motosiklet demissin gerci ama senin bu anlattiklarin x max i tarif ediyor
motosiklet demissin gerci ama senin bu anlattiklarin x max i tarif ediyor
Kendin yazmışsın zaten, Inazuma F...
Kişiden kişiye değişir ama tiplerini beğendiğim naked makinalar, Özellikle Pulsar ın kırmızı rengi çok yakışmış, Alacalı olan renklerini beğenmiyorum pulsarın, düz renk daha çok yakışıyor,
Dostum Hyosung GD 250 N derim . Bajaj'dır Benelli'dir uzak dur sana tavsiyem.
Hyosung da sele ile gidon arasında epey mesafe var gibi görünüyor, oturuş pozisyonu ss gibi mi acaba,,,
arkadaşım sana direk maxi öneriyorum. xmax, xcity, gts evoya da joymax senin ilacın gibi gözüküyor.
Değil hocam. Sadece dimdik değil az biraz ileri doğru eğimli oturuyorsunuz. SS ile alakası yok. Aşağıdaki linkte bir foto var bak tam olarak normal sürüş pozisyonu bu. İnternette göreceğin mavi,beyaz,turunce ve siyah renkler sadece 2014 modellerde çıktı. Güncel renkler artık farklı aşağı da onuda görebilirsin. Sele konusunda rahattır denemez ama beni rahatsız etmiyor. Artçı selesinde baya kısa ve küçük biri sadece rahat yolculuk yapabilir.
http://i.ytimg.com/vi/vmwLty5yR0E/maxresdefault.jpg
http://i.hizliresim.com/B0m19j.jpg
http://www.moto-one.com.hk/images/up...-5_test_13.JPG
Cevabınız için teşekkürler.
İsveç'te bir tanıdığım ki kendisi 165 boylarında zayıf bir bayan, ilk motor olarak 600cc aldı. Kendisine 600cc motorun başlangıç için büyük olup olmadığını sordum. Bana ehliyet sınavında 750cc'lik motosikletler ile sınav yapıldığını anlattı.
2000km'lik 150cc scooter deneyiminden sonra 10,000km 150cc vitesli motosiklet deneyiminin 250cc'ye geçmek için yetersiz olduğunu mu söylüyorsunuz? Eğer öylese nedeni nedir acaba?
Yukarıda anlattığım taleplerim ve ihtiyaçlarımı göz önünde bulundurursanız 250cc motosiklet tavsiyeniz nedir?
Teşekkür Ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
Yukarıda tavsiye edilen motosikletlerden hangilerinin artçı konforunu yetersiz buldunuz?
Yukarıdaki motorların en rahatı Sym Wolf'tür, inazumadan sonra en rahat motor ve en az yakıt tüketen motor.
5500 devirde 100km hızla sabit giden başka bir 250 cc yok, yakıt püskürtme teknolojisi farklıdır, hararet ve şişme gibi bişey yaşamazsın, tek olumsuz tarafı yedek parçaları pahalıdır.
pulsarı falan direk geç, pulsar sayfasının %90'ı sorunlardan ibaret.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
sym joymax 250İ kullanıyorum,
1-seramik silindir olduğu için kendi sınıfında en az yakan motor diyebilirim
2-artçı için konfor demişsiniz, hiç şikayet duymadım geniş olduğu için konforlu.
resim yükleyen arkadaşların motorları artçı için ne kadar konforlu bilgim yok. zira bu
motorlarda artçı rahatsız olabiliyor.
3-mat siyah yani görüntüsü dikkat çekici, çoğu zaman baktıklarını görebiliyorum.
artçı konforu, yakıt, motor görünümü için bunları söyleyebilirim.
diğer motorları kullanmadığım için yanlış bir şey söyleyip kafanı karıştırmak istemem. Allah gönlüne göre versin...
Yukarıdaki motorları hepsinin üç aşağı beş yukarı artçı konforu iyi değildir, inazuma bunların hepsinden rahattır, tabi diğer etkenlerde (fiyat, yakıt, yedek parça, servis ) hesaba katılıp değerlendirilmeli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
Yeri gelmişken, sanırım Wolf ile aynı motoru kullanıyor, yakıt tüketiminiz ne kadar?
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Kardeş bende gezmeyi seven biriyim,hemen hemen aynı ihtiyaçları gözeterek tercihimi çinli Mondial RX3i EVO dan yana kullandım,insanlar hemen daha başından çinli diye karşı çıkacaklardır ama ben verdiğim parayı sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum.
150 cc den 250 cc ye 10.000 km tecrübe yeterli değil diyenler neyin peşinde acaba? adam daha napsın 100.000 mi devirsin 150 cc ile?
neyse artçı için denediğim 3-5 motordan en konforlusu inazumaydı. dengeli rahat konforlu yakıt tüketimi de sanırım iyiydi. bi araştır istersen.
150 ile 250 cc kullanım açısından çok bir fark yok aslında, 125-150 cc 50-60 Hp üzerinde bir şeye geçilirse sıkıntı yaşanabilir, onun içinde daha çok tecrübe gerektirir.
tek tek bayileri gez, deneme imkanın varsa test et hangisi sana daha iyi geleceğine sen karar ver, tüm 250cc motorda artcılı binme şansın yok gibi birşey, herkes burda genelde kullandığı motoru önerir, önemli olan senin ne istediğindir, genel 250cc motorları tek tek incele ona göre hem siz hemde artcınız için en iyi kararı vereceksiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)