BMW test günleri güzeldi.... / ANTALYA
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Geçtiğimiz aylarda bu test etkinliği İzmir'de de olmuştu ve R Nine T ve S1000xr kullanma fırsatı bulmuştum, tadı halen damağımda.. İmkanı olanlar kaçırmasın.
-
Nerden bakabiliriz test gunlerine ? Bi f800'e oturmak isterim...
-
R ninet harika bi motor kullandıysanız farkına varmışsınızdır.
-
valla bende bi gs1200'ün üstüne oturup gazı bi fıştlatmak isterdim hemen bakiyim istanbula geliyolar mı yoksa geçip gitmişler mi?
-
Montlarımız aynıymış.
Buda benim bu seneki Bmw testinden fotoğrafım. Bu arada V-strom sahibi olmama rağmen r1200 de gaz açmaya korktum. Arkadaş o nasıl bir gaz tepkisidir.
-
-
-
R nineT Cafe racer almayi düşünenler için güzel bi tercih olabilir. Türkiye fiyatına baktım cep yakıyor malesef.
-
Mardin İl Temsilcisi
Naked çok güzelmiş gerçekten resimlerdekinden daha hoş onun hakkında yorumunu rica etsem ?
-
CompanERROR adlı üyeden alıntı
Naked çok güzelmiş gerçekten resimlerdekinden daha hoş
onun hakkında yorumunu rica etsem ?
R1200R dan bahsediyorsunuz sanırım. Makine çok rahat bi kere. 3 farklı sürüş modu var. rain, comfort, dynamic diye, genelde dynamic te kullandım. gaz tepkileri çok ani ve hırçın. ne istersen sana veriyor makine tork olarak. quik shifter var. naked olmasına ragmen rüzgar 170 lere kadar rahatsız etmedi. resimdekilerin çocu 1200cc olduğu için mi yoksa boxer motor olduğu içinmi bilmiyorum ama gaz verince bi sallanıyor şöyle sağa sola. kullanmaktan çok keyif aldım. 70 küsür bin tl para ayıracak olsam o makineye vermem ama onu
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
bu testlere nasıl ulaştınız sitede goremedım ben
-
ben sitesinden ulaşmadım. BMW motosikletlerinin antalya satış temsilcisiyle tanışıyoruz o davet etti beni ve arkadaşlarımı.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
ah be ıvır zıvır bir şey olsa hemen duyarız s 1000 rr (s 1000 xr ıda denemek isterdim elektronik süspansiyonunu çok övmüştü bir abimiz ) sürme şansı ayağımıza kadar gelmiş duymamışız her neyse bir dahaki sefere artık ,gerçi bugün iki arkadaşımın borusan da https://www.youtube.com/watch?v=P9fEhQ432Pc servis ve satış bölümünde işe başladığını öğrendim her türlü test ederim gibi geliyor.
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
akbird adlı üyeden alıntı
ben sitesinden ulaşmadım. BMW motosikletlerinin antalya satış temsilcisiyle tanışıyoruz o davet etti beni ve arkadaşlarımı.
bize yok o zaman s1000r :(
-
Paran vaasa Be-Me-We
Paran yoosa Binmewee
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
ZümeR adlı üyeden alıntı
Paran vaasa Be-Me-We
Paran yoosa Binmewee
ahahahaaa :D aynen sürekli bmw kullanan bi tanıdığım vardı. Şöyle derdi soranlara : Bmw den başkasına binmem, zaten başka motorda tanımam...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------
YouSuffer adlı üyeden alıntı
bize yok o zaman s1000r :(
istanbul koisfler motosikletle iletişime geçin olar elbet biliyorlardır ne zaman geleceğini test motorlarının.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)