Motosiklet GPS Takip cihazı.
Reklamlar
-
arkadaşlar şöyle bir cihaza denk geldim,
40 ile 60 gün arasında geliyor, 30tl
---
http://www.aliexpress.com/item/Sali-...8.3.116.eWNMC1
--
15-30gün arasında geliyor 45tl
http://www.aliexpress.com/item/Mini-...74_75,201409_3
cihazı motorsikletin plastik aksam altına olabilir, metal aksam altına koymayın deniyor,
bağlıyorsunuz içine bir hazır simkart atıp unutuyorsunuz, 6 aydan 6 ayada 3, 5tl yüklüyorsunuzki hattınız kapanmasın.
motorsiklet çalındı, hemen internet bankacılığından gps cihaz içindeki hattınıza sms paketi yüklüyorsunuz, ve telefonunuzdan sms çekip gps konum bilgisini istiyorsunuz, oda size içersinde google maps üzerinde gösterecek şekilde koordinat bilgisi olan url atıyor.
başka özellikleride elbette var.
fiyati 30tl, birde imei kayıt bedeli olacakdır, 100-150tl arasında bir kerelik bir bedel.
aliexpress üzerinden sipariş edilebiliyor, kargo ücreti yok, tr ye 20günde geliyor,
ufak boyutlarından ötürü muhtemelen gümrühe takılmadanda elinize ulaşakdır,
ha olurda ulaşmadı, geri gönderin diyorsunuz, ve burada ebayda olmayan bir müşteri koruma politikası
devreye giriyor, ya ürün parasını komple geri alıyor yada satıcı ile mutabakata varıp paranın bir kısmını
geri alıyorsunuz, hepsini almasak ne olur çokmu dert..
Reklamlar
-
REZERVED kullanıcı bılgısıyle onay verilirse anında alırım ögrenci adamım
-
Bu cihaz guzele benziyorda. Turkcellinde bi takip sistemi varmis galiba bilen kullanan varmi fiyati vs nedir?
-
"REZERVED kullanıcı bılgısı" bu kısmı anladım ama açıklarsan? almak için aliexpres den bir hesap alıp
sanal banka kartı ile ödeme yapabilirsin, bir çok alış verişim oldu ordan, ufak paketler eve teslim geliyor..
--
her ay borç lu gibi para ödemek pek hoşuma gitmiyor, evet turkcellinde var sözleşmeli ama, forumdada konusu var idi. yanlış hatırlamıyorsam her ay 20tl ödemesi var.
--
cihaz 12v kablo ile geliyor, direk akünün kutup başlarına bağlıyıp motorun bir yerine saklıyorsunuz. aletin içinde kendi aküsü yok, bence birde 12v ufak bir pil de ilave edilirse daha güzel olur, koli bandıyla üzerine bantlanabilir, olurda adam motor aküsünü çıkarırsa çalışmaya devam eder. akü 12v olduğu için motor aküsündende şarj olabilir.
aletin kitapcığında, titreşim olursa beni ara, sms çek gibi özelliklerinin olduğu anlatılmış.
-
Bugun motorcudaydim 600rr movistar geldi 1 hafta calistirmamis gps cihazindan aku bitmis, bilginize alirken saglam birsey alin
-
imei kayıt işlemi şurada,
https://www.turkiye.gov.tr/btk-imei-kaydet
şimdi sayfaya baktım şöyle bir şey dikkatimi çekti,
Lütfen cihazınıza ait 15 haneli IMEI Numarasını giriniz.
IMEI No 2
Cihazın iki adet IMEI numarası olması durumunda giriniz. Yoksa boş bırakınız.
IMEI No 3
Cihazın üç adet IMEI numarası olması durumunda giriniz. Yoksa boş bırakınız.
yani 3 farklı imei 1 ödemeyle kayıt edilebilir gibi bir ışık yandı kafamda.. )
-
türkcelin sistemi daha faydalı diye düşünüyorum biraz daha fazla versekte özellikleri çok diğerinde uğraşma etme derken motor elden gidbilir, sana mesaj gelene kadar adam kapalı alanaa sokarsa sıkıntı. Türkcelin de yavsaklığı türkcell hattın varsa cihazın ve içindeki hattın faturasını ona ekliyorlar yani illa hattımı türkcele taşımama gerekiyormuş gittim timle konuştum.
-
Arkadaşlar evinizi kurcalayın en eskisinden azıcık şarj tutan herhangi bir telefon bulacaksınızdır. Onu motora sabitleyip birde en kötü ihtimalle direk aküden şarj çekin. Servis sağlayıcınızla görüşüp hattınızı nasıl takip edeceğinizi sorun teknik bilgileri vereceklerdir. Hattınız kapanmayacak kadar kontör yükleseniz içine yeterli.
