Yeni Motorum Bajaj Pulsar 200NS
Reklamlar
-
hayırlı olsun güle güle kazasız bi şekilde nice kilometreler devirmeniz dileğiyle dedikten sonra şu noktaya bi parmak basmak istedim . motoru park ettiğin yeri ortalarsan senin için daha hayırlı olur , memlekette cok denyo şöför var ;banada yer bırakmış: diyerek motorun dibine kadar park edip allah muhafaza devirebilirler
Reklamlar
-
Hayırlı olsun.Kazasız belasız iyi günlerde kullanınız.Bu arada motor şahane duruyor.
-
-
serkan_emp adlı üyeden alıntı
Çok sağolun. Rodaj döneminde zaten 50-60kmh aralığında kullanıyorum. Tabii bu hızda bile panik fren gerktiğinde yeni lastik daha başarılı olacaktır. Şimdilik yavaş ve dikkatli olarak sıkıntı yok gibi ama fırsat bulup değiştirmekte herzaman fayda var. 2014 modellerden bir farkı da 2015 lerdeki yeni lastik. Eskisi kadar kötü değil diyorlar. Rodaj bitince 100+kmh panik fren çalışması yapacağım. Bakalım.
Senin lastikler 2014 modele taktıkları lastiklerden, kafalarına göre takıyolar lastiği ellerine ne denk gelirse. 2014 2015 fark etmiyo. Benim Pulsar şubatta ithal edilmiş onda 2015 model lastikleri vardı onu bile söktürdüm. Arka teker azıcık frende bile kazıklıyo.
-
Kazasız sürüşler. Hayırlı olsun.
-
Hocam hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanın inşallah.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Senin lastikler 2014 modele taktıkları lastiklerden, kafalarına göre takıyolar lastiği ellerine ne denk gelirse. 2014 2015 fark etmiyo. Benim Pulsar şubatta ithal edilmiş onda 2015 model lastikleri vardı onu bile söktürdüm. Arka teker azıcık frende bile kazıklıyo.
Freni kullanmayı bilirseniz kızaklamaz. 2 gündür yağmurda da sürdüm. Aynadan arkama bakıp müsait olduğu anlarda ani panik frenler de yaptım. Tamamen motorunuzu ve zemini anımakla alakalı. Arka fren dozajı çok önemli. Frene nasıl basıyorsunuz bilmiyorum ama rize kalesinden aşağı inerken ıslak ve dik yokuşta arka frene basmak var, yokuş yukarı basmak var, Tek kişi var çift kişi var. Çok etken var yani anlayacağınız. Herşeyi Lastiğe yüklememek gerek. Değişse daha mı iyi olur. Ona hiç şüphe yok tabiki
[/QUOTE]
goreny adlı üyeden alıntı
Allah kazasız belasız belasız kullanmayı nasip etsin..
tubejh adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun . Allah kaza bela göstermesin.
TR_96 adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
dejavoo adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan.
metecel adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, tekeri,n düz bassın.
Çok sağolun. Hepimize.
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun..
diğer konudaki kapora ne oldi???
Tatlı dille halledildi hocam
essegesse adlı üyeden alıntı
Ülkemiz şartlarında kullanılacak en mantıklı motosiklet.Allah kaza bela vermesin kardeşim.
Çok sağolun, inanın az araştırmadım. Bu indirime nasipmiş.
shruikan adlı üyeden alıntı
of of of of of!!!
ikitekeer adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun bi tanıdığım daha kullanıyo 200 NS çok iyi makine gerçekten
Daha gaz kolunu tam çevirmek nasip olmadı ama 5000 devir üst çizgi olarak sürmeme rağmen çok memnun etti beni. Şu rodan bi bitsiiiin :D
tomass adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun , güle güle kullan
ilk fotoyu görünce burası forumun önü değil mi ya diye tam içimden geçirdim ki
OF fotosunu görünce anladım
Birkaç gündür Of- Trabzon - Rize arası çok yol yaptım. Bugünde son olarak Uzungöl. Şimdiden 400KM etti motor.
Darkfriairs adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Bu mator bizim çinlilere on basar
kara_kule adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun güle güle kazasız bi şekilde nice kilometreler devirmeniz dileğiyle dedikten sonra şu noktaya bi parmak basmak istedim . motoru park ettiğin yeri ortalarsan senin için daha hayırlı olur , memlekette cok denyo şöför var ;banada yer bırakmış: diyerek motorun dibine kadar park edip allah muhafaza devirebilirler
Çok haklısınız. Yurt çalışanlarının park yeri aslında, öğrenci olarak genelde arka bahçede trafo binasının yanını kullanıyorum.
TOTEMONS adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.Kazasız belasız iyi günlerde kullanınız.Bu arada motor şahane duruyor.
scorpions_59 adlı üyeden alıntı
Kazasız sürüşler. Hayırlı olsun.
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Hocam hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanın inşallah.
Çok teşekkürler.
Arkadaşlar motor şuan 390KM de sanırım. Garip bi olay da var onu anlatayım. Motorun parasının bir kısmını kredi kartından çektiğimi söylemiştim. Bu bonus karta 80 lira kadar bonus chip para birikmiş. Daha önceden de. Sitesinden baktım ki total de kullanılıyormuş bu puanlar. Zaten hep totalde excellium benzin alırım. En son fullememden buyana 330KM yapmıştım. Bugün gittim tekrar fulledim. 39,97 lira aldı zorla. 100KM de 2,63 litre harcamışım. Bu değer 55-60kmh hızlarda geçerli. Daha düksek hızlarda 80-90 arası daha az yakanlar var. Zaten motorun rodajı tamamlanınca yakıt giderek düşecektir. Beleş benzinle sürüyorum günlerdir :D
-
serkan_emp adlı üyeden alıntı
Freni kullanmayı bilirseniz kızaklamaz. 2 gündür yağmurda da sürdüm. Aynadan arkama bakıp müsait olduğu anlarda ani panik frenler de yaptım. Tamamen motorunuzu ve zemini anımakla alakalı. Arka fren dozajı çok önemli. Frene nasıl basıyorsunuz bilmiyorum ama rize kalesinden aşağı inerken ıslak ve dik yokuşta arka frene basmak var, yokuş yukarı basmak var, Tek kişi var çift kişi var. Çok etken var yani anlayacağınız. Herşeyi Lastiğe yüklememek gerek. Değişse daha mı iyi olur. Ona hiç şüphe yok tabiki
Islakta bi viraja gir fazla hıza da gerek yok 50-60 yeterli, nasıl yanlıyomuş motor görürsün. Orijinal lastiklerle 80km üstü panik frende kuru asfalt bile olsa frenleri anca pompalayarak durabiliyodum önden de arkadan da kayıyordu. Hadi dur artık diye sövüp duruyosun motora. Panik frende arka freni zaten kullanamıyosun ön fren de bir yere kadar, sonrasında kayıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)