Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Serbest çalışma alanları

REKLAM ALANI
    DelikanlıMTV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 Esd
    Herkese merhaba. Bugün kendimce akrobatik hareketler çalışmak için evimizin yanındaki parka gittim. Orada insanların olmadığı eskiden gokart pisti olarak kullanılmış ama şuan kullanılmayan alan var ancak güvenlikler orada çalışmama müsade etmiyoR. Sokaktamı yapayım yani dediğimde git nerede yaparsan yap diyor adam. Devletin parkını kullandırtmıyorlar. Parklarda böyle imkan varken kullanamadıktan sonra neye yarar Ki .. Trafikte yapıncada serseri, apaçi oluyoruz zaten nedir bu saçmalıK!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

az daha koy ybr al
    A.Türker bunu beğendi.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    park da nasıl park? otopark mı yoksa halka açık park mı?

Hassktr zaten ybr si varmış
    A.Türker ve hakikiteker bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 Esd
    Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    park da nasıl park? otopark mı yoksa halka açık park mı?
    genel olarak halka açık ama benim kastettiğim yer tamamen boş bir gokart alanı Benden başkası istemeyerek giremez etrafı duvarla örülü

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------

Alıntı Onur2876 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hassktr zaten ybr si varmış
    Çoktan koydum bile

çok pis koymuşsun

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Devletin parkında abidik-gubidik hareketler yapamazsın zaten. Pistin/alanın etrafı duvarla çevriliyse halka açık değildir belki? Belki özel mülk? Boş pazar yerlerine, okul bahçelerine ya da açık otoparklara bak.

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 Esd
    Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Devletin parkında abidik-gubidik hareketler yapamazsın zaten. Pistin/alanın etrafı duvarla çevriliyse halka açık değildir belki? Belki özel mülk? Boş pazar yerlerine, okul bahçelerine ya da açık otoparklara bak.
    Evet devlette abudik - gubudik hareketler olarak gördüğü için izin vermiyordur zaten. Zihniyet heryerde aynı..

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Kardeş küçükyalı sahile doğru git.. orada uygun yerler var, geç saatleri tercih et.

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    en iyisi özel mülk bulmak sanırım

motorsporlarını destekleyen bir yer açılması için belediyelere talepte bulunmak lazım. alan ayarlasalar yeter bence

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 Esd
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş küçükyalı sahile doğru git.. orada uygun yerler var, geç saatleri tercih et.
    Önce istanbula gitmem gerekecek o zaman. Sabah çıksam ancak geceye orada olurum zaten

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------

Alıntı samet10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en iyisi özel mülk bulmak sanırım

motorsporlarını destekleyen bir yer açılması için belediyelere talepte bulunmak lazım. alan ayarlasalar yeter bence
    Aslında masrafa bile girmelerine gerek yok. Birçok müsait boş alan var ama kullandırtmıyorlar. Şuanki parklar okullara yapılan kapalı spor salonları gibi. Sorsan evet var ama kapısı kitli ve anahtar müdürde. Sıkıyorsa git iste..

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    o parklar vs değil de az önce de belirtmişsin ya mesela bi gokart pisti. haftanın belirli gün ve saatlerinde belirli şartlarda kiralanabilmeli ya da ücretsiz hizmet verebilmeli gibi şeyler olabilir

federasyon biraz çalışmalı bu konuda

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 Esd
    Alıntı samet10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o parklar vs değil de az önce de belirtmişsin ya mesela bi gokart pisti. haftanın belirli gün ve saatlerinde belirli şartlarda kiralanabilmeli ya da ücretsiz hizmet verebilmeli gibi şeyler olabilir

federasyon biraz çalışmalı bu konuda
    Evet iyi olurdu ama malum herkes kendi cebini düşünürken bizlere sıra zor gibi

Bizim burada bi okulu yeniden yaptılar geçen önünden geçerken fark ettim asfaltı yeni atmışlar mükemmeldi. Bugün motorla gittim iki tane taş koydum 8 çalıştım hayvan gibi yatırıyorum limitlerine banamısın demiyo. 15 dakka sonra kovdular. :(

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    hahaha dikkat etmemisim...

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 Esd
    Alıntı Traveler adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim burada bi okulu yeniden yaptılar geçen önünden geçerken fark ettim asfaltı yeni atmışlar mükemmeldi. Bugün motorla gittim iki tane taş koydum 8 çalıştım hayvan gibi yatırıyorum limitlerine banamısın demiyo. 15 dakka sonra kovdular. :(
    Bizim burdaki pistin zeminde çok iyi bu yüzden kovsalarda dövselerde yarın yine gideceğim Yedek olarakta okul filan bakınacağım bulurum umarım

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Herhangi bir düşmende çevreye ve kendine vereceğin zararda büyük ihtimal güvenliklerin de başı ağrıyacaktır.
    Ekmek parası işin içinde. Restleşmeye gerek yok, aranı iyi tutup giremiyorsan başka yerler aramaya devam

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)