yamaha ve honda arasında takılı kaldım ılk defa vıteslı motor surcem daha oncesınde ıkı yıl scooter tecrübem oldu ....bu motorlardan bırını almayı düşünüyorum bır hafta ıcınde bana bu konuda bılgı verebılcek bırı var mı ??
yamaha ve honda arasında takılı kaldım ılk defa vıteslı motor surcem daha oncesınde ıkı yıl scooter tecrübem oldu ....bu motorlardan bırını almayı düşünüyorum bır hafta ıcınde bana bu konuda bılgı verebılcek bırı var mı ??
Scooter'den geçiş için ikiside güçlü kalır ,biraz daha uysal motorlara bakabilirsiniz,
Honda Cb500f,ktm duke 390,honda nc 700 serisi ,
İki motor arasından da benim tercihim (herkes mt-07 önerecektir büyük ihtimal) honda 650f. Honda'nın daha kaliteli bir motor olduğunu düşünüyorum,
İkici elde çabuk giden motor alma hastalığı var türk milletinde mt-07 'nin tercih sebeblerinden biride bu ,
Gönlünüzden geçeni alın
"ilk defa vıteslı motor surcem" ve "yamaha mt07 mı honda 650 f mi?"
bu iki cümle dahi yanyana olmamalı. Aynı paragrafta bulunmamalı. Altın Elbiseli Adam ın videolarını izleyiniz.
Söylemek istediğimi anlamışsındır umarım.
Yoktur... Yani vardır da millet artık sıkıldı bu tarz cevaplardan.
Tehlikeli olur o motorlar size. Aslında ikiside "vitesli motoru öğrenme motoru" değildir. Tepebilir.
Ama illa birisi diyorsanız tabiki 650f bence.
hayabusa öneririm. ama kawasaki yeni motor çıkardı H2 oda olabilir
Her ne kadar " düşük cc ile başlama ekolünden" olsam da Kendini bilen ,25 yaş üstü , fiziken kuvveli kullanıcıların 45-50 beygirlik -ss harici- makineler ile başlayabileceğini düşünüyorum. Bence bu motorların her ikisi de olmaz. Ama honda nın nc serisi olabilir.
O motorları alacaksan kesinlikle teker yapmayı, stopie, ve lastik yakmayı biliyor olman lazım yoksa kullanamazsın
İlk defa vitesli motor süreceksen bu iki motor da sana çok güçlü gelir. Kaza yapma ihtimalin de fazlasıyla artar. Tavsiyem 125-250cc aralığında bir vitesli motor ile en az 5000km yol yaptıktan sonra 500-600cc veya üstü bir motora geçmendir.
"ilk defa vıteslı motor surcem" ve "yamaha mt07 mı honda 650 f mi?"
En son böyle cümle kuranlar forumda trollükte master yapıp gittiler
Yanlış anlama sana troll demiyorum ama bu iki cümleyi aynı kişi aynı anda söylüyosa olmaz o iş..
Tecrübe tabi ki gerekli ama kafada bitiyor aslında bütün olay.
Tecrübe yoksa motorun yeteneklerini yapabileceklerini zamana yayarak kullanmamak gerek.
Hangisiyle daha çabuk ölürüm demek istiyor herhalde ben öyle anladım. Yani ne bileyim Mt-07 gibi bir motoru hiç vitesli kullanmamış adam ne amaçla alır ki?
Tavsiyem bir 125 veya 250'likle başlayıp 20.000-30.000 km'den sonra cc büyütmen yönünde. Yine de sana kalmış bir şey.
en güzeli bence ilk önce test sürüşüne çık 2 motorunda hangisi rahat ve dengeli gelirse onu alabilirsin.
Bu soru 2 yil lufthansayla uctum simdi ucak almak istiyorum sizce 4 motorlu mu almaliyim yoksa jet mi olmus. Saldirin.
beyler her konuya atmayın şunu sıktı artık
iki motor arasında bence honda cb650f. benim de ilerde cc yükseltirsem almayı düşündüğüm motor cb650f. çok yakışıklı duruyor. ama bence de vitesli olarak ilk motor olarak tercih edilmemeli. tork olarak mt-07'den aşağı kalır yanı olmadığı gibi son hız olarak 250'ye yaklaşıyor deniyo.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)