İscilik parasi alinmadan motorun yagini degistirebilecegim yer varmi ? El insaf 60tl
Reklamlar
-
Bana oldum olasi sacma geliyor . 5 dk lik islem icin servisler 50 60 tl iscilik aliyorlar. Yagi bosaltip yeni yag koymak cokmu zor yada cokmu zaman aliyor. Unlu sanatcilarin bile 5 dk lik isciligi (genel) 50 tl den azdir be. Ayip ulan ayip servisler resmen soyuyor . hadi 10 veya 20 tl anlarimda 50 60 tl sadece yag degisimi icin verilmezki.
Varmi benim xj6 nin yag ve yag filtresini ucretsiz degistirebilecek ? Duamı alacak varmidir?
Yaglari ne alayim xj6 icin kis geldi kislik yag alacagim . motul mu alayim yagi? Yag filtresini nerden bulabilirim ?
Reklamlar
-
Kendin değiştir abi, çok kolay bir iş. Önemli olanlar; yağ toplama haznesi bulmak, yağ koyacak huni olması, eli anahtar tutuyor olmak ve iş bitiminde yağı doğaya salıvermemek. Yağ filtresini aratsanız bulursunuz, yapılacak işlemin de kesin videosu vardır bir yerlerde.
-
Garanti devam ediyor anlaşılan...
-
Gel bize Iscilik ucreti yok cunku seni calistiriyoruz, motul yagi da ucuza aldiriyoruz sana.
-
-
alacağın bi kurbağacık, veryansın edeceğine kendin değiştir.
-
yağ değişimi ile alakalı birçok video youtube da paylaşılmış belki fikir verebilir
-
El emeği denen bişey var. Adam dükkan kirası ödüyor, çoluk çocuk geçindiriyor. Tabi alcak parasını.
-
lifespeed adlı üyeden alıntı
El emeği denen bişey var. Adam dükkan kirası ödüyor, çoluk çocuk geçindiriyor. Tabi alcak parasını.
diğer insanlarda sokaktan toplamıyor parayı. yağ değişimi sürahiye su koyup boşaltmak gibi birşey 10 taş çatlasa 20 lirayı geçmemeli.
getir değiştirelim kardeş. atık yağıda oto servislerden birine veririz.
-
kadango adlı üyeden alıntı
Garanti devam ediyor anlaşılan...
Garantisi bitti 2 seneyi. Geçtim.25000 km bakımı var.
-
Iste tam turk kafasi.5 dakikalik yada 5 saniyelik is.. Yapamiyorsan yapan kisinin hakkina dil uzatmayacaksin arkadas. Senelerce bilgisayarcilik yaptim, bircok bilgisayarci gezip sorununu cozduremeyen bir musterinin bilgisayarini 5 dk icinde hallettim. Bazi isler vardir elden cok kafa gerektiren. Bilgisini satan insana haketmiyor demeyin. Ha bu piyasadaki ustalarin buyuk cogunlugu sahtekar o ayri.
Barodi kardes, yag degistirmek cok zor degil. Youtubeye yazsan senin motosikletinin bile yag degisimi videosu cikar. Deneyerek halledebilecegin birsey. Ama sorumluluk almayayim, usta eli degsin diyorsan da yapan insanin hakkini soylenmeden ver
-
Sj's adlı üyeden alıntı
Gel bize
Iscilik ucreti yok cunku seni calistiriyoruz, motul yagi da ucuza aldiriyoruz sana.
Teşekkürler. Yeriniz nerde bide yag filtresi lazim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
A.Türker adlı üyeden alıntı
diğer insanlarda sokaktan toplamıyor parayı. yağ değişimi sürahiye su koyup boşaltmak gibi birşey
10 taş çatlasa 20 lirayı geçmemeli.
Teşekkürler duruma gore haberlesiriz kardeşim.
-
barodi adlı üyeden alıntı
Teşekkürler. Yeriniz nerde bide yag filtresi lazim
Maslak 100. yil Ataturk oto sanayi.
buradan ulasabilirsin https://www.facebook.com/overdosemoto
Digerleri reklammis gibi yanlis anlamasin bayi falan degiliz Yamaha suruculeri klubu burasi. Hani su AEA Ucmakdere gezisini yapan ekibiz.
Yag da filtre de uygun fiyata KMA'dan(motul distributoru) alabiliyoruz dostum geldiginde gider aliriz iki sokak altimizda.
-
Tequ adlı üyeden alıntı
Iste tam turk kafasi.5 dakikalik yada 5 saniyelik is.. Yapamiyorsan yapan kisinin hakkina dil uzatmayacaksin arkadas. Senelerce bilgisayarcilik yaptim, bircok bilgisayarci gezip sorununu cozduremeyen bir musterinin bilgisayarini 5 dk icinde hallettim. Bazi isler vardir elden cok kafa gerektiren. Bilgisini satan insana haketmiyor demeyin. Ha bu piyasadaki ustalarin buyuk cogunlugu sahtekar o ayri.
Barodi kardes, yag degistirmek cok zor degil. Youtubeye yazsan senin motosikletinin bile yag degisimi videosu cikar. Deneyerek halledebilecegin birsey. Ama sorumluluk almayayim, usta eli degsin diyorsan da yapan insanin hakkini soylenmeden ver
Bu konularda beceriksizlik çivi bile cakamiyorum elim yakışmıyor hiç.
İşçilik alsın bisey değilde 10 20 TL olur. El insaf 60 TL zaten issizim. Gezemiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------
Sj's adlı üyeden alıntı
Maslak 100. yil Ataturk oto sanayi.
buradan ulasabilirsin
https://www.facebook.com/overdosemoto
Digerleri reklammis gibi yanlis anlamasin bayi falan degiliz Yamaha suruculeri klubu burasi. Hani su AEA Ucmakdere gezisini yapan ekibiz.
Yag da filtre de uygun fiyata KMA'dan(motul distributoru) alabiliyoruz dostum geldiginde gider aliriz iki sokak altimizda.
Her zaman acikmi yarın geleyim
-
barodi adlı üyeden alıntı
Her zaman acikmi yarın geleyim
Bu gece cesme tarafina geciyorum dostum kapali olacak pazara kadar ama onumuzdeki hafta istedigin zaman ugra
-
50TL yi çok görmeyin yahu.
Adam makinayı alıyor 1 saat soğumayı bekliyor. İşin ehli, neyi ne kadar koyup ne kadar koymayacağını biliyor.
İyi bi yere gittiysen, zincirini temizliyor, balatanın ne kadar kaldığını ortalama ne kadar gideceğini sana haber veriyor(farkında olmadan bitik balatayla diski mahvedersin). Üstüne binip bir tur atıyor, lastik havanı kontrol ediyo, sesini dinliyor. İstersen hidrolik yağını ölçüp değiştirilip değiştirilmeyeceğini sana söylüyor. Sağını soluna bakıyo bilen bir göz senin fark etmediğin birşeyi yakalayabilir.
Yapmayın etmeyin 50TL verin bi servis yüzü görsün.
Çok fazla km yapıyorsundur, sık sık zaten servise o veya bu şekilde gidiyorsundur tamam. Al değiştir, çıkan yağıda sokağa dökme inanılmayacak derecede çevreye zararlıdır. Servisler bu eski yağları belediyeye vermekle yükümlüdür.
-
tyrung adlı üyeden alıntı
50TL yi çok görmeyin yahu.
Adam makinayı alıyor 1 saat soğumayı bekliyor. İşin ehli, neyi ne kadar koyup ne kadar koymayacağını biliyor.
İyi bi yere gittiysen, zincirini temizliyor, balatanın ne kadar kaldığını ortalama ne kadar gideceğini sana haber veriyor(farkında olmadan bitik balatayla diski mahvedersin). Üstüne binip bir tur atıyor, lastik havanı kontrol ediyo, sesini dinliyor. İstersen hidrolik yağını ölçüp değiştirilip değiştirilmeyeceğini sana söylüyor. Sağını soluna bakıyo bilen bir göz senin fark etmediğin birşeyi yakalayabilir.
Yapmayın etmeyin 50TL verin bi servis yüzü görsün.
Çok fazla km yapıyorsundur, sık sık zaten servise o veya bu şekilde gidiyorsundur tamam. Al değiştir, çıkan yağıda sokağa dökme inanılmayacak derecede çevreye zararlıdır. Servisler bu eski yağları belediyeye vermekle yükümlüdür.
Dostum Isvicre'de mi yasiyorsun? Bu dediklerini yapan servis marka icin konusmuyorum tum motosikletler icin usta sayisi 10u gecmez.
-
A.Türker adlı üyeden alıntı
diğer insanlarda sokaktan toplamıyor parayı. yağ değişimi sürahiye su koyup boşaltmak gibi birşey
10 taş çatlasa 20 lirayı geçmemeli.
Ben sokaktan topluyor demedim ki. Adamın elinin emeği verilmesi lazım dedim. Lafı yanlış anlamışsın
-
Sj's adlı üyeden alıntı
Dostum Isvicre'de mi yasiyorsun?
Bu dediklerini yapan servis marka icin konusmuyorum tum motosikletler icin usta sayisi 10u gecmez.
O 10 ustadan birini bulacaksın Yapacak bişey yok.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Gel yanıma , bedavaya değiştiririm yağını ve yağ filtreni . Zincir gergi ayarıda yaparız .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)