Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motor tavsiye

REKLAM ALANI

Arkadaşlar yaş 28 1,72 boy öğretmenim arabam var ama her gün okula arabayı çıkar trafiğe gir falan sıkıldım. bisiklet ilgim var hatta gezilere katılıyorum. Motorsiklete pek uzak değilim acıkcası.Gecen sene motor hevesimden A2 ehliyeti de eklettim. Şu aralar motorsiklet bakıyorum hatta bugun bi bayiye gittim baya motoru bakarak inceledim .Bütceyi fazla tutmak istemiyorum başlangıc olsun koyacak yerim yok çalınma falan.Kafamda bazı motorlar var ama herhalde ben daha tarzımı belirleyemedim.Sizden biraz yardım bekliyorum.

Kafamdakiler

Kuba Nirvana 150 beyaz klasik scooter sıfır 3200 tl ( acık kaskla süper oluyor)

Rks Titanic neked 150 sıfır 4500 civarı (avantajlı die sonucta vitesli)

bajaj pulsar 200 ns ikinci el 7250 tl civarı ( alırsam baya binerim die ) bütceme fazla borca girerim motor değişikliği yapmam

ktm ikinci el duke 125 temizini bulursam die düşündüm 7500 tl civarı

kuba superlight chopper de düşündüm fiyat cazip sıfırı 6000 tl civarı ikinci el 4800 civarı

cok karısık bi karakter oldu ama ilk motorsiklet olacak düşüncelerinizi almak istiyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ahmetkorkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom
    Kesinlikle KTM

AliCem Yener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    İlk motorda olsa yinede çinliye pek yaklaşmayın. Çin malı motorun sağlam çıkması boraz şansa bağlıdır. Pulsarı önermeyeceğim çünkü denge sensörü olayı var ve 1 yıldır Türkiyede çok satılmasına rağmen hala olaya çare bulamadılar ve bu forumda ayzek adlı arkadaşımız bu yüzden kaza geçirmişti o yüzden tavsiye etmiyorum. Benim önerim ktm duke 200 olacak kendinizi biraz sıkarsanız ve beklerseniz ki siz bir öğretmensiniz öğretmen olmuş bir insanın bence sabrı vardır. Herneyse konumuza dönelimduke 200ü tavsiye etmemin sebepleri şunlardır duke 125 sizi bir süre sonra sıkar çünkü her nekadar ktm kalitesi olsada 125cc. Ktm 200 son hız 136 aşırı hızlı değildir fakat torku çok iyidir zaten şehir içinde tork önemlidir ve o turuncu rengiyle harika duran bir motosiklet. Ben tavsiyem sabırla ktm duke 200 yada hyosung gd250n onu bilsemde kullanıcısı olan green arrow a sorabilirsiniz. İyi geceler.

DamienRice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha TDM 900 A
    ybr al ybr

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)