KTM Duke 200 kullanıcı yorumlarım (Fotoğraflı)
Reklamlar
-
8500 km dir kullaniyorum 7000 devirden sonra ciddi titresim yapiyor orjinal lastikle bir sorun yasamadim gayet guzel duruyor yalniz ayda bir kere hava basmak gerekiuor surekli azaliyor havasi 136 km de gaz kesiyor biraz korkutuyor bir anda sarailiyorsun 7500 bakimi 300 tl ye geldi motor icin cok bence sehir ici 2,7 lt ortalama yakiyorum e 5 te pik saatlerde dar yerlerde rahat gidiyor yoldaki her cukuru tumsegi hissediyorsunuz insani baya yoruyor sanirim spor oldugu icin bir kere edirne istanbul yaptim 420 km pestilim cikti ama ben memnunum
Reklamlar
-
Mardin İl Temsilcisi
Çok güzel motor tekerin düz bassın
-
Hafif motor oldugu icin asil hiz yapmamasi lazim zaten. Cbri kalkista tokatlar belki ama cbrin son hizi 150 diye biliyorum. Titresim konusunda motor yeni diyemi bilmiyorum ben cok hafif bi titresim hissediyorum. Rahatsiz etmiyor oda
@compan tesekkur ederim
-
Mexico adlı üyeden alıntı
Boyum 1.85 90 kiloyum. Ben rahatım ama artçılı yolculuk çekilmiyor pek. Yakıt olarak 2.5-3 litre arası yakıyorum.
Hocam üzerinde bir fotoğrafın var mıdır acaba ? Yüzünü falan kapatsan da koysan olur mu acaba? Ben de aynı ölçülerdeyim çok küçükmüş gibi geliyor bana motor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)