Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

son 2 motor hepsini eledim

REKLAM ALANI

hocam bneim için önemli olan seri olsun trafikte. 90 100 ile canı çıkmadan gitsin birde çouğ zaman artçı ile gideceğim. gideceğim en uzun yol 130 km gidiş 130 dönüş olur 2 kişi. beklentilerim çok yüksek dğeil biliyorum 125 cc motor ama bana seri geldi doğrudur wolf dha seridir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

motorumu aldım cbr 125 i tercih ettim gayette memnunum

polemos, buraxdj ve İlker41 bunu beğendiler.

A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    hayırlı olsun istanbul bahçelievler tarafındaysan tanışıp gezinebiliriz.

valla çok isterdim 2 kişi gezmek çok daha zevklidir. ama malesef ben samsun da ikhamet ediyorum :(

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    hayırlı uğurlu olsun kardeşim kazasız belasız bin insallah.

kara_kule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf 250
    Alıntı pompei adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu sym nerde dedin hocam bi bakayım bende
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-bu-fiata-bu-kilometrede-bu-firsat-kacmaz-ilk-arayana-verecem-230036189/detay

valla bulmuş arkadaş sym yi :d symde çok güzeldi ustam alma dedi birde sağ granajda kırık vardı olan paramı vereceğim için yaptıramazdım. ama şmdi jilet gibi motor aldım tek çizzik yok yana yatma yok önceki sahibi öğretmen gözü gibi bakmış .

obarey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda CBR 250R (10k), 2015 Yamaha R25
    cbr mı sym mi zuauahahahhahaa...

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Yeni motorun hayırlı olsun fakat,
    incelediğin Sym kazalı vs olabilir, yaklaşık fiyatlara temiz bir Sym ile cbr125 karşılaştırmak nedir arkadaş?
    cbr güzel motordur ancak 2 ay sonra sıkılacaksın be kardeş,
    bide artçılı gidicem demişsin 130 km cbr 125 ile kafayı yersin ilerde benden demesi, temiz bir wolf yada pulsar almalıydın, 250 cc motor ile 125'i karşılaştıran asit - gaz muhabbeti yapanlara da gülüyorum :D
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

valla onu bunu bilmem sym daha iyi gidebilir ama konfor bakımınad özellikle artçı konforu bakımından sym berbat 10 dk lık yolu arka koltukta geldim perişan oldum totom uyuştu.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Hayırlı olsun lastiği bile yağlamış üzgünüm 250 cc ile artçılı uzun yola gidip geldikden sonra 125 cc ye nalet edeceksin

Artçı selesi rahat olan varmı hepsi aynı haltın sarısı
    agrasiwe bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Clearidas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla onu bunu bilmem sym daha iyi gidebilir ama konfor bakımınad özellikle artçı konforu bakımından sym berbat 10 dk lık yolu arka koltukta geldim perişan oldum totom uyuştu.
    Cbr ile görelim bakalım artçı ne hallere gelecek hey allam :D
    Artçı konforu için yüksek motorlar var, 250 cc'de en kalite motor inazumadır.
    1+1 = 2 tartışmaya gerek yok, ss görünümlü bir motorla artçılı yolculuk zaten kabus istersen gsxr sür arkadakinin halini düşünemiyorum.
    agrasiwe bunu beğendi.
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Birini ciddiye alıp mesaj yazmıştım ama sonraki mesajlarını görünce vazgeçtim zaten forumda çok kalmaz .

Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cbr ile görelim bakalım artçı ne hallere gelecek hey allam :D
    Artçı konforu için yüksek motorlar var, 250 cc'de en kalite motor inazumadır.
    1+1 = 2 tartışmaya gerek yok, ss görünümlü bir motorla artçılı yolculuk zaten kabus istersen gsxr sür arkadakinin halini düşünemiyorum.
    dostum bizde isteriz inazumaya binmeyi ama paramız olan kadarını aldık. tercihlerimin arasında en konforlusu buydu. sym wolf inanılmaz rahatsızdı cbr ondan çok adha konforlu. öyle ordan bol keseden konuşmakla olmuyor malesef.

Motosikleti
    YBR 125
    bence sıfır 2015 kuba cr1 al tarzı falanda hoş 110 falan çıkıyo iyi rodaj yaparsanda 130 u gördüğü oluyo bence al direk hem fiyatıda uygun 4000 tl civarı bişi çokta pahalı değil

buraxdj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800 / Honda Msx 125
    Sym alma demek için gelmiştim , Cbr doğru seçim, tebrikler,kazasız belasız sürmen dileğiyle.
    Youtube : Burax Yolda
    Mototaş Aş. çalışanı

teşekkürler. valla çinli motor alamdığım için açıkcası honda cbr aldığım için çok memnunum. 90 110 arası gayet rahat gidiyor tipi çok hoş konfor çok iyi aradığım herşey var. son derece memnunum ve herkeze tavsiye ederim.

Motosikleti
    Alıntı Clearidas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum bizde isteriz inazumaya binmeyi ama paramız olan kadarını aldık. tercihlerimin arasında en konforlusu buydu. sym wolf inanılmaz rahatsızdı cbr ondan çok adha konforlu. öyle ordan bol keseden konuşmakla olmuyor malesef.
    Ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum farkındaysan, söylediğin motorları bilmesek, kullanmasak bol kese muhabbeti yaparsın, cbr çok daha konforlu demek için kafayı yemiş olman gerek, o ihtimali geçiyorum baktığın motorların kusurlarına veriyorum. Dinlemiceksen anlatmayız olur biter, saçma sapan 125 ile 250cc motoru karşılaştırıyolar gel de kafayı ye :D

Artçılı sürüş yapıcam diyosun bide tamam 110 km hızla ne kadar gidebileceksin otobanda görelim mesela, rüzgarı yiyince sağdan soldan 90la gidersen şükret, cbr125'in eti budu ne? sana diyorumki, motorun hayırlı olsun yanlış tercih yapmışsın bu kadar, zamanla görüceksin zaten.

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    Bence yanlış tercih yapmamış. Cbr güzel motordur, rahattır, konforludur ama 125cc' dir. Param temiz bir Wolfe yetmediği için bunu alabildim demen kafidir. Kaldı ki ben yine cbr önermezdim pulsar önerirdim ama cbr' de iyidir. Yalnız 14. motorumu kullanıyor olarak 250cc sınıfında inazumayı hiç kullanmadım diğer hepsini kullandım ve rahatlıkla wolf hem daha kuvvetli, daha atik, daha rahat ve daha ekonomik yakıta sahiptir. Bu değişmez bir gerçektir. Daha öncede bizzat dediğim gibi Wolf aldığımın haftası Cbr125 li arkadaşım ile 300 küsür km lik uzun yola çıktık peşimden gelicem diye neler çektiğini biliyorum gördüm. O yüzden biraz bin zaten sıkılacaksın.

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    bende 7 veriyorsan 1.5 daha koy 250 cc cbr al diyecektim neyse cbrcı olmuşsun yinede

güle güle kullan

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)