son 2 motor hepsini eledim
Reklamlar
-
wolfü 2014 yılında 10.000 tl ye sıfır almıştım. güzel motor yakıtı felan bayağı ekonomiktir. 10.000 km kadar kullandım. birkaç sorunum olmuştu. sıfır motorda onlarla karşılaşmak soğutmuştu beni birde debriyaj tasından soğumuştum. ama bakıyorum sıfırda dahil ikinci el fiyatlar resmen uçmuş. şimdi 2013 2014 model motora vereceğim max. 7500 8000 dir. alınır mı alınır binilir.
Reklamlar
-
valla dediğin gibi honda olduğu için alıyoruz haklısın. wolf e de bir kesim çok sallıyor bir kesim çok övüyor.
-
wehwetoz adlı üyeden alıntı
cbr olduğu yerde sym seçmek biraz abest olacak evet güç var symde ama kontrolsüz güç güç değildir. sende bu alacağın motosikletlerle şehirlerarası taşımacılık yapmayacağına göre o kadar güce ihtiyacın olacağını sanmıyorum ve zaten sym gücüde tartışılır :D
sym' nin olduğu yerde şakamı yapıyorsun anlamadım üstad ama cbr125 nedir ) cbr 125 ilk motora başladığımda kullandım 5-6000 km, ama 250cc varken hele hele wolf her türlü cbr den üstün )
-
agrasiwe adlı üyeden alıntı
sym' nin olduğu yerde şakamı yapıyorsun anlamadım üstad ama cbr125 nedir
) cbr 125 ilk motora başladığımda kullandım 5-6000 km, ama 250cc varken hele hele wolf her türlü cbr den üstün
)
pardon hangi konuda üstün ? malzeme kalitesi , konfor , yakıt , dayanıklılık ? hiçbirinde üstün değil bu iki motosikleti karşılaştırmak bile ayıp evet 125cc amenna ama tadını veriyor . Sen bir kola alıyorsun ama asiti kaçmış istiyorsan 50 lütre olsun tad almazsın 1 litre olsun asitli olsun . Ayrıca 95 model mercedesle 2005 model şahini kıyaslamak gibi birşey inan hiç farkı yok
-
pardon hangi konuda üstün ? malzeme kalitesi , konfor , yakıt , dayanıklılık ? hiçbirinde üstün değil bu iki motosikleti karşılaştırmak bile ayıp evet 125cc amenna ama tadını veriyor . Sen bir kola alıyorsun ama asiti kaçmış istiyorsan 50 lütre olsun tad almazsın 1 litre olsun asitli olsun . Ayrıca 95 model mercedesle 2005 model şahini kıyaslamak gibi birşey inan hiç farkı yok
üstad bu söylediklerin inan bana çok komik geliyor, yani iki motoruda uzun süre kullanmış olarak söylediklerin birbirinden inanki o kadar alakasız şeyler ki, hele hele wolfü hiç bilmediğin çok bariz ! Malzeme kalitesi, konfor, yakıt olarak emin ol cbr den kat kat üstün ve bu konuda iddia ediyorum
-
ben olsam wolfu alırdım olmadı sıkıldım darlandım aldığın fiyata aynı gün satarsın
"Edeple gelen lütufla gider"
-
üstad bu söylediklerin inan bana çok komik geliyor, yani iki motoruda uzun süre kullanmış olarak söylediklerin birbirinden inanki o kadar alakasız şeyler ki, hele hele wolfü hiç bilmediğin çok bariz ! Malzeme kalitesi, konfor, yakıt olarak emin ol cbr den kat kat üstün ve bu konuda iddia ediyorum
kesin öyledir o nedenle şuan 250cclık bır motosıkletın fıyatı 125cclık motosıkletle aynı paraya gercekten kalıte akıyor dedıgınız motosıkletten fıyatta belırtıyor bunu hahaha
-
kesin öyledir o nedenle şuan 250cclık bır motosıkletın fıyatı 125cclık motosıkletle aynı paraya gercekten kalıte akıyor dedıgınız motosıkletten fıyatta belırtıyor bunu hahaha
Hocam senin yaş kaç bilmiyorum ama yeni üyesin sanırım. Burda seviyeli insanlarla sohbet edilir ve tartışılır. Seviyesiz insanlara saygı duyup cevap vermek yanlış olurmuş. Onuda göstermiş oluyorsun. Sana kullandığımı söylüyorum ama sen fiyat kıyaslaması yapıyorsun, dalga geçmeye çalışıyorsun ayıp ediyorsun. Motordan pek anladığını da sanmıyorum. Cevap vermezsen sevinirim.
-
Hocam senin yaş kaç bilmiyorum ama yeni üyesin sanırım. Burda seviyeli insanlarla sohbet edilir ve tartışılır. Seviyesiz insanlara saygı duyup cevap vermek yanlış olurmuş. Onuda göstermiş oluyorsun. Sana kullandığımı söylüyorum ama sen fiyat kıyaslaması yapıyorsun, dalga geçmeye çalışıyorsun ayıp ediyorsun. Motordan pek anladığını da sanmıyorum. Cevap vermezsen sevinirim.
