Anket: Hangisi?
- Katılımcı sayısı
- 41. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Honda CBE 125 ACE
-
BAJAJ DISCOVERY 125 ST
-
YAMHA DELIGHT
Motor Seçimi - Yarın alınacak
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba lafı çok uzatmadan konuya gireyim. Bugün bayi bayi gezdim aklıma bir scooter iki de motor ilişti. Neden ybr değil diye sorarsanız fiyat farkı ve satıcının maximum karttan çekememesi diyeyim.
BAJAJ DISCOVER 125 ST
YAMAHA DELIGHT
(Biliyorum scooter ama çok rahat ve konforlu geldi bana. Ayrıca kendisine 5200 tl'lik fiyatından dolayı çok sıcak bakamıyorum.)
HONDA CBE 125 ACE ( Yakıt göstergesi olmayışı, ön fren kampana olması gibi bir çok eksisi var ama 3900 :D
Evet arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum siz olsanız hangi motoru alırdınız?
Reklamlar
-
Bajajı elersek, ve skuter den ziyade motosiklet dersen.
Kesinlikle Cb125e
Benim eski motorumdur kendileri. 6700 km kadar kırbacı vurdum
-
-
Bajaj 125 st derim ben.Ace'nin saydıklarınız dışında selesi çok sert.
-
Arkadaşlar delight da gözüm kalıyor aslında sizce değer mi 5200 vermeye?
-
-
2500 e emisol al bak keyfine bunlara o para verilirmi bea..
-
Acenin sorunlu bir motor olduğunu çok duydum
Delight iyidir rahattır ,hızlanması çok güzel üstüne enjeksiyon sistem yamaha kalitesi
Diğerini bilmiyorum
-
Arkadaşlar ybr alacaktım ama İzmtoto kendilerinde maxiumum posu bulunmadığı söyledi. Azcık gıcık kaptım bu yüzden ve ybr yi aldık diyelim iyi hoş ama ben hangi motoru alırsam alayım en az bi 1300 tl ekipman alacağım üstüne plaka, koruma demiri, bagaj derken en az 2000 tl ek oluşuyor.
-
Uygun fiyatli 2. El al. Aldigin fiyata rahat satarsin.
Motor olarak ybr yada cbf. Otesi yok.
Dlight kullanim amaci farkli. Dersen ki benim vitesli motorla isim olmaz sadece kisa mesafede ihtiyac karsilasin okula ise gideyim , o zaman fiti fiti rahatlikla her isini gorur. Ama vitesli devam edeceksen vitesli baslamak mantikli.
-
Zaten okula gitmek için alıyorum ama gerektiği zaman da istediğim her yere gitmek isterim. Bugün ybr ye bindiğimde vites atarken böyle attımı atmadı mı yumuşaklık var ama cbe'de şak şak atıyor. Delight da çok şeker ama 5400 ona vereceğime gider ybr alırım daha mantıklı diye düşünüyorum.
-
olcayakgn adlı üyeden alıntı
BAJAJ'ı neden elediniz?
En basit nedeni şanzımanı, sırası normalden farklı, kullanmadım ama kullananlar çokta memnun değil.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
Honda aga bosver gerisini
-
Bajajda viteslerden boştan 1-2-3 gibi mi gidiyor?
-
Hocam honda'nın ace'ini ben pek beğenmedim. Fren performansı gerçekten çok kötü. Gösterge namına da hiçbir şey yok. Benzinin bitip bitmediğini bile göstermiyor.
Scooter'dan hoşlanıyorsan yamaha'yı hiç düşünme derim. çok iyi bir seçim olur. Ama yok ben commuter kullanacağım dersen honda bir adım öne çıkar. Yarın öbür gün bir sorun çıksa git nereye yaptırıyorsan yaptır demezler en azından. Arkanda duran sağlam bir şirket olur.
Bajaj'ı kullanmadığımdan bir yorum yapamayacağım. istersen ikisini de test et, içine sineni al. Para veriyorsun sonuçta.
-
Bajajda viteslerden boştan 1-2-3 gibi mi gidiyor?
125ST'de klasik 1-N-2345 vites dizilimi var. 150F, 150S ve boxer dediğiniz gibi.
-
ahmetkorkmaz adlı üyeden alıntı
En basit nedeni şanzımanı, sırası normalden farklı, kullanmadım ama kullananlar çokta memnun değil.
Hayir. Sanziman alisilagelmis 1n2345 seklinde.
Keske once bi gorup yazsaydiniz.
-
Derbi STX tavsiye ederim. Ben kullanıyorum, çok memnunum. Piaggio grubu markası, Çin'de Piaggio Zongshen fabrikası üretimi. Yakıt göstergesi de var, vites göstergesi de var. Üstelik digital. Stoplar ve sinyaller LED. Üstelik yakışıklı bir motosiklet.
-
Arkadaşlar ybr alacaktım ama İzmtoto kendilerinde maxiumum posu bulunmadığı söyledi. Azcık gıcık kaptım bu yüzden ve ybr yi aldık diyelim iyi hoş ama ben hangi motoru alırsam alayım en az bi 1300 tl ekipman alacağım üstüne plaka, koruma demiri, bagaj derken en az 2000 tl ek oluşuyor.
Hmm benzer bir durum yüzünden ben de Menemen'de bulunan Kızılkayalar'dan aldım YBR'yi. Uğrayıp bir bakmanızda yarar olabilir, benim aldığım zaman (Temmuz sonuydu) 2014 model YBR vardı ellerinde, biraz daha ucuz ve beyaz olduğundan 2014 model tercih etmiştim. Aynı zamanda Bajaj bayiliği olduğundan kıyaslama imkanınızda olabilir. Ayrıca Yamaha servisleri de var. Turgut Beyi bulursanız size yardımcı olacaktır.
-
Arkadaşlar bajaj 125 st aldım inşallah hayırlısı olur diye düşünüyorum. Aklıma bir şey takıldı yalnız boşta gaz verince normalden fazla titreşim yapması normal mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)