evet arkadaşlar bende az önce bakayım dedim fiyatlara falan baktım sayfada bişey yok.
Firma el degistirme surecinde su an. Ayni sekilde yedek parca temininde de sikintilar var
Ben bu fiyat güncellenmesi konusunda bir espiri yapardım ama orhan abime saygımdan susuyorum!
Saygılar orhan abim !
Ne kadar geçirsek diye düşünüyolardır Türk halkı böyle ilk oha diyip sonra oh oh devam ettirecek bi fiyat belirlemeleri lazım.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
İşin ucunda güzel zam var orası kesin.
Oda bişey mi Lada da 6 aydır yok Gazetede 25 binden satılacağı yazmıştı bi kaç kere.Maillere cevapta yok Aslında fiyat açıklamanın tam zamanı.Bahane hazır döviz çıldırdı aga dövizdeki bu artış nerden baksan araç başına 10356.996666 lira farkettirir
http://www.lada.com.tr/CARS/kalina/cross/fiyat.html
Sağlam zam geliyor, hazırlayın kendinizi anlamı çıkabilir
40 bine gxr satmaya çalışıyor napcak 50 binmi yapcak
Boyunu ayarlıyorlardır.
Zaten en kazık fiyatlar sende bari biraz düşük tut satış rakamların artsın.
Yıl sonu indirimleri yaklaşırken zam yapıp indirim zamanı gelince bakın kampanya yapıyoruz diyecekler sanırım hahaha şimdiki fiyatları süsleyip satış yaparlar
fiyatlar 100 lira kadar düşecek. YAŞASIIINNN...
Suzuki el değiştirse iyi olur. Adamların fiyatları aşırı pahalı. Yurt dışında belki en uygun fiyatlı Japon üst segmentte ama burda döşüyor adamlar.
Bayram geldi, geçiyor. Suzuki'nin fiyat listesi hala açıklanmadı.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
zaten inazuma ve ufak scooteri hariç toplamda 100 tane büyük motor satabilen bir firma olduğu için çok bir şey beklememk lazım. inazuma ve scooter dahil 500 tane mtoor satsalar kendilerini ticaret erbabı zanneden tiplerle doludur Suzuki yönetimi :D
Ulan bari sıfır Drz 400 sm getirin 20bin TL'den satın, piyasada supermoto yok, Inazuma'ya karenaj giydirip getireceğinize rakiplerinizin satışını analiz etmeyi düşünseler keşke.
r25,cbr xmax, mt7, cbf en çok satılan ülkelerin başındayız size oradan ekmek çıkmaz zaten. Gidip ben alcam distribütörlüğü sinir oldum
Şimdi bunlar söyle düşünüyorlar:
Malum rakipler zammı patlattı, bizde dolar bahanesiyle millete öyle bi geçirelimki, farkına varamasınlar.
Ne diğer firmalardan aşağı kalalım nede abartalım diyorlardır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)