Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

KTM Duke 200 kullanıcı yorumlarım (Fotoğraflı)

REKLAM ALANI
    Mehmet_SIRLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1290SDGT
    8500 km dir kullaniyorum 7000 devirden sonra ciddi titresim yapiyor orjinal lastikle bir sorun yasamadim gayet guzel duruyor yalniz ayda bir kere hava basmak gerekiuor surekli azaliyor havasi 136 km de gaz kesiyor biraz korkutuyor bir anda sarailiyorsun 7500 bakimi 300 tl ye geldi motor icin cok bence sehir ici 2,7 lt ortalama yakiyorum e 5 te pik saatlerde dar yerlerde rahat gidiyor yoldaki her cukuru tumsegi hissediyorsunuz insani baya yoruyor sanirim spor oldugu icin bir kere edirne istanbul yaptim 420 km pestilim cikti ama ben memnunum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    Çok güzel motor tekerin düz bassın

Hafif motor oldugu icin asil hiz yapmamasi lazim zaten. Cbri kalkista tokatlar belki ama cbrin son hizi 150 diye biliyorum. Titresim konusunda motor yeni diyemi bilmiyorum ben cok hafif bi titresim hissediyorum. Rahatsiz etmiyor oda

@compan tesekkur ederim

Mirable - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Alıntı Mexico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boyum 1.85 90 kiloyum. Ben rahatım ama artçılı yolculuk çekilmiyor pek. Yakıt olarak 2.5-3 litre arası yakıyorum.
    Hocam üzerinde bir fotoğrafın var mıdır acaba ? Yüzünü falan kapatsan da koysan olur mu acaba? Ben de aynı ölçülerdeyim çok küçükmüş gibi geliyor bana motor.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)