son 2 motor hepsini eledim
Reklamlar
-
hocam bneim için önemli olan seri olsun trafikte. 90 100 ile canı çıkmadan gitsin birde çouğ zaman artçı ile gideceğim. gideceğim en uzun yol 130 km gidiş 130 dönüş olur 2 kişi. beklentilerim çok yüksek dğeil biliyorum 125 cc motor ama bana seri geldi doğrudur wolf dha seridir.
Reklamlar
-
motorumu aldım cbr 125 i tercih ettim gayette memnunum
-
hayırlı olsun istanbul bahçelievler tarafındaysan tanışıp gezinebiliriz.
-
valla çok isterdim 2 kişi gezmek çok daha zevklidir. ama malesef ben samsun da ikhamet ediyorum :(
-
hayırlı uğurlu olsun kardeşim kazasız belasız bin insallah.
-
pompei adlı üyeden alıntı
Şu sym nerde dedin hocam bi bakayım bende
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-bu-fiata-bu-kilometrede-bu-firsat-kacmaz-ilk-arayana-verecem-230036189/detay
-
valla bulmuş arkadaş sym yi :d symde çok güzeldi ustam alma dedi birde sağ granajda kırık vardı olan paramı vereceğim için yaptıramazdım. ama şmdi jilet gibi motor aldım tek çizzik yok yana yatma yok önceki sahibi öğretmen gözü gibi bakmış .
-
cbr mı sym mi zuauahahahhahaa...
-
Yeni motorun hayırlı olsun fakat,
incelediğin Sym kazalı vs olabilir, yaklaşık fiyatlara temiz bir Sym ile cbr125 karşılaştırmak nedir arkadaş?
cbr güzel motordur ancak 2 ay sonra sıkılacaksın be kardeş,
bide artçılı gidicem demişsin 130 km cbr 125 ile kafayı yersin ilerde benden demesi, temiz bir wolf yada pulsar almalıydın, 250 cc motor ile 125'i karşılaştıran asit - gaz muhabbeti yapanlara da gülüyorum :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
valla onu bunu bilmem sym daha iyi gidebilir ama konfor bakımınad özellikle artçı konforu bakımından sym berbat 10 dk lık yolu arka koltukta geldim perişan oldum totom uyuştu.
-
Hayırlı olsun lastiği bile yağlamış üzgünüm 250 cc ile artçılı uzun yola gidip geldikden sonra 125 cc ye nalet edeceksin
Artçı selesi rahat olan varmı hepsi aynı haltın sarısı
-
Clearidas adlı üyeden alıntı
valla onu bunu bilmem sym daha iyi gidebilir ama konfor bakımınad özellikle artçı konforu bakımından sym berbat 10 dk lık yolu arka koltukta geldim perişan oldum totom uyuştu.
Cbr ile görelim bakalım artçı ne hallere gelecek hey allam :D
Artçı konforu için yüksek motorlar var, 250 cc'de en kalite motor inazumadır.
1+1 = 2 tartışmaya gerek yok, ss görünümlü bir motorla artçılı yolculuk zaten kabus istersen gsxr sür arkadakinin halini düşünemiyorum.
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Birini ciddiye alıp mesaj yazmıştım ama sonraki mesajlarını görünce vazgeçtim zaten forumda çok kalmaz .
-
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
Cbr ile görelim bakalım artçı ne hallere gelecek hey allam :D
Artçı konforu için yüksek motorlar var, 250 cc'de en kalite motor inazumadır.
1+1 = 2 tartışmaya gerek yok, ss görünümlü bir motorla artçılı yolculuk zaten kabus istersen gsxr sür arkadakinin halini düşünemiyorum.
dostum bizde isteriz inazumaya binmeyi ama paramız olan kadarını aldık. tercihlerimin arasında en konforlusu buydu. sym wolf inanılmaz rahatsızdı cbr ondan çok adha konforlu. öyle ordan bol keseden konuşmakla olmuyor malesef.
-
bence sıfır 2015 kuba cr1 al tarzı falanda hoş 110 falan çıkıyo iyi rodaj yaparsanda 130 u gördüğü oluyo bence al direk hem fiyatıda uygun 4000 tl civarı bişi çokta pahalı değil
-
Sym alma demek için gelmiştim , Cbr doğru seçim, tebrikler,kazasız belasız sürmen dileğiyle.
Youtube :
Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
-
teşekkürler. valla çinli motor alamdığım için açıkcası honda cbr aldığım için çok memnunum. 90 110 arası gayet rahat gidiyor tipi çok hoş konfor çok iyi aradığım herşey var. son derece memnunum ve herkeze tavsiye ederim.
-
Clearidas adlı üyeden alıntı
dostum bizde isteriz inazumaya binmeyi ama paramız olan kadarını aldık. tercihlerimin arasında en konforlusu buydu. sym wolf inanılmaz rahatsızdı cbr ondan çok adha konforlu. öyle ordan bol keseden konuşmakla olmuyor malesef.
Ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum farkındaysan, söylediğin motorları bilmesek, kullanmasak bol kese muhabbeti yaparsın, cbr çok daha konforlu demek için kafayı yemiş olman gerek, o ihtimali geçiyorum baktığın motorların kusurlarına veriyorum. Dinlemiceksen anlatmayız olur biter, saçma sapan 125 ile 250cc motoru karşılaştırıyolar gel de kafayı ye :D
Artçılı sürüş yapıcam diyosun bide tamam 110 km hızla ne kadar gidebileceksin otobanda görelim mesela, rüzgarı yiyince sağdan soldan 90la gidersen şükret, cbr125'in eti budu ne? sana diyorumki, motorun hayırlı olsun yanlış tercih yapmışsın bu kadar, zamanla görüceksin zaten.
-
Bence yanlış tercih yapmamış. Cbr güzel motordur, rahattır, konforludur ama 125cc' dir. Param temiz bir Wolfe yetmediği için bunu alabildim demen kafidir. Kaldı ki ben yine cbr önermezdim pulsar önerirdim ama cbr' de iyidir. Yalnız 14. motorumu kullanıyor olarak 250cc sınıfında inazumayı hiç kullanmadım diğer hepsini kullandım ve rahatlıkla wolf hem daha kuvvetli, daha atik, daha rahat ve daha ekonomik yakıta sahiptir. Bu değişmez bir gerçektir. Daha öncede bizzat dediğim gibi Wolf aldığımın haftası Cbr125 li arkadaşım ile 300 küsür km lik uzun yola çıktık peşimden gelicem diye neler çektiğini biliyorum gördüm. O yüzden biraz bin zaten sıkılacaksın.
-
bende 7 veriyorsan 1.5 daha koy 250 cc cbr al diyecektim neyse cbrcı olmuşsun yinede
güle güle kullan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)