meraba arkadaşlar 150 cc motor almayı düşünüyorum sıfır olucak bana önerebileceğiniz bi motor varmıdır acaba ? 4.000-4.500 bütçem ona göre önerirseniz sevinirim arkadaşlarım rks öneriyor ama sizede sormak isterdim
meraba arkadaşlar 150 cc motor almayı düşünüyorum sıfır olucak bana önerebileceğiniz bi motor varmıdır acaba ? 4.000-4.500 bütçem ona göre önerirseniz sevinirim arkadaşlarım rks öneriyor ama sizede sormak isterdim
bajaj boxer sıfırı 3000 tl taş gibi...
öncelikle 150cc diye takılma 125ccde olabilir bu iş göreceli gönül işi diyelim ben şahsen kaliteli bir şey tercih ederim yamaha ybr 125-honda ce 125-cbf 150 gibi ama bazı görsele önem veren arkadaşlar aphaceyi tercih ediyor eğer çin malı alıcam diyosan hepsi birbirinin benzeri hangisi hoşuna giderse onu alırsın ama bence alma satarkende kullanırkende seni üzer.
sıfır alıcam diye kendini kasma 1000km yi geçmemiş 2. el bence alınabilir
Nasıl bi moror anlata bilirmisin eğer bindiysen
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------
Babamda öyle istiyor neyin ne olacağı belli değil diyor 0 al için rahat olsun diyor bu gün bi arkadaşım geldi salcano discovery önerdi gördüm baktım gayet gösterişli bi motor binmedim ama görüntüsü güzel yakışıklı bi motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------
Babamda öyle istiyor neyin ne olacağı belli değil diyor 0 al için rahat olsun diyor bu gün bi arkadaşım geldi salcano discovery önerdi gördüm baktım gayet gösterişli bi motor binmedim ama görüntüsü güzel yakışıklı bi motor
4.500 liraya çin malı almanı tavsiye etmem. bende yaklaşık 3000 lira vardı o yüzden aldım. 3000'e japonun posasını veriyorlar. temiz ve ikinci el ybr bulursun o fiyata. 150cc'yi aratmaz.
Derbi STX 150 tavsiye ederim.
Neden?
Sınıfının bence en yakışıklısı.
Şık dijital gösterge.
Vites göstergesi.
Bisiklet gibi ince lastikleri yok
LED Stoplar, LED Sinyaller
Düşük yakıt tüketimi, yüksek performans.
Sıfıra yakın titreşim.
Yağ yakma sorunu vs. yok.
Piaggio grubu markası, Piaggio Türkiye Distribütörü Garantisi
babana söyle yamaha ybr 125 sıfırı 5680 tl manginiklere takviye yapsın 300 tl de plakaya ekle bence başka motor düşünme kullanırkende satarkende kafan rahat eder
Kesinlikle ybr al keyifle sürersin satmak istediğindede çok rahat satarsın.
Yardımlarınız için teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)