Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

BMW test günleri güzeldi.... / ANTALYA

REKLAM ALANI
    akbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    BMW nin antalyada gerçekleştirilen test sürüş günlerine gittim. Bu test motorları büyük illeri dolaşıyor. Burayada izmirden gelmiş snaırım. takip edin ve kesinlikle katılın. Ehliyet ve koruma kıyafetleriinizin olması yeterli. S1000rr , nineT , R1200RS ve GS 1200 Adventure kullanma fırsatım oldu. 4 ay öncede test günü olmuştu antalyada . o zamanda 1200 RT , R1200 R ve F800 kullanmıştım. Teşekkürler BMW sayende ellerim S100rr gazını çevirdi :D (video linki aşağıda )

https://www.youtube.com/watch?v=hBYo4bgFWhE

Mexico, cagdas3819 ve Hakan bilgin bunu beğendiler.
    youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Espaniole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb650F - cb125E
    Geçtiğimiz aylarda bu test etkinliği İzmir'de de olmuştu ve R Nine T ve S1000xr kullanma fırsatı bulmuştum, tadı halen damağımda.. İmkanı olanlar kaçırmasın.

CxAnKACx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 200 (2014)
    Nerden bakabiliriz test gunlerine ? Bi f800'e oturmak isterim...

R ninet harika bi motor kullandıysanız farkına varmışsınızdır.

jook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL650XT
    valla bende bi gs1200'ün üstüne oturup gazı bi fıştlatmak isterdim hemen bakiyim istanbula geliyolar mı yoksa geçip gitmişler mi?

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Montlarımız aynıymış.

Buda benim bu seneki Bmw testinden fotoğrafım. Bu arada V-strom sahibi olmama rağmen r1200 de gaz açmaya korktum. Arkadaş o nasıl bir gaz tepkisidir.

Espaniole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb650F - cb125E
    Evet R Nine T mükemmel bir motor. Görüntüsü resimlerden çok başka, acayip çekici. Bunu diyebiliyorum çünkü hiçbir aracın bu kadar ilgi çektiğine canlı şahit olmamıştım

İvmelenme de harika fakat titreşim biraz fazlaydı. Şöyle diyeyim; durduğum yerde gaz verince motor 4-5 cm sağa sola sallanıyordu.

S1000Xr bambaşka bir dünya, inanamadım.. Gaz koluna dokunmam ile ibrede 200'lü hızları görmem bir oldu.

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    Bmw motosikletlerin hepsi farkı bi dünya. S1000rr korkuttu beni. gazı korkarak çevirdim her seferinde

RnineT görüşün çok güzel ama makine çok sallanıyor. fazla güçlü. gazı her açmanızda sağa sola sallıyor seni. vites yükseltirken düşürürken şöyle bi sallıyor gene. yukarda yayınladıgım videonun 9.15 dk ve 10. dk arasında ninet nin gazı hafif açtıgında nasılda lastik yanlamaya başlıyor görebilirsiniz. gaza yüklensen dans eder makine
    youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /

R nineT Cafe racer almayi düşünenler için güzel bi tercih olabilir. Türkiye fiyatına baktım cep yakıyor malesef.

Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    Naked çok güzelmiş gerçekten resimlerdekinden daha hoş onun hakkında yorumunu rica etsem ?

Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    Alıntı CompanERROR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Naked çok güzelmiş gerçekten resimlerdekinden daha hoş onun hakkında yorumunu rica etsem ?
    R1200R dan bahsediyorsunuz sanırım. Makine çok rahat bi kere. 3 farklı sürüş modu var. rain, comfort, dynamic diye, genelde dynamic te kullandım. gaz tepkileri çok ani ve hırçın. ne istersen sana veriyor makine tork olarak. quik shifter var. naked olmasına ragmen rüzgar 170 lere kadar rahatsız etmedi. resimdekilerin çocu 1200cc olduğu için mi yoksa boxer motor olduğu içinmi bilmiyorum ama gaz verince bi sallanıyor şöyle sağa sola. kullanmaktan çok keyif aldım. 70 küsür bin tl para ayıracak olsam o makineye vermem ama onu

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    bu testlere nasıl ulaştınız sitede goremedım ben

Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    ben sitesinden ulaşmadım. BMW motosikletlerinin antalya satış temsilcisiyle tanışıyoruz o davet etti beni ve arkadaşlarımı.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    ah be ıvır zıvır bir şey olsa hemen duyarız s 1000 rr (s 1000 xr ıda denemek isterdim elektronik süspansiyonunu çok övmüştü bir abimiz ) sürme şansı ayağımıza kadar gelmiş duymamışız her neyse bir dahaki sefere artık ,gerçi bugün iki arkadaşımın borusan da https://www.youtube.com/watch?v=P9fEhQ432Pc servis ve satış bölümünde işe başladığını öğrendim her türlü test ederim gibi geliyor.
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Alıntı akbird adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben sitesinden ulaşmadım. BMW motosikletlerinin antalya satış temsilcisiyle tanışıyoruz o davet etti beni ve arkadaşlarımı.
    bize yok o zaman s1000r :(

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Paran vaasa Be-Me-We
    Paran yoosa Binmewee
    YouSuffer ve Hakan bilgin bunu beğendiler.
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    Alıntı ZümeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Paran vaasa Be-Me-We
    Paran yoosa Binmewee
    ahahahaaa :D aynen sürekli bmw kullanan bi tanıdığım vardı. Şöyle derdi soranlara : Bmw den başkasına binmem, zaten başka motorda tanımam...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------

Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bize yok o zaman s1000r :(
    istanbul koisfler motosikletle iletişime geçin olar elbet biliyorlardır ne zaman geleceğini test motorlarının.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)