Adam mis gibi ekipman almış hayırlı olsun demek yerine herkes çemkirmiş.
Hayırlı olsun Orçun abi asfalta değmeden paralansınlar.
Adam mis gibi ekipman almış hayırlı olsun demek yerine herkes çemkirmiş.
Hayırlı olsun Orçun abi asfalta değmeden paralansınlar.
Peki buna şu yönden bakalım normal bir iş yerinde çalışan vatandaş 3000 lira veremez. İçine oturur muadillerini almaya bakar diye düşünüyorum. Eğer standart normal bir gelirin olsaydı acaba aynı şeyi düşünür müydün hocam? Aslında motorda tampon biz oluyoruz ekipmana son derece önem vermeliyiz ama bence pahalı
Sonradan görme olmak bunu gerektirir çünkü
"şöyle düşünürdüm bugün bir ayak kırılmasının tedavisi 6 ay sürer omirilik felç eder kafam kırılırsa benden bu ülkede kaç tane daha var ki bir tanesi eksilince fark edilmesin" diye düşünür motora binmezdim. şaka şaka dur ciddili cevaplayayım çin pazarı bu ülkeye girmeye başladığında motosiklet kulübündeki bmw suzuki honda kullanıcısı elitist arkadaşlar önüne gelen motor alıyor diye çemkirdiğinde onlara şu cevabı vermiştim bütçesi kadar motor ve ekipmanla trafiğe çıkan adama daha çok saygınız olsun ki onlar senin aldığın risklerin 4 katıyla bu trafikle cebelleşiyorlar ki aynı zamanda motosiklet kullanımını artırarak motorların trafikte daha çok fark edilmelerini sağlıyorlar hepsi işte bu çin kore diye beğenmediğiniz motor markaları ve kullancıları sayesinde oluyor. hala böyle düşünüyorum. ayrıca sıradışı sporlara ilginin arttığı ülkelerin ekonomik ve kültürel düzeyi de artar örneğin norveç örneğin hollanda
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ----------
neden canım ekipman almak için yardım fikir vb isteyen insanlar rahatlıkla başlık açabiliyorken ben de beğendiğim aldığım ürünleri anlatınca suç mu oluyor bu mudur sizin demokrasi kültürüne inancınız? seni böyle sevmek sevmezsem terk etmek zorunda mıyım ben bu düşünce biçimini başka yerlerden de hatırlıyorum ve hiç kusura bakma ciddiye alıncak bir tarafı yok düşünceni ifade etmek için başkalarını kırmadan incitmeden tekrar deneyebilirsin aksi halde ayıp etmiş olursun arkadaşım
kış ve deri mont mu
önce güle güle kullan diyeyim sonra Allah yardımcın olsun diyeceğim..
Hocam güzel ekipman şekil ona bisi diyemem bi bayan gozuyle hos duruyor.. biraz ince gibi hissettm yalniz montu; ( o deilde pantolon almadiniz mi? Guzel pantolon arayisindayim!
o para benim motorumun mazotuna yetmez
Evet bende uzun uzun baktım kevlar pantolonlara, gayet guzel o iç tabakası çok guvenli duruyor, ama yagmurda acaba nasıl? onu sormadım mesela.. normal kot gibi ıslanıyor veya suğugu içer alıyor ise sanki biraz sıkıntı ne diyorsunuz? sanki giyinceğimiz pantolon ustune pratik yandan cepli bir su gecirmez dusmeye dayanıklı bişey olsa daha iyi olmaz mı?
Kevlar için düşüncenizi merak ediyorum kış kullanımında...
tşk ederim
http://www.tech90.com.tr/models/ henüz kışlıklarını kullanmadım ama ifade ettiklerine göre su geçirmez kışlık modelleri var.
şakaysa komik değil, eğer ciddiysen yine komik değil
bu arada o ekipmanlar soğuktan pek korumaz uyandırayım
o zaman bir bakmakta fayda var, kışın kevlar kullanan arkadaşlar varsa bir yorumlarlarsa sevinirim,
Hayırlı olsun ekipmanlarınız . Millet 3.000 tl'ye YBR alıyor . Kışın deri ceket işi pek iyi olmuyor hocam . Ekipman almadan önce keşke burada bi konu açaydınız , arkadaşlardan fikir alırdınız . Güle güle kullanın .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Eldiven ve bot için yorum yapamayacağım ama montun benzeri bende var. Super speed c2 pelle modeline sahibim kışın soğuk havalarda ister istemez içerisine rüzgar giriyo. Büse'nin adventure takımı tamamen soğuğa ve yağmura birebirdir keşke onu da inceleseydiniz. Yapacak bir şey yok artık içlik kullanmanızı tavsiye ederim ben puhu marka kullanıyorum 2 yıl önce almıştım ama piyasaya tutununca fiyatları arttırmışlar. Su görmediği sürece soğuk havalarda sizi titretmez ancak durumunuz iyiyse çok daha iyi markalara yönelmenizi tavsiye ederim hatta termal ince eldivenler var. Yeni aldığınız eldivenin içine giymenizi tavsiye ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)