Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

2003 cbr 600 rr 1300km de

Motovento
    REKLAM ALANI

Öncelikle Selamun Aleyküm;
    İlanı tesadüfen gördüm belki siteden birilerinin gerçekten işine yarar düşüncesiyle paylaşmak istedim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-inanilmaz-fakat-gercek-2003-model-1.300-km-de-231566419/detay
    İlanın sahibiyle hiçbir ilgi ve alakam yoktur.
    Sadece sitede birinin işine yarar belki diye paylaşıyorum,
    Belki mt üyelerinden 25000 tl ye neredeyse sıfır cbr sahibi olmak isteyenler vardır diye paylaştım.
    Umarım işinize yarar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    AliCem Yener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    ilana baktım da harbiden sıfırmış gibi duruyor lastikler bile sıfır gibi. Km gerçek olma ihtimali var belki bayide unutuldu ya da sahibi aldı biraz kullandı yurtdışına gitti yaşamaya falan geldi baktı motor duruyor satmaya karar verdi. Böyle şeyler olabiliyor işin aslını sahibinden öğrenmek gerek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ajda Pekkanda kıyafetli haliyle genç kız gibi duruyor.
    Ben inanmam öyle şeylere, noterden tastik ettrise, Kurana el bassa yine inanmam, kesin bir pislik vardır, İtimat etmeyin.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Bizim forumda bi 600f li vardı.Kingim ben diye geziyordu .Onun motosikleti, gibidir.Evde salonda durmuşdur olabilir yani.

teodor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XV 950 CAFE RACER - Yamaha YZF R25
    Bizim çiçekçide de bu modelden var. 2003 model ve 4000 km'de Kendisi hala scooter kullanır. Almanyadan kesin dönüş yapıyor ve yıllar yıllar motor öyle duruyor. Bir ara satmaya çalıştı bir Allahın kulunu inandıramadı hala apartman deposunda duruyor. Bu ilanı bilemem tabi

Motosikleti
    Honda Cbr 125 R Repsol
    Bence ne kadar sıfır olursa olsun ne kadar kullanılmamış olursa olsun bu parçaların bir ömrü var. Kılavuzunda görmüştüm sanırım 10 yıldı. Yani sıfır al motosikleti 10 yıl hiç kullanma sonra kullan dökülür o motosiklet .

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    bence kullanıldığı zaman metal yorgunluğu parça ömrü gidiyor şuanda hala aktif olarak kullanılan 1960 model traktörler var o zamanlar sıfır alınmış ve hala kullanılıyor bi tanesini görmedim dingilinin kırıldığını yada hidrolik kollarının yorgunluktan kırıldığını eski jawalar hala piyasada

Motosikleti
    Honda Cbr 125 R Repsol
    Alıntı Mertcan39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence kullanıldığı zaman metal yorgunluğu parça ömrü gidiyor şuanda hala aktif olarak kullanılan 1960 model traktörler var o zamanlar sıfır alınmış ve hala kullanılıyor bi tanesini görmedim dingilinin kırıldığını yada hidrolik kollarının yorgunluktan kırıldığını eski jawalar hala piyasada
    bahsettiğin ürünler full demir bu motosiklet ise grenaj felan plastik . eski motosikletlerle bir tutmamak lazım bende 1970 model phanet var hala taş gibi mesela

zileliorhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı wehwetoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence ne kadar sıfır olursa olsun ne kadar kullanılmamış olursa olsun bu parçaların bir ömrü var. Kılavuzunda görmüştüm sanırım 10 yıldı. Yani sıfır al motosikleti 10 yıl hiç kullanma sonra kullan dökülür o motosiklet .
    Bir tane örnek fotoğrafını paylaşabilir misin burada "kullanım ömrü 10 yıldır" diye?
    yüksel66 ve fz6_fazer bunu beğendiler.
    A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
    (Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Paslanmayan ve kullanılmayan metal nasıl eskir merak ediyorum. Ekmek mi bu bayatlasın...
    Kauçukları deseniz neyse de...

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    ''Su hortumu patladı, motor sardı.. 6 bin harcadım kendine getiremedim'' gibi hikayeler tam olarak böyle uzun süre yatmış makinalardan çıkıyor =)
    Özenle orijinal yedek parçalar ile bütün hortumlar,keçeler,contalar,halatlar değiştirilmelidir. Bi takımda lastik almak gerek.. zaten bunların maliyeti tam emin olmamakla beraber 3.500-4.000 tl civarı olur.. Yinede hastasına gider.. Şahsen benim içim gitti.. Adam gibi ustam olsa düşünmeden alır yeniler binerdim =) tabi 25 e değil, 20-21 e zorlardım =)

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Linkleri urly çevirip paylaşsanız da mobilden görebilsek.

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Alıntı Onurhan D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Linkleri urly çevirip paylaşsanız da mobilden görebilsek.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31566419/detay

buyrun
    Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...

seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim forumda bi 600f li vardı.Kingim ben diye geziyordu .Onun motosikleti, gibidir.Evde salonda durmuşdur olabilir yani.
    O motor 19 bin liraya gitti eger benim dusundugum motorsa

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı zileliorhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir tane örnek fotoğrafını paylaşabilir misin burada "kullanım ömrü 10 yıldır" diye?
    İndr Honda'nın sitesinden bak. Ne bu hazırcılık
    dyavol-77 bunu beğendi.

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ekspertize sokarsınız neyi var neyi yok ortaya çıkar bu kadar dert etmeye gerek yok ilan sahibi'nin dediği gibi ise zaten ortaya çıkar.

zileliorhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Reşit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hazırcılık değil maksadım. Kullanım kılavuzunda böyle saçmalık yazmayacağını bildiğim için bunu söyledim. Göstersin bakalım gösterebiliyorsa "kullanım ömrü 10 yıldır" diye bir ibare
    A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
    (Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı Reşit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evt. Reşit benim Hornet'in kull.kitabında 3.sayfada yazıyo....ekonomik kullanım ömrü 10 yıldır^^ diye....
    Reşit bunu beğendi.
    The Power of The Dreams.

AliCem Yener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Adamlar bir bmw 600gs alıyor 15 20 yıl kullanıyor bir şey olmuyor ne olacak 10 yılda. Önemli olan kullanıcı ve bu ilan doğruysa kullanmamış.

Motosikleti
    Honda Cbr 125 R Repsol
    Alıntı zileliorhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hazırcılık değil maksadım. Kullanım kılavuzunda böyle saçmalık yazmayacağını bildiğim için bunu söyledim. Göstersin bakalım gösterebiliyorsa "kullanım ömrü 10 yıldır" diye bir ibare
    Hocam arkadaşın aldığı motosikletin kullanma klavuzunu pinpirikli olduğu için almış okumuştum ve yazıyordu 10 diye hatırlıyorum ama yanılıyor olabilirimde. Bilirsinizki bir motosiklet sadece şaşiden oluşmuyor . Plastik aksamlar içindeki yağ teker bunların belli bir ömrü var. 10 yıl önce sıfır alınmış lastikler hiç kullanılmamış olsa bile direk çöptür bunu ben değil zaten bu işten anlayan herkes bilir. Barkın abi bile benim söylediklerimi teyit ediyorsa size dahada birşey ispat etmek zorunda olduğumu düşünmüyorum.

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)