250cc yakışıklı, konforlu, ekonomik, performanslı motor tavsiyesi
-
Artçılı binişde inazuma gibi bi gerçek var ortada, tam bir yol motoru, burda herkes kendi motorunu tavsiye edecek tabi çünkü herkes kendi motorunu en iyi biliyor, diğer özellikler için kıyas yaparsın, birinin rahatlığı vardır ötekinin gücü kudreti ön plandadır.
istenilen değerleri önceliğine göre sıralayıp ona göre motor almalısın kardeşim, kimisi ilk başa şekili koyar mesela, cicim ayları bitince de küfreder motoruna vs..
Bir çok parametre var, ne istediğine karar ver, ona göre bir yol izle.
Mt25 gelince hepimizi dövecek yalnız :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Reklamlar
-
2016 yazında mt 25 gelicek bekleyin derim
-
Hero karizma r nasıl?
Ben de takipteyim.
-
Hocam sym wolf artıçı içinde gayet rahat ben sym diyorum
-
maxiscooter dusun
joymax xmax ılk akla gelen ıkı alet
-
fotorafta gördüğün motoru kullanmaktayım ve çok memnunum.youtube kanalımda elimden geldiğnce bahsetmeye çalıştımlink vereyim bir incele istersen ;)
link :https://www.youtube.com/user/rifatyontar
foto:
[IMG][/IMG]
-
duke 200-250 öneririm. artçı konforu yok yalnız
-
erk1n adlı üyeden alıntı
Cevabınız için teşekkürler.
İsveç'te bir tanıdığım ki kendisi 165 boylarında zayıf bir bayan, ilk motor olarak 600cc aldı. Kendisine 600cc motorun başlangıç için büyük olup olmadığını sordum. Bana ehliyet sınavında 750cc'lik motosikletler ile sınav yapıldığını anlattı.
2000km'lik 150cc scooter deneyiminden sonra 10,000km 150cc vitesli motosiklet deneyiminin 250cc'ye geçmek için yetersiz olduğunu mu söylüyorsunuz? Eğer öylese nedeni nedir acaba?
Yukarıda anlattığım taleplerim ve ihtiyaçlarımı göz önünde bulundurursanız 250cc motosiklet tavsiyeniz nedir?
Teşekkür Ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
Yukarıda tavsiye edilen motosikletlerden hangilerinin artçı konforunu yetersiz buldunuz?
abi avrupada 600 cc başlangıç olarak kabul ediliyor.
-
-
Dostum sym 250 ni tavsiye ederim kullanıyorum çok memnunum malzeme kalitesi Japonlarla yarisir çok az yakar son hız 160 km daha fazla surat bekleme
-
Benzer soru bende de vardı
Duruşu, sesi, malzeme kalitesi bana göre öne çıktığı için TNT 250 aldım.
Aklıma gelenler inazuma, hyosung, duke, kawa z250sl, wolf, pulsar
Aralarında çok fark var. Bütçeyi de göz önünde bulundurmak lazım
Inazuma F düşünüyosan zaten wolf ve pulsarı elemişsindir
diğerlerini de görüp değerlendirmen en iyisi
bana kawa fazla racing tarzı gelmişti, duke'un görünüşünü ve oturuş pozisyonunu beğenmemiştim falan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)