Tekrar motosiklete başlıyorum...
-
Merhabalar arkadaşlar motosiklet.net ailesine yeni kaydımı yapmış bulunmaktayım, ilk defa bir forum sitesine üye olmaktayım hatam olursa affola,
19 yaşında İzmir'de üniversite öğrencisiyim 3 sene öncesinde cup bir motosikletim vardı yaş gereği ehliyetim yoktu sokaklarda gördüğümüz bilinçsiz şu devamlı küfür yiyen motosiklet sürücülerinden biriydim Çoğunun sonu gibi bende kaza sonucu motor sevdasından vazgeçtim. Şimdi daha bilinçli daha donanımlı bir şekilde olmak kaydıyla yeniden motosiklet sevdası tutuştu bende. Ehliyetimi de aldım bu arada 2 3 haftaya motosiklet alacağım dahada bekleyebilirim fakat belirttiğim gibi öğrenci olmamın verdiği bir bütçeyle bu fiyat aralığım çok düşük, 3 bin gibi bir limitim var. İsteğim chopper tarzı fakat fiyat aralığında keeway superlight mondial mct gibi modeller oluşuyor kullanıcısı var ise yorumlarını beklerim. Chopper dan başka da olabilir Commuter tipi Yamaha Ybr(düşük model) Mondial 150 Mcx Kanuni Phantom gibi aklımda olan bir kaç model. 2.el uzun yola çıkmayı planlıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Herkese şimdiden çok teşekkür ederim İyi forumlar...
Reklamlar
-
Keway superlight ben kullandim motosiklet saglam ancak konforsuz ve titresimli motosiklet bu yuzden onermiyorum.zaten modelide eskidi artik bazi parcalari uyusmuyor bulmakta zorlanabilirsin bazi parcalari.onun yerine kuba superligt alabilirsin.
-
kuba da benim bütçemi aşıyor maalesef, chopper dışında önereceğin model var mıdır saydıklarımdan ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------
yardımcı olacak kimse yok mu ?
-
-
pcmnyk adlı üyeden alıntı
Keway superlight ben kullandim motosiklet saglam ancak konforsuz ve titresimli motosiklet bu yuzden onermiyorum.zaten modelide eskidi artik bazi parcalari uyusmuyor bulmakta zorlanabilirsin bazi parcalari.onun yerine kuba superligt alabilirsin.
o sınıf motosikletlerin hepsinde titreşim var zaten kaçışın yok sadece ön dişliyi büyütüm yarı yarıya titreşimi alabilirsin.
boyunla doğru orantılı olarak bu tavsiye senin için iyi olabilir.
benim kullandığım kanuni gt170 de senin için uygun olabilir. uzun yol ne kadar yapacaksın bilmiyorum ama ben çorlu dan uzunköprü ye iki kişi gidip gezip geliyorum yakıtta güzel tavsiye ederim.
Yavaş gitmeyi hızlı hale getirmeyi deneyin
-
dediğiniz boxer modeline baktım fakat gt 170 hoşuma gitti uzun yol derken 500 600 kilometre aşağı yukarı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler