OMM Touring ile Quney Ameriqa Qeyfi
-
"Türkiye’de motosiklet sürücülerinin trafik kazalarına karışma oranını azaltmayı hedefleyen ve kar amacı gütmeyen bir dernek" olan OMM (bkz. OMM Web sayfası), tanımladığı misyon doğrultusunda bir gezi düzenlemiş.
Gençler bu fırsat kaçmaz. Ben sadece vaktim olmadığından gidemiyorum. Yoksa kessinlikle kaçırmazdım. Kayıtlar dolmadan acele edin!
http://ommriders.com/Media/touring/O...agonya2015.pdf
http://ommriders.com/Media/touring/OMMGuneyAmerika.pdf
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Fiyatlari gorunce motosikletin zengin isi oldugunu tekrar hatirliyor insan. 20.000tl yi buluyor resmen. 2 el 4 silindir parasi.
-
Ne kadar da ucuz ne kadar da hesapli ohh
-
lan o paraya cbf alınıp 3 5 ülke gezilir 20 bin nedir
-
Moderatör
Ne kadar da IAM FIRST bir başlık..
-
OMM yi ve benzer organizasyonları neden sevmediğimi anlıyorsunuz değilmi
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
-
Gerçekten çok ucuz kaçmaz bir fırsat
-
Amerikan rüyası bu olsa gerek tabi fatura
-
Bu fiyatlarla daha Türkiyede çok motorcu ölür allahtan kar amacı gütmüyorlar, gütseler nolacak kim bilir.
-
Geyik bir kenara, OMM'nin, amacına daha uygun işler yapması lazım. Bu kadar uçuk bir gezi, Türkiye'de kazaların engellenmesi amacına öncülük eden ve kar amacı gütmeyen bir derneğe nasıl uygun olabilir? Madem bu kadar güzel bir misyon yüklendin, öncülüğünü yapıyorsun ve kar amacı gütmeyen bir dernek olarak yürütmek çabasındasın, o zaman eğitimleri daha ucuz, daha yaygın halde yapmaya çabalaman gerekirken katılımcıların parasıyla Güney Amerika'yı gezmek derdindesin. Yakışmıyor.
Eğer OMM kar amacı gütmeyen bir dernekse yani bu işi iyilik için yapıyorsa OMM'nin eğitim ücretleri bu işi ticari bir faaliyet olarak yapan özel okullarınkinden daha düşük olmalıdır. Ama malesef durum bu şekilde değil.
Bir günlük kapalı alan bir günlük de yol eğitiminden oluşan paket eğitim ART'ta 200'ü kapalı alan 250'si yol olmak üzere 450 TL. Aynı eğitim, GiS'ten alınırsa 750 TL'ye geliyor. OMM'nin bu fiyatların çok altında bu hizmeti sunması beklenirken OMM yıllardır tek günlük yol eğitimi planlamıyor. Ücretsiz RoadCraft etkinlikleri (gerçi ücretsiz değil sembolik bir ücreti var.) yaygın da değil, sık da değil. OMM'den bir kapalı alan (250 TL) bir de yol eğitimi alırsanız (2 günlük 500 TL almak durumundasınız) 750 TL ediyor. Yani özel okulların eğitim ücretleri bu işi gönüllülük esasıyla yapan derneğin ücretleriyle benzer veya daha az oluyorsa derneğin bir oturup düşünmesi lazım.
OMM'nin ilk ve en önemli çabası eğitimlerini ucuzlatmak ve daha çok ilde yaygınlaştırmak olmalıdır. Böylesi pahalı geziler düzenlemek değil.
-
bütün paracıklarımızdan arınıyoruz beyler.
OMMMM
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
bütün paracıklarımızdan arınıyoruz beyler.
OMMMM
Ooo, seni motosikletle ilgili bir başlıkta görmek ne büyük şeref. Yıllar yıllar öncesinin OMM Ankara etkinlik başlıklarında adını görüyorum. Ne oldu da uzaklaştın bu adamlardan anlat da feyz alalım, iç yüzlerini öğrenelim.
Uğramıyor musun Metin'in dergaha? Hiç görmüyorum...
-
zaferce adlı üyeden alıntı
Ooo, seni motosikletle ilgili bir başlıkta görmek ne büyük şeref.
Yıllar yıllar öncesinin OMM Ankara etkinlik başlıklarında adını görüyorum. Ne oldu da uzaklaştın bu adamlardan anlat da feyz alalım, iç yüzlerini öğrenelim.
Uğramıyor musun Metin'in dergaha? Hiç görmüyorum...
estafirullah, biz de motorcuyuz abi, hatırlatırım
omm'nin bi teorik eğitimlerine katılmışlığım bi de sitikırlarını motoruma yapıştırmışlığım var.
o işleri oocan okan abi bilir, ben kendi halimde takılıyorum.
dergaha uğrayamadık epeydir, ama şeyhimiz metin efendi ile rabıta halindeyiz
-
Acaba eşimle tek motorla mı gitsek yoksa ikimiz de birer motor mu alsak diye düşünüyorum, karar verince hemen gideceğiz. Kaçmaz bu fırsat Bu arada Amerika'dan o motorları o paralara gidip satın alır, dönmeden once de satıp paranızı geri alırsınız. OMM'ye buradan küfretmek isterdim ama hem forum kurallarına uymaz, hem de yakışmaz. Onlar bu gezileri gidip 1200GS ile motora başlayan büyük motorculara satsınlar.
-
Tüh ya o tarihlerde müsait olamıyorum yoksa kaçırmazdım yazık oldu neyse başka zaman artık sağlam misyonları varmış beya
-
Akşam iki duble içip plan yaparsan sonuç böyle olur.
-
Çok ucuz
-
Zengin olsam bile heralde bu paraları vermezdim. Neyse ki zengin değilken de verecek param yok.
-
Motosiklet Eğitmeni
Paranız olsa da gidemiyorsunuz. Başka şartları var. Bilmem okudunuz mu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)