Babamın skuter sevdası!..
Reklamlar
-
merhaba dostlar babamda öyle bir skuter sevdası varki tam 10 yıldır skuter kullanıyor. neymiş efendim önü açıkmışta istediğini taşıyormuşta, debriyajla vitesle uğraşmıyormuşta falan filan... ya babacığım sen önünde eşya taşısan ne olacak motosiklet 1.40 kuruş yakıyor! üstelik oturduğumda belim kütük gibi oluyor kaskatı kesiliyor.(1.85 boyundayım) ilk motosikleti mondial 50cc'ydi ardından onu amcama verip kendisine elektrikli skuter aldı sonra tekrar mondial 100 loyal aldı. üstelik dostlar babamda davul gibi göbek var ve motosikletin üstünde gerçekten cins duruyor. hadi şöyle honda pcx felan olsa gözüm arkada kalmayacak. eyyorlamam bu kadar teşekkürler.
Reklamlar
-
-
soru sormuyorsun, çözüm istemiyorsun ve konu açıyorsun. ne yapmamızı istiyorsun anlamadım ki? babanı normal motora mı ikna edelim? niye konu açtın yani? günlük olarak mı kullanıyorsun burayı?
-
konu başlığına bakarak yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum! adı üstünde MOTO ''SOHBET'' hani belki kavrayabilmişsindir. isteyen okur isteyen okumaz arkadaşım okumayacaksan o çok değerli vaktini neden benim açtığım konuya mesaj yazarak harcıyorsun?
-
-
-
Babam akıllı adammış hem zevk yapıyor hem işini Görüyor
Yani bi Taşla 2 kuş Hesabı
Gerçekten manuel vites çekilmiyor uzun yolda bile şöyle adam gibi bi integra 750 dct alacaksın asfalt olan her yere gider
Amelelik le uğraştırmaz zevk verir
-
Bu yastan sonra vitesle mi ugrastiracan.
-
Babanı döv, motoru yak sonra bir taşın üzerine çıkıp bağır:
Eddddriiiiyıııınnn!!!
Şaka tabi şaka.
-
Yok öyle yaşlı değil 45 yaşında.
-
furkanuc adlı üyeden alıntı
Yok öyle yaşlı değil 45 yaşında.
Teşbihte hata olmaz
Temel dar bir ayakkabi almis, giymek icin ter dokuyormus.Dursun bu durumu görünce:
-"Ula Temel niye dar ayakkabi aldun ? "
Temel bir sandalyeye oturup ayakkabilarini çikarirken:
-Tursun bilisun, kiz evlendi ev aldi. Borç baa kaldi, oglan araba aldi,borc baa kaldi. Senun anlican penim borcum girtlaga dayandi.Ben de dar ayakkabi aldum ci çikarttigimda sanki borcum yokmus gibi bir oh çekiyrum."
-
benimde yedek motor scuter im vardı plakasız çamura taşa çakıla yağmura onu sürüyordum deli drift yapar eşşek gibi yük taşır hız sabitleme bile vardı (gaz arada takılı kalıyordu,,,,,,9 bazen gösterge panelinden duman çıkıyordu (sonradan farkettim frene basınca kısadevre oluyormuş )
neyse demem oki scooter candır pejo 103 lerden sonra bize rehber oldular sürümeyi çoğumuz onda öğrendi yükümüzü taşıdılar kahrımızı çektiler ....scooter lara kıymayın efendiler
............
-
kardeşim bende bir babayım evde sadece ben motor kullanıyorum çocuklarım gayet memnun evde pejo 306 da var çocuklar araba delisi ben motor delisi bence sen babanla uğraşacağına aynaya dön kendine bak kendinle uğraş o zaman doğru yolu bulursun inşallah.
-
Babana söyle zayiflasin haci (hoş durur)
-
yok abi benim babamla bir problemim yok çok şükür. Allah başımızdan eksik etmesin ben sadece sürekli skuter kullanmasından yakındım.
babamın bu yaştan sonra spor yapacağını sanmıyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)