cbr500R n son hızı neden 187-190? bi R25 195 yaparken 500 cc motor neden bu kadar az sürat yapabiliyo
cbr500R n son hızı neden 187-190? bi R25 195 yaparken 500 cc motor neden bu kadar az sürat yapabiliyo
Dişlilerle oyna 230 yapsin ama o hıza çıkana kadar 4 5 km sana düz yol lazım r25 yokuş aşağı arkadan rüzgar esmezken 195 yapamaz.Tork makinesi cbr500 ha o para verilir mi ben vermem.
Kol gibi fiyatı ve gereksiz bir makine olduğu için. Honda 250 cc segmentine koyması gereken çift silindiri bu çöp makinelere koyuyor. Yıl olmuş 2015 hala tek silindir ss alet çıkarıyorlar. Ayrıca hondalar tüm segmentlerde diğer japonlara göre yavaştır, r1 1000rr'ı tokatlar, gsxr 600 600rr'lı tokat manyağı yapar mesela.
Fabrika verilerine göre 500r 185 km/s , R25 ise 173 km/saat son hıza sahip. Farklı makinalar, farklı tasarımlar. Her şey son hız değildir. Hızlanma , yol viraj kabiliyeti de önemli. Ayrıca beygir arttıkça son hız da aynı oranda artmıyor. Mühendisler Bugatti veryon'a sadece 20km/s fazladan hız kazandırmak için 1000 beygirlik makinaya 200 beygir daha eklemek zorunda kaldılar.
barkının yorumunda hondanın canını almışlar yakıt tasarrufu yapmak için sözlerini hatırladım şimdi
Ben fuarda barkın abiye sordum fiyatı için çok pahalı demişti!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
cbr 250 r ile 179 yapıyorum.
cbr 500 r ise 190 ı görüyor.
Yalnızz Şöyle bi durum var cbr 500 r artçılı da 190 yapıyor
Honda her zaman rakiplerinin gerisinde kalmıştır
arkadaşlar bu işin marka ile değil, yakıt sarfiyatı ile ilişkilendirirsek daha doğru bir yaklaşım olur, hız istersen bedelini pompada ödersin
konu supersporta doğru ilerler ......
Gitse bi hal gitmese bi hal , yaksa bi hal yakmasa bi hal, giden makineye zaten "içiyor bu, ne biçim motor altı üstü 500cc 11-12 litre mi yakar, satacam çok yaktı pahalı geldi" gibi laflar yüzünden bence şehir içinde görüntüsü olan bi makine.
çünkü az yakıyor.
Çünkü son sürat güçle ilgilidir ve aralarındaki güç farkı çok az. Olanı da cüsse, ağırlık ve dişli kutusundan R25 kapatıyor. Buna karşılık kalkışta ikisinin kıyaslaması bile olmayacaktır. Ayrıca CBR500 performans amaçlı üretilmiş bir motor değildir. Bir de şu var ki, ben ellenmemiş bir R25'in ellenmemiş bir CBR500R'yi gelebileceğine inanmıyorum.
benimki 750 cc ben de bu hızları geçemiyorum ya ben ne yapayım beni de kazıkladılar :((
keşke hondaya mail atıp durumu iletseydin de senin isteklerine özel bi makine çıkarsalardı, biz buradan bir değişiklik yapamıyoruz ne yazık ki
devir kesici var ondan olabilirm, normal kiti var takarsan r25 toz olur
ellemeler başladı
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------
ellemeler başlamıştır beyler başka ellencek yeri varmı bu hondanın
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
ya arkadaşlar lütfen kimse üzerine bir şey alınmasın keyifliyim tatile çıkacam bu akşamda sevincim ondandır
Gitttiği yeter
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)