Elektrikli Scooterden anlayan Varmı :D
Reklamlar
-
Arkadaslar elektrikli motorlardan anlayan biri varmı bana yardımcı olabilecek konu dısında bi konu actık ama oraya fazla giren yok heralde
sizce 3,5 bin tl elektrikli motora değer mi ? ben işten eve evden işe giden biriyim öyle gezme tutkum falan yok sadece B ehliyetim var he motor kullanmayı seviyorum orası ayrı . a2 alıp motormu alsam yoksa bu paraya akülü motor mu alsam ne dersiniz arkadaşlar ?
Reklamlar
-
Hocam benim tavsiyem kesinlikle o parayı elektriklilere verme.Yokuş çıkmıyo artçı alsan alet gitmiyor.Akü derdi var şarj derdi var.Eğer a2 ehliyet alırsanız ayrı bir bütçeyle A2 ekletirseniz 2.el bi motor almanız en mantıklısı.
-
elektirikli motora 3.5 lira verilmez onun yerine tvs scoty pep gibi az yakan bir motor alınır kısa mesafe ise bisiklet alternatifi tartışılır
Elektrikli almaya kararlı iseniz bütçeyi biraz düşürün büyük ihtimal volta 3500w modellere baktınız onlar çok satılmıyor
En çok satan modeller pedal destekli ilk çıkan seri Stmax 406l mesela
-
aslında bakarsak bundan 1 hafta once elektrikli motosikletim vardı 2825 tl ye aldık malesef çaldırdık , bende iyice hırs yaptım düşünüyorum ama eş dost var tanıdık motorları olan arkadaş sürekli masraf yapıyorlar :D yok şurası böyle orası şöyle bende tırsıyorum okadar para veripte başımıza iş açmayalım diye
-
Massaka adlı üyeden alıntı
aslında bakarsak bundan 1 hafta once elektrikli motosikletim vardı 2825 tl ye aldık malesef çaldırdık , bende iyice hırs yaptım düşünüyorum ama eş dost var tanıdık motorları olan arkadaş sürekli masraf yapıyorlar :D yok şurası böyle orası şöyle bende tırsıyorum okadar para veripte başımıza iş açmayalım diye
Onların aldıkları motorlar muhtemelen çinli siz biraz daha koyup ybr alın
Japon veya hintli alırsanız ki biraz katarak sıfır alınır sorun çıkarma olasılığı azalır elektriklide her yıl vereceğiniz akü parası cebinize kalır
-
motorcular motor al diyor elektrikli scooter ciler akülü al diyor ne yapıyım ben şimdi ya kafam karıştı arkadaş , hazır olan parayla akülü alıyım üstüne kredi çekip bi motormu alıyım nabıyım :(
-
Alınmaz tabiki. Elektrikliler iyice gelişene kadar benzinli candır. Ufak bir scooter alın rahat rahat binin belki sonra büyütürsünüz.
-
Massaka adlı üyeden alıntı
motorcular motor al diyor elektrikli scooter ciler akülü al diyor ne yapıyım ben şimdi ya kafam karıştı arkadaş , hazır olan parayla akülü alıyım üstüne kredi çekip bi motormu alıyım nabıyım :(
Bence D'elight gibi bir scooter alın, madem işten eve evden işe... Az yakar az kaçar, bagajı da var.
Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz
-
aynen doğru diyorsunuz vazgeçtim elektrikli motor' dan en kısa sürede ehliyet alayım en ıyısı... B ehliyetim var başvuru yapsam ne kadar sürede a2 alabilirim arkadaslar ?
-
bisiklet al hem spor yapmış olursun
-
12680 adlı üyeden alıntı
bisiklet al hem spor yapmış olursun
hocam bisiklet kullanmayı da cok seviyorum ama iş sebebinden dolayı bisiklet binemem , leş gibi terliyorum sonra okadar insanla nasıl muhatap olıyım , sporu her türlü yapıyorum sıkıntı yokkk
-
Merhabalar, yeni kanunla birlikte akülerinde ehliyeti çıkacak zaten. Yürürlülüğe 1 Ocaktan sonra girecek. Gelgelelim elektrikli mevzusuna almayın kesinlikle 3 5 bin lira elektrikliye vermeyin gidin bir ybr alın vitesli motorsikletin tadina varsaniz scotera binmezsiniz bile .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)