Motordan pek anladığını da sanmıyorum demek hahah senin bildiğin kadar emin ol benim unuttuğum var bırak anlamayı benim kullandığım motosikleti sen çaıştıramazsın o kadar diyorum sana bana laf sokma diiyen kendi laf sokuyor sonra saygı edepten bahsediyor yedim ben tokum saol
-
Motordan pek anladığını da sanmıyorum demek hahah senin bildiğin kadar emin ol benim unuttuğum var bırak anlamayı benim kullandığım motosikleti sen çaıştıramazsın o kadar diyorum sana bana laf sokma diiyen kendi laf sokuyor sonra saygı edepten bahsediyor yedim ben tokum saol
haklısın...
-
benim kullandığım motosikleti sen çaıştıramazsın o kadar diyorum sana
Anahtarı çevirip marş düğmesine basmak çok zor olmalı gerçekten.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
Mardin İl Temsilcisi
Tabiki cbr ... şaka şaka wolf enfestir.
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Anahtarı çevirip marş düğmesine basmak çok zor olmalı gerçekten.
buyur marş varsa çalıştırırsın :D
-
Sadece "wehwetoz" ve "agresiwe" adlı arkadaşların tartışmalarını okusam direk wolf alırdım. Wehwetoz cbr diyor tarzı belli oluyor konuşmasından, böyleleri çok piyasada. Ne selam verirler yolda ne selamını alırlar.. Ama agresiwe de sym diyor, onun da motorculuğu belli oluyor konuşmasından..
-
250'lik sym dururken aynı paraya 125'lik cbr alınır mı, neyi düşünüyosun anlamadım. Wolf ilk motorumdu, 1.90 boy, 90 kilo halimle bindim. Görünüş desen bence piyasadaki en güzel tipi olan motorlardan biridir, her gören dönüp bakar, yakıtı, bakımı ucuzdur, titreşim az miktarda var ama rahatsız edecek düzeyde kesinlikle değil, malzeme kalitesine gelince gayet de yeterli bence, herhangi bir kalitesizlik hissi vermiyor. Hiç düşünmeden sym al, ayrılamayacağın bir motordur. Ama alırken baktır, fiyat sanki ucuz gibi geldi bana.
-
arkadaşlar symye baktırdım yan grenajın birisi kırık macunlamışlar diğeride cizik neyse önemli değil dedim ama ön tarafta boşlukvvar ve gidon altında yuvarlak vida gibi birşey var o oynuyor ustama gösterdim ön taraf açılmış boşluk var parçası nedir ne değildir bilmiyorum ama alma başın ağırır dedi symden vazgeçtim. gittim cbr 125 i sürdüm beğendim açıkcası 125 lik ama iyi kaçıyor yav. symyide sürdüm son hızde fark vardır ama serilik bakımından çok büyük bir fark göremedim tabki yüksek hıza çıkmadım en fazla 3. vites yaptım ikisiylede. symyi malesef eledim üzülerek sıra cbrde yarın onuda ustama göstereceğim sorun yok derse alacağım. tabi başka seçenek çıkmazsa karşıma o zamana kadar.
-
Clearidas adlı üyeden alıntı
arkadaşlar symye baktırdım yan grenajın birisi kırık macunlamışlar diğeride cizik neyse önemli değil dedim ama ön tarafta boşlukvvar ve gidon altında yuvarlak vida gibi birşey var o oynuyor ustama gösterdim ön taraf açılmış boşluk var parçası nedir ne değildir bilmiyorum ama alma başın ağırır dedi symden vazgeçtim. gittim cbr 125 i sürdüm beğendim açıkcası 125 lik ama iyi kaçıyor yav. symyide sürdüm son hızde fark vardır ama serilik bakımından çok büyük bir fark göremedim tabki yüksek hıza çıkmadım en fazla 3. vites yaptım ikisiylede. symyi malesef eledim üzülerek sıra cbrde yarın onuda ustama göstereceğim sorun yok derse alacağım. tabi başka seçenek çıkmazsa karşıma o zamana kadar.
Eee ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşuna dememiş atalar
-
Anlamadım, yani ayak marşı olunca çalıştıramıyor muyuz ? Ya da çalıştırabilen çok mu üstün oluyor ? Neyin egosu bu ?
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
vallaha öyleymiş ucuz diye atladık neyse cbr ı sürdüm memnum kaldım önceki motorum cros motordu ondan sonra cbr 125 bana cennet geldi açıkcası. inşallah yarın ustaya göstereceğim birşeyi yoksa alacağım cbr yi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
birde cbr nin üstünde michelin lastikler var çiftini 850 tlye almışlar.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)