Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zincirdeki Sıkıntı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Rks Titanic 150
    Motosikletimin zincirini gerdiriyorum lastiği az çeviriyorum bi bakıyorum gevşemiş az daha çeviriyom sonra tekrar sertleşmiş yani farklı farklı noktaları gevşiyo sertleşiyo çok yapınca sert olan yer dahada sert oluyor sizce bu nedendir çözümü nedir? birde zincir dönerken sanki sekiyomuş gibi hareket ediyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Zincirin bozulmuş değiştirmen gerekli

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    dişli setinde dengesiz aşınma olabilir yada zincirin bir bölümü daha fazla boşluk yapmıştır . bir sorum olacak motor sizinmi yani sıfırdan beri, dicem zincir dişlinin akıbeti hakkında bilgi sahibi iseniz paylaşırmısınız

oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Gözlemlerim neticesinde bu durum jantın göbeğinin düzgün tornalanmamış olmasından kaynaklanıyor
    Benim motorumdada durum ayni ne yaptıysam sonuç alamadım,komple set olarak DID taktım banamısın demedi

Bir arkadaşımda sıfır cripton almıştı ondada durum ayniydi

Mecbur katlanıyorum,zincir boşluğunu gerilik olan alanda ayarlamanı tavsiye ederim,fazla boşluğun zararı olmaz
    cbf 150 bunu beğendi.

Motosikleti
    Rks Titanic 150
    Motor 0 aldım şuan 7200 km lerde ustaya gösterdiğimde kendiside dişliler bozulmuş komple değiştirmen gerek dedi

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    motor sıfırsa göbekten olma ihtimali zayıflıyor madem sıfır motor garanti devrede o zaman usta dişli diyorsa doğrudur sonuç olarak ya fabrika hatası yada siz bir zarar verdiniz ki sizden kaynaklı olduğunu sanmam sıfır motora gözünüz gibi bakmıştırsınız

Motosikleti
    Rks Titanic 150
    gözüm gibi bakıyorum ama garantiden yaptıramıyorum hiç bir boku her gittiğmide diyolarki bu parça kullanıldığı için oluyo fabrika hatası değil kullanılmış parçayı nasıl garanti yapalım diyolar cepten çıkıyor sonra masraf :(

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arka dislinin degismesi gerekiyor. Hatta su anki disli yeni zincirine ve on disline de zarar vermis oldugu icin komple set olarak degismesi gerekiyor. (on arka disli + zincir)

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    ya kızmada neden bir honda yada yamaha almadım diyomusun kendine en azından garantide böyle olmazdı belki
    HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......

Motosikleti
    Rks Titanic 150
    demiyorum çünkü şuana kadar çıkan masraflar bi bu + 80 tl yani hala hondadan ucuz ve motor görüntü olarak bence hondadan ve türündeki diğer ve motorlardan daha güzel duruyor bence, ve gidişatıda diğerleryie aynı olduğu için memnunum böyle sorunlar canımı sıkıyor ama napalım olcak o kadar

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    kaç kmdesin

Motosikleti
    Rks Titanic 150
    7.200 km deyim

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    10000kmde sorun yoktu cbf te ama sende baya yapmışsın demekki zincir bakımını biraz aksatmış olabilirmisin gözün gibi diilde ayağın gibi bakmışsındır belkide ondan bunlar başına gelmiştir demeye getiriyorum

A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Ya adam ne aldı nasıl baktıysa baktı bunları konuşmanın şuan anlamı yok. Soruna çözüm lazım.

Motosikleti
    Rks Titanic 150
    Alıntı cbf 150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10000kmde sorun yoktu cbf te ama sende baya yapmışsın demekki zincir bakımını biraz aksatmış olabilirmisin gözün gibi diilde ayağın gibi bakmışsındır belkide ondan bunlar başına gelmiştir demeye getiriyorum
    gözüm gibi baktım derken gözümdede miyop ve astigmat vardı bunları göz önüne alarak söyledim ben o sözü :D :D :D

Bthndmrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX150
    Alıntı fertan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gözüm gibi baktım derken gözümdede miyop ve astigmat vardı bunları göz önüne alarak söyledim ben o sözü :D :D :D
    Olamaaaazzzz oğlaamaağğzz 😂😂😰

Motosikleti
    Rks Titanic 150
    Anlaşılan komple ön arka diş herşeyi değiştircez ben bi zincir çatlayıp patlayana kadar bekliyim sonra değiştirim

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    baklalarda yamulma olabilir, zincir dümdüz bir şekilde dönüyor mu önce bi onu kontrol et bence.

Motosikleti
    lifan tay 100 - 2012 / emisol 2014 / artık yok :)
    Alıntı fertan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anlaşılan komple ön arka diş herşeyi değiştircez ben bi zincir çatlayıp patlayana kadar bekliyim sonra değiştirim
    zincir çatlayıp patlayınca arka tekere dolanabilir. tekeri kilitleyebilir. siz de bu esnada 80-90km hızla seyrediyor olabilirsiniz. zemin ıslak olabilir. viraj esnasında olabilirsiniz. haberinizi başkasından-gazetelerden almayalım sonra?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)