o motorun içinde yatır vardır sat onu hemen sat sat sat..
şaka bir yana ne bahtsız adammışın kardeş, pulsarla bir gece yola girdim 19 saatte 1230km yol yaptım tık demedi. Binerken ayetel kürsi okumak iyidir, tavsiye ederim.
o motorun içinde yatır vardır sat onu hemen sat sat sat..
şaka bir yana ne bahtsız adammışın kardeş, pulsarla bir gece yola girdim 19 saatte 1230km yol yaptım tık demedi. Binerken ayetel kürsi okumak iyidir, tavsiye ederim.
kimin tavuğuna kış dediysen artık sağlam bi beddua etmiş buda onların sonucu
Oldu olacak,sen hatim indir kardeşim
okurken çok güldüm kusura bakmayın geçmiş olsun. pulsarcılar görmesin kızarlar.
A.Türker
Neden kızalım ki, herkesin başına gelebilecek bir durum, arkadaşa geçmiş olsun, en kötüsü bu olsun önemli olan arkadaşa bir zarar gelmemesi, gerisi hikaye.
arkadaşta herhangi bir sorun olmadığı için gülebildim zaten. Sizi bilmiyorum ama pulsar kullanıcıları genelde çok agresif motorun eksilerini kabul etmiyorlar söyleyince kızıyorlar.
pulsar için normal bir durum.stop ve denge mili ses sorunu olmuyorsa bunlar sorundan sayılmaz bile
Öncelikle Geçmiş olsun.. her motor da farklı zamanlarda bi takım bir arıza çıkabiliyor. Benim motorumda da, tekerin ortasında bir somun düşmesi(gevşemesi) yaşadım, ilgili serviste gerekeni yaptılar. Yaşanan herşey bir tecrübe oluyor. Allah kaza bela vermesin,,
Syg
Boy abdesti önerilerine destek vermekle birlikte göbek deliğini vurguluyorum ben de
Toplu iğne ucu kadar kuru yerin kalmayacak ) ben de söyleyimde
Bunlara talihsizlik diyelim, sizle alakalı bir şey yok. Ama "mal motorcular buraya" diye bir başlık var, gir de özgüvenin yerine gelsin
linkide benden
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ar-buraya.html
geçmiş olsun benimde sıfır mişlen arkaya yanak kısmından bildiğin şarapnel kadar metal girdi ...
130 lira da bana girdi
Çivi bile sana karşı arkadaşım. Seni yıldıracaklar mı yani ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)