Eski telefonlarda gps sistemi yok diyecek olan arkadaslara da cevabi pesinen vereyim. Ülkemizde mobil ag vericileri yaygin halde oldugu icin gps e gerek duymadan telefonunuzun sinyal aldigi vericilere olan mesafe hesabı ile size 3 asagi 5 yukari hattinizin nerede calisiyor oldugunun bilgisini verebiliyorlar.
-
Şarj için küçük bir güneş paneli kullanılsa?
Diğer yandan android yazılımlar var telefon hırsızlığına karşı.Bu yazılımlar gps koordinatlarını web üzerindeki kullanıcı hesabına aralıklarla kaydediyor.Bunun için kablosuz yada şebeje hattını kullanıyor.
-
Olay akıllı telefon kullanmaya giderse yapılabilecek çok şey var zaten. En ucuz yolla halletme şeklini dile getirdim ben sadece
-
İmei kayıt olayı varsa çok iyi pasaport gerekiyor mu
-
Ya git turkcell al yada concox al.getirceksinde falanda filan uğraşma.
-
Hepsiburadada bu ürün var buna simkart vs gerekiyormu acaba hem yerli malıymış
http://www.hepsiburada.com/yunus-tak...lgpsyunustakip
-
k_ayhn adlı üyeden alıntı
Ya git turkcell al yada concox al.getirceksinde falanda filan uğraşma.
GT03B GPS Konum Takip Cihazını kullanan var mı içinizde? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
-
zileliorhan adlı üyeden alıntı
GT03B GPS Konum Takip Cihazını kullanan var mı içinizde? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Concox fena değil. Bazı ufak kusurları var. Motor sabitken bile haritadan bakınca hareket var bilgisi gösteriyor ama imleç sabit duruyor. Bir de hareket algılandığında gönderilen SMS mesajı biraz gecikmeli geliyor. Bir de mobil uygulaması pek başarılı değil. Yine de açıp hemen motor nerede diye bakabildiğiniz için kullanmaktan memnunum. Ha bir de cihazı arayıp ortam dinlemesi yapabiliyorsunuz. Bu özelliği de güzel.
-
noob adlı üyeden alıntı
Concox fena değil. Bazı ufak kusurları var. Motor sabitken bile haritadan bakınca hareket var bilgisi gösteriyor ama imleç sabit duruyor. Bir de hareket algılandığında gönderilen SMS mesajı biraz gecikmeli geliyor. Bir de mobil uygulaması pek başarılı değil. Yine de açıp hemen motor nerede diye bakabildiğiniz için kullanmaktan memnunum. Ha bir de cihazı arayıp ortam dinlemesi yapabiliyorsunuz. Bu özelliği de güzel.
Bilgiler için teşekkür ederim. Birkaç sorum daha olacak. SMS mesajı ne kadar gecikmeli geliyor? Ortam dinlemesi nasıl oluyor. Motorun yanında konuşanları duyabiliyor musunuz?
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bunu daha öncede yazmıştım. İstanbulda yaşıyorsanız takip cihazının bir faydası olmaz. Zira İstanbuldaki hırsızlar sinyal bozucu kullanıyorlar. Bu durumda bu cihazı almak fanteziden öteye gitmez.
-
Ben çokça araştırmış,ürünü de yurt dışından almış hatta kullanma safhasındayken vazgeçmiş biriyim. şunu söylemek isterim, hırsızınız basit hırsızsa bu tarz aletlerle bulabilirsiniz motoru. fakat anlık sim üzerinden konum gönderen sarsılma hareket etme gibi durumlarda hızıda gönderme gibi özelliği olan bir ürün alın. bulunduğu son konumları gönderemiyorsa bir işe yaramıyor zaten. gidip kasyo yaptırdım, en azından daha az paranoya yaşıyorum. daha profesyonel yerler var bu işi yapan kadıköy ve karşıda, site adları motosiklettakip.com ve mototrack.com.tr. fakat fiyatlar ilk sene için pek yüzü güldürmüyor maalesef. pahalı bir motora biniyorsanız kasko şart, hatta kasko ile bu cihazları alanlar var. tekeriniz düz bassın.
-
zileliorhan adlı üyeden alıntı
Arkadaş olumsuzluklarını anlatmış yinede başarılı bir cihaz
İstemez misin ey Ömer? Dünya onların olsun, ahiret te bizim!
-
Beyler yurtdışından bu cihazları alıyorsunuz da verileri nereye gönderiyor bu amcalar? Kendi sitlereine mi? 6 ay sonra kendi siteleri kapanırsa ne olacak hiç düşündünüz mü?
Önünü arkasını sağlama almadan girişmeyin bu işe derim ben.cihazın parası değil ama imei kaydı parası koyar adama 6 ay sonra cihaz atıla çıkarsa.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)