mototaşa gittim 3bin lirayı bırakıp çıktım
-
malum kış geldi ekipman değiştireyim dedim dainese mont ayakkabı ve eldiven aldım kardeşlerim maaşımın 12de 1i olan 3000 türk lirasını orada bırakıp yola çıktım (havuz kaç dakikada boşaldı hesap edebildiniz mi?) beşiktaş tüneline girdiğimde tünel hiç bitmeyecek sandım ama ürünler 10 numara onu da ekleyeyim
http://www.mototas.com.tr/pictures/2...73_n32_f_s.jpg
http://www.mototas.com.tr/pictures/2...ack_00_lrg.jpg
http://www.mototas.com.tr/pictures/2...5636_691_s.jpg
dipnot: %15 peşin iskontosu olduğunu da hatırlatayım...
Reklamlar
-
ee masinizin 12 de 1 ini harcadiysaniz bizene?
-
"12 de 1" oranı espri değilse ciddi bir sorunun var.
-
seta34 adlı üyeden alıntı
ee masinizin 12 de 1 ini harcadiysaniz bizene?
bu ülkede ironi yapmak suç mu kardeşim infoma bak ben kendi işimin patronuyum bi maaşım yok tüccarım benim burada yazdıklarım da seni ilgilendirmiyor totalde sen neden sadece maaşa takıldın ki? bir espriye böyle cevap vermek çok da iyi niyetli bir yaklaşım değil hoşuma gitmedi yaklaşımın.
-
Ben de haftalık harçlığımın 1/10uyla bodrum tatiline çıkmayı düşünüyorum. tahmini bu para bana 10 yıl yeticektir!
-
Yıllık maaştır o, aylık olsa duramazsın.
-
zaferce adlı üyeden alıntı
Yıllık maaştır o, aylık olsa duramazsın.
hocam nükleer başlık üreten bir rus firmasının ortadoğu sorumlusuyum işler iyi söylemesi ayıp
-
-
Malesef ki üzülerek söyleyeceğim.Bu ürünler bende mevcut.Kışı bunlarla geçirmeniz çok zor.Özellikle mont ile : ) Eldiven direk elleri -1 derece yapacak. : )
-
oguzhan6161 adlı üyeden alıntı
Neyse ki espiriymiş hocam
maaşını ön plana çıkarıp övünen ego sahibi insanlardan mı acaba diye düşünmüştüm. Ama espirisine yazmışsın. Hani işler de tıkırındaymış yani
bu arada aldıkların hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin , tekerin düz bassın
elbette şaka 42 yaşındayım gırgır dergisiyle okuma yazma öğrendim leman dergi grubunda yazdım çizdim komiklik üzerimize yapiştı artık. ekipman elbette önemli ben sadece ödemeyi yaparkenki şok durumunu ifade etmek istemiştim. lütfen beni affedin kaldırayım yada yeniden yazayım olmadı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------
omeraydin adlı üyeden alıntı
Malesef ki üzülerek söyleyeceğim.Bu ürünler bende mevcut.Kışı bunlarla geçirmeniz çok zor.Özellikle mont ile : ) Eldiven direk elleri -1 derece yapacak. : )
vallaha de ulan cenk bekle mahalleyi toplayıp geliyorum :( -cenk ürünleri öve öve çantama dolduran satış sorumlusu arkadaştır aranızdan biri üstüne alınıp adres bilgisi vermesin diye yazayım dedim-
-
kızıl şeytan adlı üyeden alıntı
hocam nükleer başlık üreten bir rus firmasının ortadoğu sorumlusuyum işler iyi söylemesi ayıp
Aha, Güney Amerika-Patagonya gezisini kime sattıklarını buldum!
-
-
Kalan parayla da dogru duzgun bi motor al =p
-
Sj's adlı üyeden alıntı
Kalan parayla da dogru duzgun bi motor al =p
yok yaa ben çin ekonomi politiğine çok büyük saygı duyuyorum değiştiremem çinli motorlarımı hocam :(
-
"12 de 1" oranı espri değilse ciddi bir sorunun var.
Neyse ki espiriymiş hocam
maaşını ön plana çıkarıp övünen ego sahibi insanlardan mı acaba diye düşünmüştüm. Ama espirisine yazmışsın. Hani işler de tıkırındaymış yani
bu arada aldıkların hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin , tekerin düz bassın
Ne yani maaşı okadar olsa hayırlı olsun demeyecekmiydin
-
kızıl şeytan adlı üyeden alıntı
elbette şaka 42 yaşındayım gırgır dergisiyle okuma yazma öğrendim leman dergi grubunda yazdım çizdim komiklik üzerimize yapiştı artık. ekipman elbette önemli ben sadece ödemeyi yaparkenki şok durumunu ifade etmek istemiştim. lütfen beni affedin kaldırayım yada yeniden yazayım olmadı?
Estağfirullah hocam öyle şey mi olur . Ekipman gerçekten çok önemli ve hep dikkatimi çeker "çok pahalı" ! Ekipman bilinçli motorcular arasında zorunlu diye mi çok pahalı bilmiyorum ama bana normal gelmiyor.
-
Hocam aynı eldiven bende var. Kışın kullanmak için kesinlikle uygun değil. Yol yakınken değiştirmeni tavsiye ederim.
-
Eldivenleri değiştirin bilekleri sert korumaya sahip eldiven alın mont ise kış içinse sıkıntı.
-
-
Estağfirullah hocam öyle şey mi olur . Ekipman gerçekten çok önemli ve hep dikkatimi çeker "çok pahalı" ! Ekipman bilinçli motorcular arasında zorunlu diye mi çok pahalı bilmiyorum ama bana normal gelmiyor.
neden "çok pahalı" değil biliyor musun önceki dainese montumu 5 yıl ayakkabımı 4 yıl sorunsuz kullandım yıla aya haftaya güne böldüğünde "çerez" parası ülkede 700bin liraya saat takanlar varken canımızı emanet ettiğimiz hiç bir ekipman pahalı değildir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)