MoNDİAL 110 FT CUP SAHİPLERİ BURAYAAA.....
-
05 Haziran 2006, 20:54
cümleten selamın aleyküm millet motorlarımızın (yalnız 110 ft) teknik bilgi ve arızaları konusunda bilgilerimizi bir çatı altında toplamaya ne dersiniz ...buyrun sayfa bizimmmm
sevgili arkadaşlar ilk girişi ben yaptım konuyda açayım ben motorumdan memnunum yalnız tek şikayetim marş basmıyor (koldan)sizce nedeni ne olabilir bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum
Reklamlar
-
05 Haziran 2006, 20:59
marş basmıyorsa akü bitmiştir. aküyü şarj ettir. ayak marşını da kullanabilirsin.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
05 Haziran 2006, 21:15
dostum marş basıyo yalnız motor çalışmıyor ama ayaktan çok rahat çalışıyor
neden yapar böyle
-
05 Haziran 2006, 21:21
walla ben memnunum.1ay kullandım 1000km yaptım.rodajada uymadım.800 km de ilk zincirini yağladım.maşallah canavar gıbı gıdıyo
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
05 Haziran 2006, 21:24
maşallah arkadaşım motorun önemli bir arızası olmasın da yalnız benim böle bir şikayetim var yardımlarınızı yada düşüncelerinizi bekliyorum
-
05 Haziran 2006, 21:28
valla bendede çalıstırdıktan sonra stop edıyodu,rolanti ayarlarını yaptırdım geçti. bakıma gittinmı? 800 km ?
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
05 Haziran 2006, 21:29
armpower adlı üyeden alıntı
dostum marş basıyo yalnız motor çalışmıyor ama ayaktan çok rahat çalışıyor
neden yapar böyle
dostum jikleyi çek marşa bas ve hafif gaz ver. uzun süre çalışmadığında arada yapabilir. böyle durumlarda jikleyi kullan.
ben de 7000 km deyim bu arada.
-
05 Haziran 2006, 21:52
Motoru sat bence (şaka şaka)
-
05 Haziran 2006, 22:04
elden marşa bastığımda gır gır yapıyor ama motor çalışmıyor jigleyi çeksemde çalışmıyor motor ısınsa bile elden motor harekete geçmiyor ilk aldığımda bir şey yoktu 100 km sonra oldu motoru hemde haftada 2-3b kez kullanıyorum
-
05 Haziran 2006, 23:08
sevgili kardeşim bujini değiştir bir an evvel! veya aküye baktır.elektrik tesisatına baktır.
bu arada bende bir commuter-cup kullanıcısı olarak küçük bir ipucu vereyim.zamanla tecrübe ediniyoruz bunları biliyorsunuz.
zincir gevşiyorsa iyice sıktıktan sonra sounları 1 2 tane daha fazlalaştırın.gevşemesini engellersiniz.ben öyle yaptım kaç aydır sorun yok.bir ara fazla yağlamaktanda zincirim gevşemişti.
ama artık sprey silikonlu yağlardan kullanacağım.
itina ile kaza yapılır
-
06 Haziran 2006, 03:59
ben 7000km deyim. hiç çalıştırma problemi yaşamadım. kışın bile soğuk havalarda jikleyle kolayca çalıştı. tek şikayetim plastik aksamının dayanıksız oluşu.
-
bn de bir mondial 110 ft kullanıcısı olarak memnun oldumu sölemek isterim ama bi problem war plastik aksam çok ses çıkarıoo ama sürat problemim yohk 3. viteste 95-98 yapıo ama bi türlü 100 e getiremedim nası getirebilirim cvplarınızı beliorum...
-
vitesi 4 lersen 100 de geçersin kanısımdayım
-
mondial 100 kh leri olanlar aranıza katılamıyomu?
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
Bende öğrenme amaçlı 110 ft aldım, bu motora göre performans çok iyi ama, görüntü biraz tırt...
Herkese saygılar
-
27 Ağustos 2009, 20:30
bende 110ft var motorla o kadar basıyom 100 ü gecmio yokus asagı felan yaptım buji degistirdim yok olmuyo.. arkadasta aynısı var ayar yok 120 yi deviriyor. :(( acaba karbiratordemi sorun var ?? cevap yzarsanız ii olurr.. spencor_07@hot... msn adresim 110 ft si olanlar eklesinn
-
27 Ağustos 2009, 22:20
fazla kafanı yorma arkadaşında 120 km/s gecemiyodur. muhtemelen km saati bozuktur.
-
28 Ağustos 2009, 02:17
bilader gercek geciyo ybr ile aynı gidiyoo
bindimde solüyoom.acabba karburatörden mii??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:15 AM ----------
memoris dişli büyütürsen gecer 16 veya 15 diş taktır 10 ytl ye
-
28 Ağustos 2009, 03:41
armpower adlı üyeden alıntı
cümleten selamın aleyküm millet motorlarımızın (yalnız 110 ft) teknik bilgi ve arızaları konusunda bilgilerimizi bir çatı altında toplamaya ne dersiniz ...buyrun sayfa bizimmmm
sevgili arkadaşlar ilk girişi ben yaptım konuyda açayım ben motorumdan memnunum yalnız tek şikayetim marş basmıyor (koldan)sizce nedeni ne olabilir bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum
valla bi arkadaşda böle sorunla karşılaşmıştı marş kömürümü dinamo kömürümü ne demişti o bitmiş galibaaa
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler