Herkeze merhabalar.Yakın zamanda www.motoay.com sitesinden motorum için bir aksesuar satın aldım yani cuma akşamı aldığım ürün için motoay mağzasına pazartesi günü kargo durumu için telefon açtım.ordaki yetkili kişi bana evet cuma aldığınız ürünü cumartesi yolladık dedi ve bende evimden aracıma binip 12 km uzaklıktaki kargoya trafik yol çalışması derken bi zahmetle ulaştım.Kargoda kontrol edildi ve sizin adınıza herhangi biryerden kargo yapılmamış denildi.bende motoaya tekrar telefon açıp durumu izah etdim ve bana mümkün olmadığını gönderdiğini söledi ve bende kargo takip numarasını istedim ((sitelerinde ürün onayı dışında bilgi yok)) sisteme giremediğini 10-15 dk sonra ara arkadaşım diye bir üslupla teli yüzüme kapattı.neyse sabır dedim bekledim aradım ve bana yanlış hatırlamışım senin kargoyu göndermemişiz daha dedi ve bende neden emin olamdığın bilgi için beni kargoya gönderdin ve gönderdiğinden eminmişcesine mümkün değil deyip beni kargo firmasıyla yüzyüze getirdin dediğimde ise aynen cvp şu : ''birader istemiyosan göndermem, kargonu gönderdim sanmışım napayım yani allah allah!!'' bugün çıkar hadi!! deyip yüzüme kapatıldı.
Yani amacım bir kurumu karalamak falan değil ama bukadar boş bukadar lüzumsuz bukadar iş ahlakından yoksun bir site yada böle bir esnaflık olamaz.çalışma prensibini bir kenara koydum,kullandığı uslübü yüzüme karşı yapsa olay olur. Size tavsiyem aman uzak durun dostlar...