarın çorlu dan izmire yola çıkcam bu feribot sırası korkutuyor eğer beni oyalarsa karanlığa kalabilirim. Acaba motosikletleri de sırada bekletiyolar mı? Önlere aradan kaynayabilir miyim? Daha önce bayramda feribot kullanan var mı?
-
-
afu35 adlı üyeden alıntı
Konuyla pek alakası yok ama ufak bir soru için konu açmak istemedim burdan sorayım, ben de yarın çorlu dan izmire yola çıkcam bu feribot sırası korkutuyor eğer beni oyalarsa karanlığa kalabilirim. Acaba motosikletleri de sırada bekletiyolar mı? Önlere aradan kaynayabilir miyim? Daha önce bayramda feribot kullanan var mı?
Ben kullandım. Bayram değildi ama sıra bekletmediler.
-
afu35 adlı üyeden alıntı
Feribot sırası beklemiyorsunuz, motorları en öne geçiriyorlar
-
bikerboi adlı üyeden alıntı
Feribot sırası beklemiyorsunuz, motorları en öne geçiriyorlar
İçim rahatladı sağolun
-
Evet bendim, iyi tesadüf olmuş
Yan yana masalar olduğu için ben de istemsiz kulak misafiri oldum, ceza yemişsiniz sanırım bu aralar etrafta çok fazla polis var özellikle motorları çeviriyorlar dikkat etmek lazım
Sonuç olarak kız arkadaşımı dinlemedim atladım Vespa'yla geldim. Bel ve boyun ağrısı dışında oldukça keyifliydi. Hatta bir ara kendimi motoru üstünde istemsiz gülerken buldum
Birazdan yolda çektiğim güzel bir fotoyu da eklemeye çalışacağım. Sevgiler
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
hocam dönüşü de düşünmüyor değilim umarım yollar yoğun olur da en azından doğru bir karar verdim diyebilirim, zira aralar girmek büyük motorla scooter kadar kolay olmuyor
Bu aralar denetim sıkı dediğiniz gibi dikkat etmek gerekiyor
Resimler keyifli gözüküyor fakat yolda bukadar keyiflimiydi ? Keşke diğerini alsaydım dediğiniz oldumu veya şikayetci olduğunuz bir durum varmı ?
Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın
-
eroceto adlı üyeden alıntı
Valla bende en çok o arkadaş sizmiydiniz kısmını merak ettim :D Tesadüfe bak
)
Keşke Ben Olmak İsterdim Ama Bende Ne O Cesaret var Nede Maddiyat :D
-
Merhaba,
çok hoş, sağ salim tamamlamanız da öyle..
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)