arkadaşlar motorum shark performance +5 beygir egzoz aldım susturucuyu çıkartıp 2.viteste 50 ye kadar geliyorum sonra çatara patara en az 15-20 cm alev atıyor yakıt haricinde zararı olurmu
arkadaşlar motorum shark performance +5 beygir egzoz aldım susturucuyu çıkartıp 2.viteste 50 ye kadar geliyorum sonra çatara patara en az 15-20 cm alev atıyor yakıt haricinde zararı olurmu
eklediğin beygirlerin ossuruğundan dolayı çıkıyor o alev. hiç zararı olmaz köklemeye devam.
+5 beygirse sulfurik asit atmasi lazim alev degil. (belki herkes yer bunu ben de eglenirim)
eyvallah beyler içimi rahatlattınız
game of thrones ejderha seçmelerine katılsana dostum
Egzos tamamen vereksiz komple cikarmani tavsiye ederim maksimum suratini arttirir hatta bir arkadasim hava filtresini cikarttiginda beygirinin yukseldigini soylemisti tavsiye ederim
Egzoz ile motorun beygiri 5 beygir yükselmez. Motor yakamadığı benzini egzozdan atarken ses ve alev çıkartıyor motoru aşırı zorluyorsun yakında bir arıza çıkartır
Mondial zaten ne beklersin ki hondayı çatıdan at hiçbirşey olmuyor
1 ayda 3 cm reklam Sloganı gibi olmuş :D tabi bu da nasıl sadece sloganda kalıyorsa senin 5 hp de lafta kalıyor.
6 beygir motora egzoz ile +5 beygir iyiymiş
Çok sık ve patlamayla yapıyorsa hava filtresini kontrol edin, subap ayarlarına da bakmak gerekebilir
aman hocam komple boğazdan bağlamayın çünkü öyle daha çok beygir veriyor mazallah sürekli tekerde gidersiniz.
yapmadığın birşey kalmasın motora sonra mondi dökülüyoo statör yakan hondalarda gördük forumda okadar övme her motor sorun verir kul yapısı
Sende haklısın
altı beygirlik motora beş beygir ekleyince son sürat ne oldu ? geceleri uçak sesleri duyuyorum vakıflar-sevindikli arasında, sen misin ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)