HONDA CBR 125 R HARARET SORUNU... YARDIIIMMM...
Reklamlar
-
SELAMUN ALEYKUM MOTORUM 2006 KASA CBR 125 HARAET YAPIYO TERMOSTATI DEGISTIRDIM YINE AYNI SIKINTIYI VERIYO HATTTA CIKAN TERMOSTATI KONTROLETTIM CALISIYO FULL ANTIFRZ FAN MUSURU BOZUK AMA KABLO CEKTIM FAN SUREKLI ACIK HALA HARARET YAPIYO ŞUNA BIRISI CEVAP VERSIN ALLAH ıçın
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:15 ----------
motordan anlayan bı kişi yok mu
Reklamlar
-
full antifiriz koymaman lazım radyatore zarar veriri vede radyatorde kaçak varmı ona bir bak sızdırma vs
-
-
eksozda sıkıntı yok kaçakta yok fan çalışıyo radyator peteklerının arasınıda temızledım ondada sıkıntı yok :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------
Yardim eden yok muu
-
Blogları şu kanalları tıkanmış olmasın
-
Bloglari tertemiz motorum eskiden 1. Kademeyi bile gecmiyodu taaki motoru yikayana kadar motor cok pisti yikadiktan sonra hararet yapmaya basladi
-
aaamett adlı üyeden alıntı
Bloglari tertemiz motorum eskiden 1. Kademeyi bile gecmiyodu taaki motoru yikayana kadar motor cok pisti yikadiktan sonra hararet yapmaya basladi
Duş aldıktan sonra arada beni de sıkıntı basıyor. Motor da aynı dertten muzdarip olmaya?
-
Gostergede sikinti olmasin
-
Göstergen sıkıntılı o zaman. Bir de soğutma suyunua yağ karışıyormu kontrol et
-
Gostergede sıkıntı yok hararet musuru zaten termostatta..termostatida degistirdim zaten sicakliktan bacaklarima sicak hava bastiriyoo bunun icin gostergeye bile ihtiyac yok ama dedigim gibi aklima tek soru geliyo devirdaim pompasida mi skntinti var diye ama sizede soriyiim dedim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)